nem feltétlenül kellemes dolog minden garanciális problémával Bécsbe rohangálni, bár nem hinném, hogy sok problémád lesz a bringával.Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy veszek egy össztelós gépet. Az AMS Comp-al komolyan szemezek. Itthon 459e (lesz) az ára. A "Bécsi út" másik végén ugyanez 1499, úniós valutában természetesen.
Nekem tûnik csak nagynak a különbség, vagy elszámoltam valamit?
Van valami buktató, vagy bármi ok, hogy ne ott vegyem meg szerintetek?
Köszi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Indította
thommey
, 2006. december 20. 15:50
Írta 2008. december 20. - 20:08
Írta 2008. december 20. - 19:38
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy veszek egy össztelós gépet. Az AMS Comp-al komolyan szemezek. Itthon 459e (lesz) az ára. A "Bécsi út" másik végén ugyanez 1499, úniós valutában természetesen.
Köszi
Köszi
Írta 2008. december 20. - 17:31
http://www.cube-bike...0617_.htm#anker
Sajna a magyar oldalon még nincs róla infó, csak ezeket találtam neked. Ezek gyári adatok, az utolsó két sor a váztömeg adat és a bringatömeg adat. Sajna nem nyúztam még ilyet, nekem AMS Comp fully-m van, de simán váltanék. Igazi all-mountain canga, ha jól tudom, a hátsó tag jó nagyot mozog (10 cm?). A felszereltségi módozatok igen változatosak, nekem megfelelne az alap, azaz a 4. oszlopban lévõ.
Egy ilyen tesztet én is olvasnék a bikkmakkban.
Sajna a magyar oldalon még nincs róla infó, csak ezeket találtam neked. Ezek gyári adatok, az utolsó két sor a váztömeg adat és a bringatömeg adat. Sajna nem nyúztam még ilyet, nekem AMS Comp fully-m van, de simán váltanék. Igazi all-mountain canga, ha jól tudom, a hátsó tag jó nagyot mozog (10 cm?). A felszereltségi módozatok igen változatosak, nekem megfelelne az alap, azaz a 4. oszlopban lévõ.
Egy ilyen tesztet én is olvasnék a bikkmakkban.
" A Cube el van vetve! "
Írta 2008. december 17. - 18:17
Sziasztok!
Elsõsorban Thommey-nak szól a kérdés, mivel neki volt egy darabig ilyen bringája. Szóval a tapasztalatokra lennék kíváncsi Cube Sting-gel kapcsolatban, mozgás, strapabíróság, esetleg típushibák, gyengék, váz milyen súlyban van, egyebek. Ha esetleg más is próbálta már, szívesen olvasok bárkitõl bármilyen hasznos infót.
Köszi elõre is.
Elsõsorban Thommey-nak szól a kérdés, mivel neki volt egy darabig ilyen bringája. Szóval a tapasztalatokra lennék kíváncsi Cube Sting-gel kapcsolatban, mozgás, strapabíróság, esetleg típushibák, gyengék, váz milyen súlyban van, egyebek. Ha esetleg más is próbálta már, szívesen olvasok bárkitõl bármilyen hasznos infót.
Köszi elõre is.
Írta 2008. december 12. - 00:01
téma a szabadonfutóban
halkan jegyzem meg, hogy lehet velünk vitatkozni, csak nem érdemes és ahogy középiskolai matektanárom mindig elmondta: "nyem kötelezõ ide járni!"
tartsuk be a fórumszabályokat, azért vannak! nem muszáj vele egyet érteni, csak be kell tartani. nem ez az egyetlen ilyen dolog az életben.
halkan jegyzem meg, hogy lehet velünk vitatkozni, csak nem érdemes és ahogy középiskolai matektanárom mindig elmondta: "nyem kötelezõ ide járni!"
tartsuk be a fórumszabályokat, azért vannak! nem muszáj vele egyet érteni, csak be kell tartani. nem ez az egyetlen ilyen dolog az életben.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. december 11. - 09:45
Amennyiben klub életet szeretnétek élni, nyissatok neki topic-ot a "Szabadonfutóban!" Több alkalommal is jeleztük már ezt felétek, de úgy látszik, nem volt foganatja. Ergo, mostantól minden offtopic hozzászólás, ami nem technikai jellegû, megy a levesbe.
És ezt nem kell kommentálni.
És ezt nem kell kommentálni.
Írta 2008. december 11. - 02:59
Ez pontosan így van!
Én pl 70nek érzem magam, amikor reggel fel kell kelni...
akkor én is... fõleg hétvégén; a rendszeres reggel 3:45 egy teljesen más dimenzió
Írta 2008. december 11. - 00:31
Mindenki annyi idõs, amennyinek tartja magát.
Ez pontosan így van!
Én pl 70nek érzem magam, amikor reggel fel kell kelni...
