Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cube

- - - - -

• Please log in to reply
2078 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nektek is feltûnt már, h a minõsíégi de még megfizethetõ kategóriában (max 200e) Cube a legjobban felszerelt? Mert amiket néztem Speci meg Merida Magellan... legalább annyi pénz mint az én 2008 as Attentionom listaára 166700 volt, és azokon se hidraulikus tárcsa, se XT váltó... és még többe is kerülnek, sõt itt volt oylan teszt is ami Specibe ami 180e HUF és csak Vfék meg Deore váltók... azért az ütõs sztem.
Ezt a bikeot nagyon eltalálták !!! :P :P
De azért egy fekte AMS-t is kipróbálnák :) (Boca) :D

ne hasonlítsd a tavalyi árakat az ideikkel

jelentõsen drágább lett az összes, igy a kocka is

a modosít gomb meg ingyen van ám, felesleges 5 perc alatt 4 postot kifosni ahelyett hogy egyben leírnád
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Sziasztok! A segítségeteket kérem. Kedden jöttünk hazafelé a tekerésbõl és a Batthiány-nál a párom zakózott....(ehh, beton...sokkal veszélyesebb, mint a terep! :) ), szerencsére neki nem lett baja, viszont a bal pedálja eltört, és az AIM-ben szériaként szereplõ Scape nyereg is kukás lett. A pedált meg tudjuk oldani, de nem tudjátok hol kapok ilyen nyerget? Fehér-fekete. Syncrosban lehet kapni, de párom ezt a nyerget szeretné.
Elõre is köszi.

Én leakarom cserélni az enyémet, ua Scape4 de láttad is :P megbeszélhetjük ha ilyet szeretne Zita. Nekem kemény... meg kényelmetlen vmi géles kéne inkább de a fehérbõl nem engedek :)

Sziasztok! A segítségeteket kérem. Kedden jöttünk hazafelé a tekerésbõl és a Batthiány-nál a párom zakózott....(ehh, beton...sokkal veszélyesebb, mint a terep! :) ), szerencsére neki nem lett baja, viszont a bal pedálja eltört, és az AIM-ben szériaként szereplõ Scape nyereg is kukás lett. A pedált meg tudjuk oldani, de nem tudjátok hol kapok ilyen nyerget? Fehér-fekete. Syncrosban lehet kapni, de párom ezt a nyerget szeretné.
Elõre is köszi.

Jah és persze gyógyulást a párodnak! betonmérgezés nem jó !!! :D de még mindíg jobb mintha az acél pedál áll bele az achilles inad közeléb és még 8-10 évvel rá is megvan helye és szõr persze ott nem nõ :D

Sziasztok
Én most vettem egy attentiont és szerintem a gyári xcm teló nem a legcsúcsabb benne.
Ezt idõvel megéri egy komolyabbra cserélni (100 mm-re) vagy nem lesz nagy változás tõle?

Hello! Nekem se sokat volt benne az XCM.... de utána egy Tora jó szolgálatot tesz benne, bár ez csak akkor nyerõ ha vagy legalább 67-68 kg... 62-64 kg körül alíg mozod alap rúgóval. De amúgy nagyon f@sza kis bike és még mindíg gyönyörû !!!!!! (2008-as persze!!)

Nektek is feltûnt már, h a minõsíégi de még megfizethetõ kategóriában (max 200e) Cube a legjobban felszerelt? Mert amiket néztem Speci meg Merida Magellan... legalább annyi pénz mint az én 2008 as Attentionom listaára 166700 volt, és azokon se hidraulikus tárcsa, se XT váltó... és még többe is kerülnek, sõt itt volt oylan teszt is ami Specibe ami 180e HUF és csak Vfék meg Deore váltók... azért az ütõs sztem.
Ezt a bikeot nagyon eltalálták !!! :P :P
De azért egy fekte AMS-t is kipróbálnák :) (Boca) :D
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

murok

murok

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Hali!

Egy kis segitseget szeretnek kerni. Szemezek egy cube ltd cls comppal (ha mar pro nincs jo a szamar is alapon). 183 centihez (83-84 centis belso labhossz) az 54es vagy az 58as vaz lenne a jobb?

Elore is koszi!

