köszi!!!
legközelebb figyelmesebb leszek... ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Started by
DHR
, 2002. July 03. 20:25
Posted 2002. July 24. - 21:52
Posted 2002. July 24. - 20:18
hat igen, majd mar a zenek jonnek ;D
Az NWD1 vegen tenyleg ki van irva, mar vadaszom is oket, kb fele megvan mar, fel is van toltve, csak nem linkeltem be az oldalra. Itt a teljes cimlista annak aki lusta attekerni erte a filmet (en pl ilyen vagyok ;D ). A filmben a zenek ebben a sorrendben fordulnak elo.
01. Crazy Town - Toxic
02. Anthrax - Fueled
03. Fu Manchu - Hell On Wheels
04. AFI - Total Immortal
05. The Lunachicks - The Passenger
06. Blood For Blood - Living In Exile
07. Gluecifer - Chewin' Fingers
08. Furnace Face - Calling From The Lord
09. 2 Shinnee J's - The Best
10. Upper Class Racket - Roll With It
11. Dope - Intervention
12. Removal - irr 2.06
NWD2: ez meg az ebben a forumban valahol emlitett ftp cimrol lett letoltve, es sajna tenyleg hianyoznak a "betuk" a vegerol, pedig gondolom itt is kiirtak a szamokat. Mivel en is vadaszom a zeneket, csak ezert inditottam el a Kazaa-n is a letoltest, hatha annak a verzionak megvan a vege is betukkel meg zenecimekkel egyutt. Eddig 181 meganal jar a letoltes mert nagyon lassu, de ha meglesz, megy ez is az oldalra fel.
Azert addig is ha valaki tudja par zenenek a cimet a filmbol, mondja mar el please. En csak Disturbed - Voices cimu szamat ismertem fel, de ajanlom toluk a The Sickness album minden szamat.
Az NWD1 vegen tenyleg ki van irva, mar vadaszom is oket, kb fele megvan mar, fel is van toltve, csak nem linkeltem be az oldalra. Itt a teljes cimlista annak aki lusta attekerni erte a filmet (en pl ilyen vagyok ;D ). A filmben a zenek ebben a sorrendben fordulnak elo.
01. Crazy Town - Toxic
02. Anthrax - Fueled
03. Fu Manchu - Hell On Wheels
04. AFI - Total Immortal
05. The Lunachicks - The Passenger
06. Blood For Blood - Living In Exile
07. Gluecifer - Chewin' Fingers
08. Furnace Face - Calling From The Lord
09. 2 Shinnee J's - The Best
10. Upper Class Racket - Roll With It
11. Dope - Intervention
12. Removal - irr 2.06
NWD2: ez meg az ebben a forumban valahol emlitett ftp cimrol lett letoltve, es sajna tenyleg hianyoznak a "betuk" a vegerol, pedig gondolom itt is kiirtak a szamokat. Mivel en is vadaszom a zeneket, csak ezert inditottam el a Kazaa-n is a letoltest, hatha annak a verzionak megvan a vege is betukkel meg zenecimekkel egyutt. Eddig 181 meganal jar a letoltes mert nagyon lassu, de ha meglesz, megy ez is az oldalra fel.
Azert addig is ha valaki tudja par zenenek a cimet a filmbol, mondja mar el please. En csak Disturbed - Voices cimu szamat ismertem fel, de ajanlom toluk a The Sickness album minden szamat.
Posted 2002. July 24. - 16:35
BNorbert az NWD1-ben a végén ki vannak írva a címek és az elõadók, gondolom a 2-ben is csak vinnie levágta a végét, mondjuk nekem az 1 sincs meg végig pont ott van vége ahol a számokat kiírják de azért beírok párat:
Crazy Town - Toxic
Anthrax - Fueled
FuManchu - Hell On Wheels
AFI - Totalimmortal
The Lunachicks - The Passenger
remélem jól sikerült kibogarásznom õket mert elég kicsi betûvel voltak írva
Crazy Town - Toxic
Anthrax - Fueled
FuManchu - Hell On Wheels
AFI - Totalimmortal
The Lunachicks - The Passenger
remélem jól sikerült kibogarásznom õket mert elég kicsi betûvel voltak írva
Posted 2002. July 24. - 14:27
jaa errõl jut eszembe, az NWD1-be a zenéket vagy legalább párnak a címét elõadóját mondjátok meg KÖSZIIIII (a limp bizkitet isemerem...)
(nagyon jó lenne!!!!)
(nagyon jó lenne!!!!)
Posted 2002. July 24. - 13:52
vinnie isten az oldalad már leszedtem róla mindent, csak egy kérdésem lenne: nem tudjátok véletlenül, hogy a NWD 2 elsõ (bevezetõ) zenéjének ki az elõadója és mi a címe?