Írta 2008. december 10. - 21:05
Kavics! én 34 vagyok. Túl vagyok egy házasságon, és van egy gyönyörû lányom, 9 éves. Elöbb élni kell, az ember egyszer fiatal. NEM azt mondom, hogy egy gyerek fölösleges, SÕT!!!! Az egyik legjobb dolog az életben!!!! De ha most visszamennék az idõben tuti nem gondolkoznék 25 éves fejjel gyereken, de ez már az én privi gondolkodásmódom.
Amikor még alul kezdtem pelyhedzeni, én akkor láttam elõször ZX spectrumot, és sztem a mai gyerekek már beleszületnek ebbe a nagy pc-s õrületbe. Akármelyik korombeli szívesen játszik ilyen kütyükkel, ez nem zárja ki a családot, a bringát sztem összefér.
Amikor még alul kezdtem pelyhedzeni, én akkor láttam elõször ZX spectrumot, és sztem a mai gyerekek már beleszületnek ebbe a nagy pc-s õrületbe. Akármelyik korombeli szívesen játszik ilyen kütyükkel, ez nem zárja ki a családot, a bringát sztem összefér.
" A Cube el van vetve! "
Írta 2008. december 10. - 00:45
Ööööö.
Nemtom mit szartam el.
És kedvem sincs keresgélni, késõ van.
Sorry.
UI2:
Sztornó, mégis javítottam a külalakon.
De ti már ezt úgysem tudjátok meg...
Nemtom mit szartam el.
És kedvem sincs keresgélni, késõ van.
Sorry.
UI2:
Sztornó, mégis javítottam a külalakon.
De ti már ezt úgysem tudjátok meg...
Írta 2008. december 10. - 00:44
Már nem játszok, mert nem érzem szükségét Már bocsi de úgy beszéltek mint a nagy gyerekek XD
Nah, akkor a pontosítás végett. Elég nagy gyerek vagyok már, ez
vitathatatlan tény. Kb 18 éve van PCm. Sose voltam egy hárdkór gémer.
A jó autós játékok (direkt nem szimulátort írok) és az RTSeket szerettem.
Ez nálam annyit tesz, hogy ha nagyon tetszett 1 hónapig játszogattam
vele, aztán annyi. De az utóbbi években már ezt sem. A gépem is több
mint 4 éve ugyanaz a Cel 2.8as, 2GB rammal (na jó, ez csak 2.5-3 éve).
Ezekrõl a varázsszavakról, amiket te is meg Lifestyle is felsoroltatok
igazából fingom sincs, hogy mik. Tényleg, mi COD4, meg az ARMA2?
Az LFS-t, nfs-t, gta-t és a rise of nation-t tudom.
Azért vettem az XBOX360at, mert haveromnak van, néha jókat
játszottunk vele egymás ellen, és 30ért tutira jó vétel volt a MM-ban.
Azt is ajándék utalványból fizettem, mert azt meg csak kevés helyen
tudom itt beváltani sajnos. TVn egyébként is gondolkodtam, annak is
egy részét ezzel fizettem, és az is nagyon jó áron volt. Ez csak
amolyan hobbi lesz. Ha néha kedvet kapok hozzá, játszom 1-2 órát,
fõleg ilyen sz*r, hideg idõben.
Jah, és hosszú évek óta minden péntek estét a barátaimmal töltök.
Szal semmi megszállottság.
Sõtt, pont a bringára költés kezdett egyre elhatalmasodni rajtam.
Ennek pont Titty a megmondhatója...
Család, az kétségtelen, hogy már lehetne, de ez hidd el, hogy se nem
a biciklin, se nem az XBOXon múlt, múlik.
És hogy témába is vágjak kicsit, néztétek a BikeMag Cube-os
oldalát az Eurobike 08 kiállításról? Legnagyobb örömömre jókat írnak
a Kocekáról.
Írta 2008. december 09. - 23:36
Írta 2008. december 09. - 21:39
Ez kész! Tudjátok én 1 évig minden hétköznap délután 3-tól este 8-ig gépeztem, ha nem tudtam véletlen, akkor azt bepótoltam, mert hétvégéken meg egész nap csak játszottam a gépen! Ez akkor volt mikor 8.-as voltam. Multiba cod, coduo, cod2, f1, silent hunter 3, il2, stb, gépen meg egy csomószor kivittem a codokat, nfs, gta, morrowind, rise of nations, (ja azt még multiban is néha). Nah, hát azóta ezt már kinõttem. Már nem játszok, mert nem érzem szükségét Már bocsi de úgy beszéltek mint a nagy gyerekek XD, bár nem tudom ki mennyi, de itt már bnõ, család, stb szerepel Ez kicsit furi... én azon gondolkozok hány gyerek is legyen, mikor 25 évesen befejezem az egyetemet, és h mégis hova helyezkedjek el, h a feleségemnek ne kelljen dolgoznia Szabadidõmben meg olvasok, amit sokkal hasznosabbnak találok mint a gépezést. Na jó, havonta egyszer lenne hozzá kedvem, de helyette inkább megyek v.milyen programra a barátaimmal
Am mint mondottam volt, csak furi, nem feltétlenûl helytelen Ti érzitek
ja és még annyi h eldönthettem nemrég h a pénzembõl bicót vagy új gépet vegyek h fussanak az új játékok is, és vissza tudjak térni a játékhoz, de mint látjátok itt vagyok , és asszem ez a jobb.
