Wow!
Kergeegér, kösz a részletes tippeket, sokat segítettél, amiket én is keztem kapisgálni, azt te is visszaigazoltad.
Még két kérdés: Pana GS50 vs GS70 elméletileg csak abban tér el egymástól, hogy 3ccd-1ccd... szerinted sokat dob a színeken/kontraszton/élességen a 3ccd pal felbontásnál vagy csak állóképeknél van jelentõsége? Na meg ott az a Leica lencse is... szóval számít az? Úgy megnéznék egypár tesztképet a kamerákból...
Ja, még valami: német oldalakon röhelyesen olcsón hirdetik a pana kamerákat a magyar árakhoz képest... nincs valakinek valami megbízható ingázó ismerõse?... vagy tapasztalata német oldalon történõ on-line vásárlásról?
Media Markt-hoz adalék: elta flash-es mp3 lejátszó 52 ropi 128 beép. rammal; ugyanez 64 mega alapmemóriával teszkóéknál 19.900.- (Ja, és bõvíthetõ+diktafon+digitális rádiótuner! - nekem már megvan és kúl!!!) Ne dõljetek be mindennek, inkább nézzetek körül jól a neten! Én bármit is vettem, mindig rengeteg zsét spóroltam meg azzal, hogy neten megkerestem, mi hol a legolcsóbb...
Ja, ha érdekel valakit a tavaly készített
bringás street videóm a dunaújvárosi srácokról, akkor letöltheti itt:
http://pwp.atw.hu/do...stalingride.zipNE "jobb klikk, mentés másként", hanem csak szimplán kattints rá a linkre mert csak úgy mûxik!
95 mega, 15 perc, 99%-ban digitális fényképezõvel(!) lett felvéve ( 1*e max 15 mp.

) Mellesleg látható volt a xaft-on is, bár helyezést nem ért el

Kommenteljétek itt vagy priviben és terjesszétek!!!
na, eldugulok már!