Tisztelt erre!
Csatlakoznék Bikertiggerhez. Mivel Cube-ról van szó, ezért sztem az ára a Cube-okhoz képest okés. Viszont, ha körülnézel, akkor ilyen árkategóriában lehet, hogy más gyártó jobb felszereltséget is ki tud hozni. Ezt neked kell mérlegelned, sok szempontot figyelembe véve, ahogy azt az elõzõekben olvashattad. Nem lebeszélni akarlak, isten ments, nehogy ez jöjjön át! Nekem is Cube-om van, viszont anno amikor én vettem, két éve én is akciósan kaptam meg egy kiállított példányt. Az az összeg, amiért megvettem, megfelelt érte. Viszont azóta már rádobtam egy jó 100.000 ft-ot. Igaz az én vételem félig-meddig szükség volt, mert elötte lopták el a másik cangám.
Szóval én a következõt csinálnám:
1. el kell dönteni mire kéne a canga!
2. mint minden bringa, a Kelly's-t is beleértve sokat fejlõdött az alatt az idõ alatt, amióta használod a sajátod. Ha meg vagy vele elégedve, nézz szét Kelly's tájon, hogy azért a pénzért amibe ez a Cube kerül milyen Kelly's-t kapnál.
3. ha kapsz egy jó kis Kelly's-t, akkor szerintem felesleges több pénzt kiadni.....!
4. ha úgy gondolod, hogy hát igen jó-jó, de a Cube szebb, és megéri a többletköltséget, akkor hajrá!!!!! Vedd meg azt! És akkor üdvözlünk a boldog Cube-osok táborában.
A MTB-ok többségén 26-os kerék van, mostanság kezdenek bejönni a 29-esek. Nagy kerékátmérõvel is kaphatsz jó méretû bringát, a helyes vázméret választásával. MINDENKÉPP FEL KELL RÁ ÜLNI, ezt többnyire engedik is, de a szakboltban segítenek is.
attól független ha montit veszel is érdemes körülnézni. lehet (biztos) annyiért kapsz jobb ár érték arányút. (hacsak nem nagyon akciós a cucc)
Ma tekertem elõször vele.
Elsõ fél órában vissza akartam vinni, mert nem éreztem jól magam rajta.
Nyereg felhúz, mindent beállít.
Este is elmentem tekerni.
Most elkezdem árulni a Kelly's -t. Szegény kikerült az erkélyre és a helyére bekerült a Cube
Ja a gép:
Reaction