Am mint mondottam volt, csak furi, nem feltétlenûl helytelen Ti érzitek
ja és még annyi h eldönthettem nemrég h a pénzembõl bicót vagy új gépet vegyek h fussanak az új játékok is, és vissza tudjak térni a játékhoz, de mint látjátok itt vagyok , és asszem ez a jobb.
Írta 2008. december 08. - 21:37
Látom megindult itt az élet Tényleg lehetne másról is dumálni nem csak bringákról, pl bnõm jövõ tavasszal fog venni egy fehér 08-as Aimot. Aki tudna ilyet eladóba 14-16-as vázzal az szóljon
Szimulátorok nálatok nem menõk? Mert sztem sokkal jobb mint ha 200-al nekiküldöd a falnak a gépet mert csak így lehet elég gyorsan végigmenni a pályán... ja és a verdának semmi baja by NFS én ezt meguntam régen... bár tény h nagyon szép grafikájuk van. Én az ARMA2-õt várom... addig megmarad az LFS, meg a COD 4 örökéletûek...
Szimulátorok nálatok nem menõk? Mert sztem sokkal jobb mint ha 200-al nekiküldöd a falnak a gépet mert csak így lehet elég gyorsan végigmenni a pályán... ja és a verdának semmi baja by NFS én ezt meguntam régen... bár tény h nagyon szép grafikájuk van. Én az ARMA2-õt várom... addig megmarad az LFS, meg a COD 4 örökéletûek...
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/
Írta 2008. december 08. - 20:48
Terveztek jövõre valamilyen megmozduláson részt venni? Gondolok olyanra, hogy marci, vagy kerékpáros megmozdulás.
Tomtomtom! én meg ps3-al leptem meg magam szülinapomra, ami november végén volt, én már az új NFS-el nyomom, jó, hogy magyar feliratos, de vannak hibái. No mindegy. Amit ne hagyj ki az a DEAD SPACE !!!! totál brutál, és azt is kinyomták xboxra.
Tomtomtom! én meg ps3-al leptem meg magam szülinapomra, ami november végén volt, én már az új NFS-el nyomom, jó, hogy magyar feliratos, de vannak hibái. No mindegy. Amit ne hagyj ki az a DEAD SPACE !!!! totál brutál, és azt is kinyomták xboxra.
" A Cube el van vetve! "
Írta 2008. december 07. - 19:40
Én speciel Need for Speedezek, meg gyûjtöm a lovettát, mert lecserélem a kerekeim, a hajtómûvet, a nyergem, és a stucnim. Ha meg összejön annyi, akkor a fékeim is.
Hát én lecseréltem a teljes fékrendszert XT-re, a hátsó váltó volt
eredetileg XT rajta, mostmár a teljes váltórendszer is az.
Ezen kívül vettem XBox-ot meg hozzá egy rendes plazmaTV-t, úgyhogy
asszem idénre befejeztem az önajándékozást.
Így most én is CmR-Dirt-özök, meg NFS-ezek, csak nem a legújabbal.
Majd jövõre.
Meg majd tavasszal még a hajtást akarom én is cserélni a bringán.
Jah, a BikeOfTheYear 2008 XC-nél megnézhetitek.
Sajnos mire a képeket sikerült lekicsinyítenem képméretben és
fájlméretben igen sz*r lett a minõsége. Meg szobában, kevés fénynél.
Sajnos a határidõt megelõzõ 2 hetem fullon volt, így több idõm meg
lehetõségem nem volt vele pöcsölni. Pedig normális fotóaparátom meg
állványom is lenne hozzá, csak idõm nem volt.
Ez van.
Azért nézzétek meg.
Írta 2008. december 07. - 17:09
Én meg elkezdtem zongorázni, meg megtanulom a gépírást , és már én is gyûjtök v.mire
Írta 2008. december 07. - 10:47
Én speciel Need for Speedezek, meg gyûjtöm a lovettát, mert lecserélem a kerekeim, a hajtómûvet, a nyergem, és a stucnim. Ha meg összejön annyi, akkor a fékeim is.
" A Cube el van vetve! "
Írta 2008. december 07. - 00:00
Bicó csak áll, azt néha megforgatom a kerekét,
Hát ez most nálam is így mûködik. Igazából idõm sincs mostanában
rá, nomeg az idõjárás is igencsak sz*r errefelé.
De azért idõnként megsímogatom, meghúzogatom a fékeket,
megnyomkodom a telót, nehogy nagyon ellustuljanak szegények.
Ja és van már szép Cube-os láncvillavédõm is!
Khirály! :cool2:
Írta 2008. december 06. - 15:14
De csak a hátsót pörgesd, nehogy 30000ret elmenjen a lánc, meg a fogsor a KM-óra szerint:)
Amúgy most lehet mindenki GTA-zna :S
Amúgy most lehet mindenki GTA-zna :S