Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

Weres78

Weres78

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Ugyan, nincs miért bocsánatot kérned, kössz hogy foglalkoztál vele...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
közben rájöttem én is, de nem tudtam már módosítani...bocsesz
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Weres78

Weres78

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Köszi hogy megpróbáltál segíteni, ezen a képen is SL látható... Ha egyszerûen el lehetne jutni bármilyen általam ismert keresõvel (heureka, hudir, yahoo, lycos, hotbot, altavista, hotbot, google), akkor nem fordulok hozzátok...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
http://www.velostran...onopah-oro-k18/

Esetleg ha más nyelven preferálnád ajánlom ezt az oldalt:
http://www.google.com;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Weres78

Weres78

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Valaki tud nekem linket a 2009-es Cube Tonopah ORO-ról? Kép kellene, sehol nem találok... (SL-rõl van dögivel)
Ami azt illeti árat sem, szóval az is jöhet, ha van valakinek. Természetesen forint ár érdekelne, euró, dollár, font árakat ismerem.
Elõre is köszönöm!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Nos van valami fejlemény a Cube-os kütyüket illetõen?
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Ha már Cube....:)
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Ha mindenes bringát akarsz, akkor bõven megfelel egy reba sl is. Ezzel indulhatsz marcin is. Rugóstagban sajna nem tudok segíteni. :(
" A Cube el van vetve! "

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Néhány érdekesség. Ha volt már akkor bocsi.
Dual Trail Control
Size Tuned Kinematics
Powdercoating

Más: eBayen sikerült szert tennem egy Sting vázra rugóstag nélkül. Milyen rugóstagot érdemes bele tenni? Gyárilag ugye RP23 -al jön, de ha nem muszáj akkor nem vennék azt bele cirka 70+ ezerért. Másik, hogy milyen villa legyen bele? A keret max 70e. Amolyan mindenes bicajt építenék belõle. (túra, maratonok talán, hegyre fel, hegyrõl le)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az ideihez egy baromi randa böszme nagy valami jár gyárilag.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
lehet, hogy rosszul láttam, de kint németbe már eleve ilyen kis sárfogókkal lehetett kapni a stinget
" A Cube el van vetve! "

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
ajjmár, ne vedd el az életkedvem! :)
Akkor marad a barkácsolás. Hátha sikerül lekoppintani. Köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de van akkora különbség, hogy nem jó rá :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Azt lehet már tudni, hogy ez a gyári megoldás elérhetõ lesz-e külön is? (A hátsó részben talán nincs akkora különbség az elõzõ évi vázhoz képest, hogy ne legyen jó arra is)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gyakorlatilag azon kivül, hogy jól néz ki, nem sokat védett.
viszont a foxoknak elég jó a tömítése ahhoz, hogy ne hassa meg egy kis sár.
az új vázakhoz már lesz gyári (és ezért jobb formájú) védelem.

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Rob! Matti felvettete, hogy a rugóstag elhelyezése aggasztja.Egy picit engem is. A Stereo-n is épp ott van ahol a Stingen. Az a kis pofás "kacsacsõr" sárvádõ amit felraktál, az pontosan mi volt és mennyire védte? (Speci. Mudflap tán?) Ha van róla közeli fotód, azt meglesném. Köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Én kipróbáltam a szépséget, elõször kicsit bizalmatlan voltam, de kellemesen csalódtam, elõször is gyönyörû :) jó a mozgása jól mászik, könnyen kezelhetõ. Nekem a rugóstag elhelyezése ad aggodalomra okot,de ez asszem az én parám.
Összegezve szerintem egy jó bringa, ja lefelé egy álom vele a száguldás.Én egy Stereoval szemezgetek, csak attól félek, hogy Magy. nem hozzák be, de nem baj mert kint elégé barátságos áron lehet kapni a 2009-s modelleket.

lesz itthon '09 stereo K18 és még van egy M-es idei fekete is.

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Köszi! Közben megkerestem priviben Thommey-t, és õ is ezeket tudta mondani. :)
Negatívumként a súlyát,a nyeregcsõ szögét (elég lapos, emiatt gyorsan változik az üléspozíció a nyeregcsõ kihúzásakor/letolásakor), és a hátsó rész merevségét -ami kicsit elmarad az FSR rendszerétõl,de nem vészes- említette. Pozitívum pedig a csapágyazása, a mozgása (többnek érzõdik 100mm-nél), agresszív mászás és ha elnézzük a gyengéit, akkor egy mindenre használható remek gép.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Sziasztok!
Elsõsorban Thommey-nak szól a kérdés, mivel neki volt egy darabig ilyen bringája. Szóval a tapasztalatokra lennék kíváncsi Cube Sting-gel kapcsolatban, mozgás, strapabíróság, esetleg típushibák, gyengék, váz milyen súlyban van, egyebek. Ha esetleg más is próbálta már, szívesen olvasok bárkitõl bármilyen hasznos infót.
Köszi elõre is.

Én kipróbáltam a szépséget, elõször kicsit bizalmatlan voltam, de kellemesen csalódtam, elõször is gyönyörû :) jó a mozgása jól mászik, könnyen kezelhetõ. Nekem a rugóstag elhelyezése ad aggodalomra okot,de ez asszem az én parám.
Összegezve szerintem egy jó bringa, ja lefelé egy álom vele a száguldás.Én egy Stereoval szemezgetek, csak attól félek, hogy Magy. nem hozzák be, de nem baj mert kint elégé barátságos áron lehet kapni a 2009-s modelleket.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
loco001! ment a privi vásárlás ügyben!
" A Cube el van vetve! "