Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Mindegyikre?
Úgy értem a nem össztelósokra is, mint pl. a Comp és LTD széria?

A cube vázakra 5 év a gari!

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A cube vázakra 5 év a gari!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

És te talán többet tudsz az érintett személyrõl, kerékpározási stílusáról, gépkezelésérõl, hozzáértésérõl??? Ha így van, akkor kérlek jelezd és értesíts minket is ha te többet tudsz az esetrõl, mert hiszem, hogy ez építõbb hozzászólás lenne mint a felesleges fenhéjázó észosztás csak mert te vagy itt a MODERÁTOR(!)

Bizony rátapintottál a lényegre, mert bizony tudok, és nagy szerencsének tudom be, hogy egy ideje már ismerõseim között tudhatom Oldbike-ot.

OFF: Nekem picit egyoldalúnak tûnik privátot írni, de nem fogadni. Nem tartozna ide, de privátot ugye nem írhatok.

Volt véleményem. Választ nem várok rá.

ON

Hogy milyen okból korlátozott a privát üzenet küldés nálam, annak nyomós oka van, de nem tartozik se a témához, se a nagy nyilvánosságra.

Kaptam egy reagálást a postomra, amire privátban reagáltam, mert annak tartalma nem tartozik a nyilvánosságra. Tartalma egyértelmû volt, nem vártam rá választ. Az érintett mégis reflektálni akart. Sérelmét megfogalmazta, itt a Fórumon. Ellenben, ha nagyon akart volna, meg van a lehetõsége, hogy privát formában kommunikáljon velem. Pld. e-mail küldése, itt a Fórumon, a megfelelõ funkció kiválasztásával.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
400-as nyeregcsõ ebbõl a vázban 150.Az elmúlt 2.5 év alatt állandóan ez volt a beállítás!Óvatos és megfontolt vagyok 48 évesen a biztonságos túrázás a legfontosabb.Kb. egy hónapja hallottam a "hangosabb"recsegõ hangot,de a homokszemek csiszolódásának tudtam be,mivel tisztítás után sokáig elült a "zaj" Nem vettem észre sem kívül sem belül a repedést.
A túra végén éreztem az elõre-hátra mozgást a nyeregcsõnél és ekkor láttam a törést.

loco001

loco001

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Volt véleményed, akadt nekem is. Választ nem vártam rá, ezért nem is változtattam a meglévõ beállításokon.
Amennyiben nem volt egyértelmû, nem csak rád vonatkozó kijelentések szerepeltek benne, hanem általános érvényûek is.

OFF: Nekem picit egyoldalúnak tûnik privátot írni, de nem fogadni. Nem tartozna ide, de privátot ugye nem írhatok.

Volt véleményem. Választ nem várok rá.

ON
Kistányér Forever

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

És mivel nyugtatott meg? A távdiagnosztikáról meg ne is beszéljünk... Az, hogy valaki késztetést érez arra, hogy kommentáljon valamit, még nem baj, csak a kommentje mögött legyen valami tartalom is. Leírt valamit anélkül, hogy bármit is tudna az érintett személyrõl, kerékpározási stílusáról, gépkezelésérõl, hozzáértésérõl; a leírt diagnózist meg nem is akarom minõsíteni.

És te talán többet tudsz az érintett személyrõl, kerékpározási stílusáról, gépkezelésérõl, hozzáértésérõl??? Ha így van, akkor kérlek jelezd és értesíts minket is ha te többet tudsz az esetrõl, mert hiszem, hogy ez építõbb hozzászólás lenne mint a felesleges fenhéjázó észosztás csak mert te vagy itt a MODERÁTOR(!). A képet linkelõ úgy gondolom mégiscsak kompetensebb a témában mint te, és valószínûleg olvasta Boca hozzászólását amiben én személy szerint nem találok kivetni valót, de ha õ igen, akkor mint érintett félnek, hagyjuk meg neki reagálás jogát. Majd õ elmondja, hogy milyen a kerékpározási stílusa, gépkezelése, hozzáértése, HA AKRJA.

Elvégre ez egy fórum, amit vélemények, tapasztalatok és minden egyébb más információk megosztására "szeretnénk" használni.

Egy elégedet Cube tulajdonos, aki sok sikert kíván a márka társa garanciális ügyeihez.

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Volt véleményed, akadt nekem is. Választ nem vártam rá, ezért nem is változtattam a meglévõ beállításokon.
Amennyiben nem volt egyértelmû, nem csak rád vonatkozó kijelentések szerepeltek benne, hanem általános érvényûek is.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Na ja! Akkor az utolsó mondatot megmagyaráznád? Én is küldtem volna priviben, ha lett volna rá alkalmam, de ez már kicsit túl lett magyarázva.
Te is elmondod a véleményed, én is. :)
" A Cube el van vetve! "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Szia Vitrix!
...és ezért letiltani a privát válaszadásról? Én is csalódtam.
Üdv: Zsolt

El vagy tévedve barátom.:) A privát üzenet küldés funkció nálam csak a moderátorok és az ismerõsök számára van engedélyezve, már közel egy éve. Én bárkinek küldhetek privát üzenetet, csak be kell pipálnom a megfelelõ rubrikát, ha nem moderátor vagy ismerõs az illetõ.
A mondanivalómat pedig azért küldtem privátban, mert az nem tartozik a Fórum nyilvánossága elé.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Szia Vitrix!
...és ezért letiltani a privát válaszadásról? Én is csalódtam.
Üdv: Zsolt
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Azért nem kell a földbe döngölni! Ezért írtam a "kicsit" jelzõt!