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

a HS33 az hidraulikus felnifék :chin:

:D:D uppsz....Magura HS33 hydr. Felgenbremse
bocsesz

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a HS33 az hidraulikus felnifék :chin:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
pl. a HS33 szettben leginkabb a V-fek nem tetszik... az osszbenyomas nem az igazi... viszont az R1MAG-al kiegyeznek :D

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

tapasztalatok a Reactionrol valakinek??

Haminak volt (talán van már újra) Reaction-je, csak sajnos elég régen
nem láttuk már errefelé.
Amit biztosan tudok, hogy szerette õ is! :)
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
tapasztalatok a Reactionrol valakinek??

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

Elõre is köszi.

Talán rob lehet, hogy tud valami infot mondani neked.
Tom

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Elõre is köszi.
" A Cube el van vetve! "

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

Sziasztok
Én most vettem egy attentiont és szerintem a gyári xcm teló nem a legcsúcsabb benne.
Ezt idõvel megéri egy komolyabbra cserélni (100 mm-re) vagy nem lesz nagy változás tõle?

Nekem Analogom van. Gyárilag XCT volt benne, amit rövid idõn belül lecseréltem egy felsõkategóriás Marzóra. Semmi bajom nem volt az XCT-vel, mert az volt az elsõ teleszkópom. Egyszerûen csak zavart, hogy a 27-es becsúszója nagyon csirkén nézett ki az üléscsövem 31,6-os vastagsága mellett. Szóval mind kinézetre, mind minõségre a teló nagyon elütött az amúgy nagyszerû és gyönyörû géptõl. De egy cseppet sem bánom, hogy ilyen telót raktak bele, mert:

1. költség hatékonyabb volt a gép a vásárláskor
2. egy csapásra megtanultam, hogy mit jelent egy XCT egy felsõkategóriás Marzóval szemben, magyarán jobban megtudom becsülni és értékelni az utóbbit. :)

És te melyik márkát preferálod?

Szegény srác nagyon csendbe lett. Erõsen savanyú a szõlõ esete állhat fen... Lehet, hogy csak vmi kínai Tescós gépe van ami miatt most gyûlöl mindenkit akinek a hõn áhított kockája van ??? :D

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

Akkor most én leszek a negatív ember.

Nekem már képen sem jöttek be a cube-ok, de élõben még annyira sem.

Mondhatnám, hogy csúnyák.

Bocs, nem kötekedek, csak kikívánkozott belõlem :)

Nem vagy te ettõl negatív ember, egyszerûen csak más az ízlésed,
hát kedves egészségedre! :)
Szerintem azért nem fog egyikõnk sem megsértõdni ezen, mert
döntõ többségében pozitív, vagy nagyon pozitív jelzéseket kapunk
a Kockáinkkal kapcsolatban. Nekem legalábbis eddig aki látta, vagy azt
mondta, hogy "de szép", vagy azt, hogy "de q.vajól néz ki". :)
És mindemellett szerintem jó is, úgyhogy ennyi nekem pont elég is.

szalkas:
Természetesen lesz tõle változás, sokkal jobban mozog pl egy RockShox
Tora, Recon, vagy Reba. Vagy persze egy megfelelõ Marzo, vagy Manitou.
Nem is beszélve a Fox-ról vagy a DT-rõl. De az már egészen más
árkategória is. :)
Próbálj ki egyet, ha tudsz, érezni fogod a különbséget!
Tom

szalkas

szalkas

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Nincs mit, csak gondoltam, mivel nincs még egy márka aminek ennyire sokat írnak a kinézetérõl én is hozzáteszem a magamét ;)

És te melyik márkát preferálod?
" A Cube el van vetve! "

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Ízlések és pofonok ahogy mondani szokás...

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Nincs mit, csak gondoltam, mivel nincs még egy márka aminek ennyire sokat írnak a kinézetérõl én is hozzáteszem a magamét ;)

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

koszi a hozzaszolast. milyen jo, hogy tudsz valasztani es nem kell neked is cubeot hasznalni :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Én meg már azt hittem outira pártoltál...:)

van az is :) ma szentem outi lesz :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

nekem 2005evvegi LTD1 bringam van. lassan ideje lesz rajta mindent cserelni, jol szolgal!

Én meg már azt hittem outira pártoltál...:)
" A Cube el van vetve! "