melyikre gondolsz?
file nevet irj mar meg nevet leci
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Started by
DHR
, 2002. July 03. 20:25
Posted 2004. February 03. - 21:43
Posted 2004. February 03. - 20:26
Szeva!
Tom hogy nem idevág meg minden de ha valaki meg tudná mondani, hogy a mi a rák a 2002-es RedBullRampage trailer zenéje hihhhhetetlenüüül hálás lennék... Elõre KÖSSSZ!
ui. Kb 1 hónapja próbálok infot szerezni de reménytelennek tûnik :'(
Tom hogy nem idevág meg minden de ha valaki meg tudná mondani, hogy a mi a rák a 2002-es RedBullRampage trailer zenéje hihhhhetetlenüüül hálás lennék... Elõre KÖSSSZ!
ui. Kb 1 hónapja próbálok infot szerezni de reménytelennek tûnik :'(
Posted 2004. February 03. - 17:31
Posted 2004. February 03. - 16:21
Nos, a képfordítás oka: a Nimo és egyéb kodek pakkok tartalmazzák a Direct VobSub plugint, ami, ha feltelepítetted (alapértelmezetten felteszik), akkor bármely videó lejátszó használatakor betöltõdik, a tálcán egy görbe zöld nyíl az ikonja, és igyekszik a video fájlal azonos könyvtárban levõ sub, str stb felirat fájlokat rápakolni a video képkockáira. Ennek van olyan funkciója, hogy flip original , amely néha aktiválva van, gondolom bizonyos video kodekeknél bugos a cucc és így lehet javítani a hibát. Egyébként, a legjobb, ha olyan lejátszó progit használsz, ami tud feliratot rápakolni bármely lejátszható videóra. Ezek elõnye fõleg az, hogy a képernyõ bármely részén elhelyezhetõ velük a felirat, a dvobsub csak a 16:9 arányú téglalapon belül (tehát nem az alsó-felsõ fekete sávon) tud feliratot produkálni.
A dvobsub nehezen hatástalanítható, ha már fenn van a gépen, de egy soros paranccsal kiszedhetõ a registry-bõl:
regsvr32 -u dvobsub.ax
Ez kiveszi a regisztrációs adatbázisból a dvobsub activeX vezérlõt, így az nem indul el többé, de fizikailag megmarad a windows\system32 könytárban.
Remélem segítettem.
A dvobsub nehezen hatástalanítható, ha már fenn van a gépen, de egy soros paranccsal kiszedhetõ a registry-bõl:
regsvr32 -u dvobsub.ax
Ez kiveszi a regisztrációs adatbázisból a dvobsub activeX vezérlõt, így az nem indul el többé, de fizikailag megmarad a windows\system32 könytárban.
Remélem segítettem.
Posted 2004. February 02. - 15:39
Ok Bruce! Amikor jó neked jöhetsz én most halálomon vagyok, tehát nem megyek sehová, itthon vagyok.
Posted 2004. February 02. - 14:14
Jezus maria! Format?
Van ilyen hogy flip original v output. Az elso a bemenetet a masik a kimenetet forditja meg.
Hogy melyik jobb az a felirattol fugg.
Ha Ace van fent, akkor valszeg mikor fut a film, a jobb also sarokban lesz egy zold nyil. Oda jobbclick es egybol ki lehet valasztani.
Most en is leszedtem az ACE t + az osszes codecet ugyhogy csak NIMO van fent... segithet ha kulon felteszed a G400-at, abban biztosan be lehet allitani. Ez amugy beteszi a feliratot is automatice.
Van ilyen hogy flip original v output. Az elso a bemenetet a masik a kimenetet forditja meg.
Hogy melyik jobb az a felirattol fugg.
Ha Ace van fent, akkor valszeg mikor fut a film, a jobb also sarokban lesz egy zold nyil. Oda jobbclick es egybol ki lehet valasztani.
Most en is leszedtem az ACE t + az osszes codecet ugyhogy csak NIMO van fent... segithet ha kulon felteszed a G400-at, abban biztosan be lehet allitani. Ez amugy beteszi a feliratot is automatice.
Posted 2004. February 02. - 13:29
Ilyen fordítós problémám nekem is volt, aztán valamit kotortam a beállításoknál (ACE MPC-ben), és megjavult.
Posted 2004. February 01. - 19:27
horizontálisan és vertikálisan?
kiáll a monitorból a bicikli?
lol :-))
amúgy nkarcsik: asszem bejelentkeznék arra a CDre:-)
bár már annyira izgatja kicsiny fantáziámat, hogy hogyan a búsba lehetne lejátszhatóra bírni ezt a változatot... :
kiáll a monitorból a bicikli?
lol :-))
amúgy nkarcsik: asszem bejelentkeznék arra a CDre:-)
bár már annyira izgatja kicsiny fantáziámat, hogy hogyan a búsba lehetne lejátszhatóra bírni ezt a változatot... :
Posted 2004. February 01. - 19:14
LOOL:)
...az megoldhato lenne, csak az a baj hogy horizontálisan és vertikálisan is ki van forditva!
Erre varjá gombot!...
((
...az megoldhato lenne, csak az a baj hogy horizontálisan és vertikálisan is ki van forditva!
Erre varjá gombot!...
((
Posted 2004. February 01. - 19:14
Nem kell megfordítani a monitort!Be lehet állítani hogy a monitoron a kép forduljon el!windowsba hátsó klikk/beállítás/speciális/videókártyánál!Nekem így lehet ;D
Posted 2004. February 01. - 19:06
öö
most mar csak egy otletem van..
forditsd meg a monitort, es kesz...
addig legalabbis mig vegignezed egyszer
most mar csak egy otletem van..
forditsd meg a monitort, es kesz...
addig legalabbis mig vegignezed egyszer
Posted 2004. February 01. - 19:06
Posted 2004. February 01. - 19:05
Posted 2004. February 01. - 18:56
Feltoltem a Nimo-t de még mindig fejjel lefele van, és meg mindig csak a DIVX player játsza!... :'( :'( :'(
Posted 2004. February 01. - 17:24
Posted 2004. February 01. - 16:48
hmmm
dc++, kazaa....
vagy nemtom....
most teszem fel.
http://www.tar.hu/th...imo50build7.exe
(kb 5 perc es fentlesz.)
[move]fennvan;)[/move]
kb 50%nal van most
dc++, kazaa....
vagy nemtom....
most teszem fel.
http://www.tar.hu/th...imo50build7.exe
(kb 5 perc es fentlesz.)
[move]fennvan;)[/move]
kb 50%nal van most
Posted 2004. February 01. - 16:34
Posted 2004. February 01. - 16:33
az az oka, hogy felrtaktal EZER codecet...
nekem is a 400 akarhany megas van meg, es egy nimo codec pack + win.media players lejatssza...
nekem is a 400 akarhany megas van meg, es egy nimo codec pack + win.media players lejatssza...
Posted 2004. February 01. - 16:27
Leszeddtem ezt a DivX-es minosegut!
Semmi nem jatsza kivveve DivX player, de ez is erkdes!
Kép van Hang van....de a kép fejjel lefelé van tükrözve!)))))
Mi a teendõ?! ...(ilyet meg nem lattam:D )
Semmi nem jatsza kivveve DivX player, de ez is erkdes!
Kép van Hang van....de a kép fejjel lefelé van tükrözve!)))))
Mi a teendõ?! ...(ilyet meg nem lattam:D )