Nyugi! Az ilyet nem szoktam magamra venni, õ biztos jobban ért hozzá, ez látszik a hozzászólásai számában is. Nekem ez jutott eszembe a kép láttán, hála égnek még alattam nem reccsent meg váz...(kopp-kopp-kopp!) Nyugi, nem diagnózist adtam, hanem egy hibajelenségrõl próbálok magyarázatot kapni.
Csak egy picit a fennhéjazó stílus nem jön be, dehát nem vagyunk egyformák...:)
No meg, ha anyaghiba van, akkor aztán bármit csinálsz, megreccsen, akkor lehet kerékpározási stílusod, hozzáértésed, gépkezelésed.
Végignéztem az adott albumot, és nekem a képek alapján az jött le, hogy egy jó kis kirándulásnak ígérkezett tekerés közben jött elõ a probléma. De a gépben már benne van 9200 km. Ha nekem is meglesz, én remélem nem fogok így járni.
A megnyugvást inkább azért lehet elkommentálni, mert ezek után, hogy egy ilyen jelenség elõfordul, a többi Cube tulajdonos nem fog félve ráülni a gépére, csak azért, mert egy ilyen hiba elõfordul.
Nyilván nem ismerem az illetõt, és nem ismerem a kerékpározási stílusát, viszont az enyémet talán igen, és az utóbbi idõben elõfordult vázhibák sem tántorítottak el abban a hitemben, hogy jól választottam.
Erre sok példát lehetne felsorolni, pl. ugyebár egy BMW is besz@rhat.
Ez inkább bosszantó probléma mert most kezdõdik egy hosszas huzavona a garival.
És itt van a másik dolog is: ha valamiért kiadok pénzt, akkor a vételárért jogosan várom el azt a szolgáltatást amit annak a terméknek tudnia kellene az áráért.
" A Cube el van vetve! "

rpk

rpk

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Azért nem kell a földbe döngölni! Ezért írtam a "kicsit" jelzõt!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
És mivel nyugtatott meg? A távdiagnosztikáról meg ne is beszéljünk... Az, hogy valaki késztetést érez arra, hogy kommentáljon valamit, még nem baj, csak a kommentje mögött legyen valami tartalom is. Leírt valamit anélkül, hogy bármit is tudna az érintett személyrõl, kerékpározási stílusáról, gépkezelésérõl, hozzáértésérõl; a leírt diagnózist meg nem is akarom minõsíteni.

rpk

rpk

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Köszi Boca egy kicsit megnyugtattál!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Hát ez nem semmi egy ilyen drága kerékpárnál!
Milyen terepen használtad, hogy megadta magát! Nekem AMS 125 vázam van, de most kicsit "belémverted" a parát!

Szia!
Nyugodj meg, én AMS100-ast használok, eddig semmi gond nem volt vele, még lejtõzni is voltam vele a Mátrában. :)))
A te 125-öd még jobbat mozog....
Nekem elsõre úgy látszik, mivel a hegesztés mellett repedt, hogy picit túl lett terhelve, lehet, hogy az üléscsõ nem megfelelõ méretbeállítása, vagy esetleg rossz vázméret is hozzájátszott...
Mindenesetre részvétem!!!! Elméletileg, mivel AMS (All Mountain Series) széria, elég sokat kéne bírnia.

Húúú, ha nekem lenne 125-öm.....:)))))
" A Cube el van vetve! "

rpk

rpk

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Hát ez nem semmi egy ilyen drága kerékpárnál!
Milyen terepen használtad, hogy megadta magát! Nekem AMS 125 vázam van, de most kicsit "belémverted" a parát!

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Sajnállak, tudom mien érzés ez... Sok szerencsét a garanciás mútéthez!!!
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
9200 km után eltört a vázam :mad:
http://picasaweb.goo...263582996437330

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Nah látom, hogy Cube+Tora kombináció nem csak nálam a nyerõ :)
Ha minden jól megy, jövõ májusra meg is lesz :)
Most kap a kicsikém 203-mas tárcsákat :)
Am igen, a 2008-cas felszereltsége enyi pénzért, hát igen ott van!!! Eleinte még azt mondtam, hogy jó ez a teló, de sajnos bekellett látnom, hogy az én súlyomhoz ez a vézna becsúszó kevés... A durvulást abszolút rühelli... De egy átlagos emberhez tuti király!!!
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

ne hasonlítsd a tavalyi árakat az ideikkel

jelentõsen drágább lett az összes, igy a kocka is

a modosít gomb meg ingyen van ám, felesleges 5 perc alatt 4 postot kifosni ahelyett hogy egyben leírnád

A 2008-as bikokra gondoltam... nem az ideikre. azokat nem nagyon néztem.
Amúgy meg ezer bocs és egy jegesmedve a sok hozzászólásért.
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/