Kössz a hasznos infókat a választáshoz!A Cube-nál párossával vannak a mértetek (20",22"), 193Cm-hez elég nehéz választani, sztem fel kellene ülnöd egy 20"-osra, és ha a kormányt nem érzed túl közelinek, akkor jó, ha közel van a kormány, akkor 22".

Kössz a hasznos infókat a választáshoz!A Cube-nál párossával vannak a mértetek (20",22"), 193Cm-hez elég nehéz választani, sztem fel kellene ülnöd egy 20"-osra, és ha a kormányt nem érzed túl közelinek, akkor jó, ha közel van a kormány, akkor 22".
De ha most kéri KAvics boltja a telót, és az még megvan a másik (bizós) boltba, akkor azt VISSZA KELL VINNIÜK, vagy fizessék KI!!!!!!!!
Így van Rob?
Úgyhogy nem értem hol itt a várakozási idõ?
KAvicsnak kell---> Kérjük vissza bizóból:)
igy van ahogy irod. a várakozási idõ ott van, hogy ha egy vidéki boltról beszélünk, az nem szereti pénzért visszaküldeni a telót, csak akkor ér vissza, ha az adott boltos jön pestre egyéb okból. ez eltarthat akár egy hétig is (legtöbb vidéki hetente egyszer jön - már aki jön) és innen még egy nap, mire oda ér, ahol meg lett rendelve.De ha most kéri KAvics boltja a telót, és az még megvan a másik (bizós) boltba, akkor azt VISSZA KELL VINNIÜK, vagy fizessék KI!!!!!!!!
Így van Rob?
Úgyhogy nem értem hol itt a várakozási idõ?
KAvicsnak kell---> Kérjük vissza bizóból:)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hát képzeld, azért nem jön a teló mert most épp ki van adva bizományiba, és próbálja v.ki eladni. Ha sikerül neki hiába vártam, ha nem akkor meg sokat vártam.
Ez igazából a canga vázától is függhet. Pl én 186 cm vok, és mégis 20"-os a kockám, de pl a Maliból elég volt a 18"-os. Az, hogy a kormány milyen messze van tudod variálni hoszabb-rövidebb kormányszárral...A Cube-nál párossával vannak a mértetek (20",22"), 193Cm-hez elég nehéz választani, sztem fel kellene ülnöd egy 20"-osra, és ha a kormányt nem érzed túl közelinek, akkor jó, ha közel van a kormány, akkor 22".
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
felszökik a még elképesztõbb 105-re!
... csak ez bosszantó... tudod az ember elhatározza, hogy igen! kiadok rá annyi pénzt! Aztán csak vár...
... ha csapda volna, akkor a csapdát állító tudná hogy van annyi esze hogy nem dõl be, mert túl egyszerû ...
Az a minimum hogy megértik hogy majd nyáron fizetek, mert ugye most karácsony lesz, mikor rendeltem volt rá pénzem (szeptember eleje) most mge nincs. Ez van. Huh, le kéne nyugodnom.... iszok egy teát, a mai adag még úgyis kimaradt
... biztos szívesebben megnézik, mint akiket hanyagoltál a vásárlásnál:)