Úgy értem a nem össztelósokra is, mint pl. a Comp és LTD széria?
A cube vázakra 5 év a gari!
A cube vázakra 5 év a gari!
És te talán többet tudsz az érintett személyrõl, kerékpározási stílusáról, gépkezelésérõl, hozzáértésérõl??? Ha így van, akkor kérlek jelezd és értesíts minket is ha te többet tudsz az esetrõl, mert hiszem, hogy ez építõbb hozzászólás lenne mint a felesleges fenhéjázó észosztás csak mert te vagy itt a MODERÁTOR(!)
OFF: Nekem picit egyoldalúnak tûnik privátot írni, de nem fogadni. Nem tartozna ide, de privátot ugye nem írhatok.
Volt véleményem. Választ nem várok rá.
ON
Volt véleményed, akadt nekem is. Választ nem vártam rá, ezért nem is változtattam a meglévõ beállításokon.
Amennyiben nem volt egyértelmû, nem csak rád vonatkozó kijelentések szerepeltek benne, hanem általános érvényûek is.
És mivel nyugtatott meg? A távdiagnosztikáról meg ne is beszéljünk... Az, hogy valaki késztetést érez arra, hogy kommentáljon valamit, még nem baj, csak a kommentje mögött legyen valami tartalom is. Leírt valamit anélkül, hogy bármit is tudna az érintett személyrõl, kerékpározási stílusáról, gépkezelésérõl, hozzáértésérõl; a leírt diagnózist meg nem is akarom minõsíteni.
Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb
El vagy tévedve barátom. A privát üzenet küldés funkció nálam csak a moderátorok és az ismerõsök számára van engedélyezve, már közel egy éve. Én bárkinek küldhetek privát üzenetet, csak be kell pipálnom a megfelelõ rubrikát, ha nem moderátor vagy ismerõs az illetõ.Szia Vitrix!
...és ezért letiltani a privát válaszadásról? Én is csalódtam.
Üdv: Zsolt
Azért nem kell a földbe döngölni! Ezért írtam a "kicsit" jelzõt!
Hát ez nem semmi egy ilyen drága kerékpárnál!
Milyen terepen használtad, hogy megadta magát! Nekem AMS 125 vázam van, de most kicsit "belémverted" a parát!
ne hasonlítsd a tavalyi árakat az ideikkel
jelentõsen drágább lett az összes, igy a kocka is
a modosít gomb meg ingyen van ám, felesleges 5 perc alatt 4 postot kifosni ahelyett hogy egyben leírnád