Posted 2002. July 20. - 02:05
ujabb frissites! 8)
az ujak:
New World Disorder 1
Ride To The Hills
AK MTB Production 3
es az osszes rovidebb MTB video amim csak volt szanaszet a vinyomon
Meg lesz majd Kranked 4, aztan varom az ajanlatokat hogy kinek mije van amit fel lehet rakni. (meg persze tovabbra is vadaszok a neten nagy erokkel ;D )
az ujak:
New World Disorder 1
Ride To The Hills
AK MTB Production 3
es az osszes rovidebb MTB video amim csak volt szanaszet a vinyomon
Meg lesz majd Kranked 4, aztan varom az ajanlatokat hogy kinek mije van amit fel lehet rakni. (meg persze tovabbra is vadaszok a neten nagy erokkel ;D )
Posted 2002. July 19. - 01:10
az uw is tokol rendesen neha, szoval nem kell csodalkozni ha nem megy mindig rendesen, de ez van. a lenyeg hogy ott van, es elobb utobb csak le lehet szedni
Posted 2002. July 18. - 23:59
mindjá megvan az NWD2!! 8) (sok ideig nem jött le, fogalmam sincs miért???!!!) de király mert jön 53kb/sec-el!!!
Posted 2002. July 18. - 15:26
csak most neztem (hiaba no, most keltem csak fel ) es megy az oldal rendesen, a letoltes meg szalad (41KByte/sec)
es egy jotanacs: idonkent nem art frissiteni a bongeszoben, mert frissul az oldal gyakran, igy a linkek is valtozgatnak neha, es ha szepen bennmarad a regi a cache-ben, akkor bizony nem megy amig nem frissitesz.
es egy jotanacs: idonkent nem art frissiteni a bongeszoben, mert frissul az oldal gyakran, igy a linkek is valtozgatnak neha, es ha szepen bennmarad a regi a cache-ben, akkor bizony nem megy amig nem frissitesz.
Posted 2002. July 18. - 10:11
Posted 2002. July 18. - 09:17
Posted 2002. July 18. - 02:03
1. masik usert nem lehet csinalni, csak egy tartozik egy accounthoz (ilyen az uw, that's all)
2. 1 user max 2 szalon lehet benn egyszerre
3. nem adom meg a sajatomat, mert az nem jo ...
4. ha megis jo lenne, akkor sem hasznalnad, mert szinte allando jelleggel toltok fel a ket szalon, igy be sem jutnal, ha meg igen akkor engem hatraltatnal
5. a webes eleressel 20-30KByte/s-cel siman tudok letolteni, de ha kozvetlenul ftp-rol, akkor csak konstans 5K (ennek az okat en sem egeszen ertem, de ez van, kiprobaltam) mindenesetre nemhogy gyorsabb lennel az acc-cal, hanem lassabb! es ha bevagod a cuccost egy FlashGet batch download-ba, akkor meg felette sem kell ulni.
6. van gyors server? honnan lett? reszemrol azert szivok itt az uw-vel, mert sehol nem volt jobb meg gyorsabb. asszem mar a topican is kerestek paran, de semmi. bar lehet hogy nem mondtam, sorry. Szoval ezuton kerek mindenkit aki ezt olvassa, hogy amennyiben tud ilyen celra tarhelyet, ne titkolja el, mert akkor most az egesz oldal ott lenne, es mindenki elvezne hogy gyors meg jo meg stb. :
2. 1 user max 2 szalon lehet benn egyszerre
3. nem adom meg a sajatomat, mert az nem jo ...
4. ha megis jo lenne, akkor sem hasznalnad, mert szinte allando jelleggel toltok fel a ket szalon, igy be sem jutnal, ha meg igen akkor engem hatraltatnal
5. a webes eleressel 20-30KByte/s-cel siman tudok letolteni, de ha kozvetlenul ftp-rol, akkor csak konstans 5K (ennek az okat en sem egeszen ertem, de ez van, kiprobaltam) mindenesetre nemhogy gyorsabb lennel az acc-cal, hanem lassabb! es ha bevagod a cuccost egy FlashGet batch download-ba, akkor meg felette sem kell ulni.
6. van gyors server? honnan lett? reszemrol azert szivok itt az uw-vel, mert sehol nem volt jobb meg gyorsabb. asszem mar a topican is kerestek paran, de semmi. bar lehet hogy nem mondtam, sorry. Szoval ezuton kerek mindenkit aki ezt olvassa, hogy amennyiben tud ilyen celra tarhelyet, ne titkolja el, mert akkor most az egesz oldal ott lenne, es mindenki elvezne hogy gyors meg jo meg stb. :
Posted 2002. July 18. - 01:28
Ha kapok külön usert a szerverhez akkor le tudom szedni a filmet és fel tudom rakni egy gyors szerverre.
Posted 2002. July 18. - 00:50
Posted 2002. July 18. - 00:36
Posted 2002. July 17. - 17:00
Posted 2002. July 17. - 16:03
Posted 2002. July 17. - 05:10
Hat Vinnie biztos kiraly vagy ;D
de nekem bizony nem jon be ez se :-/
Majd otthon...
vad
de nekem bizony nem jon be ez se :-/
Majd otthon...
vad
Posted 2002. July 17. - 04:11
Na berheltem kicsit az oldalt, talan ertelmesebben nez mar ki. Ha valami linket elcsesztem, szoljatok please, mert mar nincs most kedvem atnezni, szoval lehet hogy bugos par link a sok copy-paste utan ;D
NWD2: nekem mar megvan, ugy latom van ra igeny, holnap ezzel kezdem a bovitest
NWD2: nekem mar megvan, ugy latom van ra igeny, holnap ezzel kezdem a bovitest
Posted 2002. July 17. - 02:30
Nekem már jövöget az NWD2, de marha lassan. A trailerje viszont megvan. Biztos király lehet a movie.