Sziasztok! A segítségeteket kérem. Kedden jöttünk hazafelé a tekerésbõl és a Batthiány-nál a párom zakózott....(ehh, beton...sokkal veszélyesebb, mint a terep! ), szerencsére neki nem lett baja, viszont a bal pedálja eltört, és az AIM-ben szériaként szereplõ Scape nyereg is kukás lett. A pedált meg tudjuk oldani, de nem tudjátok hol kapok ilyen nyerget? Fehér-fekete. Syncrosban lehet kapni, de párom ezt a nyerget szeretné.
Elõre is köszi.
Én leakarom cserélni az enyémet, ua Scape4 de láttad is
megbeszélhetjük ha ilyet szeretne Zita. Nekem kemény... meg kényelmetlen vmi géles kéne inkább de a fehérbõl nem engedek
Sziasztok! A segítségeteket kérem. Kedden jöttünk hazafelé a tekerésbõl és a Batthiány-nál a párom zakózott....(ehh, beton...sokkal veszélyesebb, mint a terep! ), szerencsére neki nem lett baja, viszont a bal pedálja eltört, és az AIM-ben szériaként szereplõ Scape nyereg is kukás lett. A pedált meg tudjuk oldani, de nem tudjátok hol kapok ilyen nyerget? Fehér-fekete. Syncrosban lehet kapni, de párom ezt a nyerget szeretné.
Elõre is köszi.
Jah és persze gyógyulást a párodnak! betonmérgezés nem jó !!!
de még mindíg jobb mintha az acél pedál áll bele az achilles inad közeléb és még 8-10 évvel rá is megvan helye és szõr persze ott nem nõ
Sziasztok
Én most vettem egy attentiont és szerintem a gyári xcm teló nem a legcsúcsabb benne.
Ezt idõvel megéri egy komolyabbra cserélni (100 mm-re) vagy nem lesz nagy változás tõle?
Hello! Nekem se sokat volt benne az XCM.... de utána egy Tora jó szolgálatot tesz benne, bár ez csak akkor nyerõ ha vagy legalább 67-68 kg... 62-64 kg körül alíg mozod alap rúgóval. De amúgy nagyon f@sza kis bike és még mindíg gyönyörû !!!!!! (2008-as persze!!)
Nektek is feltûnt már, h a minõsíégi de még megfizethetõ kategóriában (max 200e) Cube a legjobban felszerelt? Mert amiket néztem Speci meg Merida Magellan... legalább annyi pénz mint az én 2008 as Attentionom listaára 166700 volt, és azokon se hidraulikus tárcsa, se XT váltó... és még többe is kerülnek, sõt itt volt oylan teszt is ami Specibe ami 180e HUF és csak Vfék meg Deore váltók... azért az ütõs sztem.
Ezt a bikeot nagyon eltalálták !!!
De azért egy fekte AMS-t is kipróbálnák
(Boca)
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/