Ebben a fotó albumban megtalálod a váz súlyát le is van fényképezve.
TestBike Fotó - Cube LTD - kerékpár kép, fotó
köszi. sikerült elbizonytalanodnom
Ebben a fotó albumban megtalálod a váz súlyát le is van fényképezve.
TestBike Fotó - Cube LTD - kerékpár kép, fotó
Biztos? Az már majdnem régebbi karbonváz súlya, vagy egy Magellan Pyxis-é.
Offtopic itt, de utóbbi nem lenne jó? Az tényleg 1350 gramm körül mozog és van, ahol akciózzák, 40e HUF, méghozzá újonnan. On.
Na közben le tudta mérni az eladó, s olyan 1300-1400 gr közötti értéket mért. Így már érdekessé válhat a dolog
Na közben le tudta mérni az eladó, s olyan 1300-1400 gr közötti értéket mért. Így már érdekessé válhat a dolog
Azért azt ne feledjük, hogy az LTD lényegesen szebb váz az Analognál.
köszi! Akkor az nem olyan túl karcsú az Analóghoz képest. Az mennyi lehet? Kb 1800-1900?
1706 gr
(spec benne van a kormánycsapágy két csészéje is, szóval 1700 az valszeg.)
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Szaisztok!
Nincs infója vkinek, hogy egy 18as Cube LTD súlya mekkora lehet? Analog vázról szeretnék váltani, de 200 gramm miatt nem váltok.
Konkrétan errõl a vázról lenne szó. A tulajnak nincs mérlege.
Szerintem volt, akiben ezen árat megpillantva felpezsdült a vér s nyomban felismerte itt a szunnyadó lehetõségeket, mivel kapni 200e-ért az apróban
Mikor észrevettem, még lehetett rendelni, kicsit bánom, hogy nem csaptam le pont egy ilyen L-es méretûre. Menettapasztalatokról tudnál írni?
Láncvonallal szívok, a 9es rendszerrel vannak gondok Menettapasztalatok. Konám volt, egy baromi jó geos váz volt és Scandium, szóval kényelmetlen sem volt. Baromi jól gyorsul, még ezzel a nehéz kerékkel is, kevésbé "ráz" a kövesen (de nem jelentõs a különbség) Könnyû, viszont jobban is dobja meg a hátulját. Igaz amikor tökön ver az ülés, pont akkorák a csillagok Az üléscsõ még nem jó, nincs tökéletesen belõve, így még kell kis módosítás.Mikor észrevettem, még lehetett rendelni, kicsit bánom, hogy nem csaptam le pont egy ilyen L-es méretûre. Menettapasztalatokról tudnál írni?
Bike-discount-on rendeltem a vázat. 440 EUR volt (elfogyott már). Kellett hozzá kormány csapágy, középcsapágy, és egy elsõ váltó. Ez + 60-80 EUR volt. A többi mind megvolt.
L-est rendeltem, kb 185-ös magassához.
bike-discount-on rendeltem a vázat. 440 eur volt (elfogyott már). Kellett hozzá kormány csapágy, középcsapágy, és egy elsõ váltó. Ez + 60-80 eur volt. A többi mind megvolt.
L-est rendeltem, kb 185-ös magassához.
Ha nem vagyok indiszkrét cca. hol állt meg a vége a költségeknek? Hol rendelted a vázat és milyen magassághoz mekkorát rendeltél?
Elkészült és ki is lett próbálva
Pár kép:
https://picasaweb.go...402/CubeEpites#