Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

181cm vagyok, nézegettem, de valószínûleg 18" as kellene, a huszas már nem kicsi.

A Stereo váza ennyire másabb, mint az ams-é? Mert nekem ams-em van, és nekem jó a 20"-os váz. Én 186 cm vagyok.
" A Cube el van vetve! "

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Van eladó, itt egy. Bár a mérete kérdéses.

16"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Van eladó, itt egy. Bár a mérete kérdéses.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Köszi!
ezek szerint neked bejött! A túrázást, mint felhasználsát azért írtam, mert ez nem versenyzésre - maratonra való - ami meg nem versenyzés, az túrázás :). Olvastam arn vesszõfutását a Pitch-el, nekem is ez az egy gondolat van a fejemben, hogy lenne-e kedvem feltekerni vele a hegyre, hogy aztán lezúzzak róla. Mindenesetre mivel Alpok túrákra, vagy ha az nem jön össze akkor itthoni fél-egész napos tekerésekre használnám, lehet hogy arra a kicsit cc-sebb geo valóban jobb lenne. Lefelé úgysem vagyok akkora nagy spíler, na nem mintha felfelé az lennék :).
181cm vagyok, nézegettem, de valószínûleg 18" as kellene, a huszas már nem kicsi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob! most olvasom, hogy neked volt/van egy Stereo-d. Hogy vált be? Én itthon mennék vele, nem versenytempót, se fel, se le, amolyan laza túrásbicajt szeretnék venni, ami elmegy mindenhol. Nézetm még a Pitch-et is, amirõl áradoznak az angolok, de ezt jobban tetszik. Olyannal mentél esetleg?
Kösz
Kenguru

nincs már meg a stereo-m, eladtam (kellett a lóvé autóra) de nagyon imádtam.
egyetlen baja, hogy összesározza a rugóstagot, ha nincs sárvédõd hozzá.
amugy ugyanaz az fsr rendszer, mint a speciken, szóval királyságos. a fékezés nem blokkolja lefelé, és nem is igazán pogózik.
olyan volt lefelé mint egy repülõ szõnyeg.
a pitch-nél cc-sebb a geoja, de nem cc váz félre ne értsd. csak kicsit meredekebb a fejcsöve.
az alacsony súlypont remek a manõverezésnél, a feltüntetett 140mm az inkább 150 valós, és még többnek érzõdik.
a pitch-rõl olvasd el arn véleményét a speci topicban, elvileg ugyanerre a felhasználásra vette (és aztán lecserélte egy stumpjumperre)
találtál valahol eladó stereo-t? nem túl sok került az országba

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Szia Alfi 156! Örülünk, hogy ilyet választottál, majd, ha jobban megismertétek egymást kérünk egy beszámolót a tulajdonságairól!

kenguru! Stereot túrabicónak? az kívánja, hogy nyúzd...:)
" A Cube el van vetve! "

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Jól tudja,bár 89 az a 80.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

JRob

JRob

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Ha jól tudom és nem változott az árfolyam nagyon, akkor elvileg 80e Ft körül van.
"CUBE ...your life!"

kgabus

kgabus

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Ez a váz szerintetek mennyibe kerülhet magában: Alu Superlite AMF 7005 Double Butted, RFR-Geometry?

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Rob! most olvasom, hogy neked volt/van egy Stereo-d. Hogy vált be? Én itthon mennék vele, nem versenytempót, se fel, se le, amolyan laza túrásbicajt szeretnék venni, ami elmegy mindenhol. Nézetm még a Pitch-et is, amirõl áradoznak az angolok, de ezt jobban tetszik. Olyannal mentél esetleg?
Kösz
Kenguru

ALFI156

ALFI156

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok cube tulajok!
Ma én is cube tulaj lettem egy 2010-es cross személyébe.Áttértem a trekingre.Használ valaki itt cube trekinget?

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Én már vettem tõle bringát, és használom is két éve. Nyugodtan menj ki nézd meg, ha rendben van és tetszik, megveheted

kgabus

kgabus

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Köszi a gyors választ.

Na igen, engem valszeg a vázméret csapott be, ami a hírdetésben szerepel, az 20"-as, ez meg gondolom kisebb, a támvilla és a felsõ csõ szögét elnézve.

Szerintetek megér ez a bringa ennyit? Nem értem miért akarja valaki ilyen olcsón eladni.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Sziasztok,

meg tudnátok mondani, hogy ez a bringa pontosan hanyadik évi modell?

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: 20" CUBE LTD XT/REBA 1/3 ÁRON

Keresgéltem egy csomót, de a kép alapján nem tudtam megállapítani... :(

Ennyi pénzért ez jó vétel lenne?

Köszönöm a segítséget elõre is!

szerintem 2006:
altes-kind.de – ver 6 » Cube LTD CC 2006 (Messemodell)

(és ha igazam volt akkor még hozzátenném, hogy 15mp-be telt :P)

kgabus

kgabus

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Sziasztok,

meg tudnátok mondani, hogy ez a bringa pontosan hanyadik évi modell?

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: 20" CUBE LTD XT/REBA 1/3 ÁRON

Keresgéltem egy csomót, de a kép alapján nem tudtam megállapítani... :(

Ennyi pénzért ez jó vétel lenne?

Köszönöm a segítséget elõre is!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A régi cube-okat meg lehet találni valahol a neten (pl a 2002, 2003asokat)?

A sebesség mindent megold.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Ez bizony stimmel! :) Én is amennyit ráköltöttem, simán megvehettem volna a HPC szériát! no mindegy
" A Cube el van vetve! "

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Persze, mert ott van rá keret...:)

Puzsi! Megkérdem pár helyen, jövõ 7-en megyek le Tiszaújba, el is tudnám vinni, ha találok!

Pedig megvenni egyben a jobbat tulajdonképpen lényegesen olcsóbb, mint utólagosan tuningolni, csak ugye egybõl nem szokott lenni annyi pénze a közép-európai bringásnak, így inkább megveszi a gyengébben felszereltet, aztán cserélgeti az alkatrészeket, végül meg összeadva a kiadásokat csak szörnyülködik, hogy mennyiben is van a bringa...

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

csak itthon divat a "tuningolás"
máshol megveszi a jobban felszereltet (az ugye gyárilag "tuningolt")

Persze, mert ott van rá keret...:)

Puzsi! Megkérdem pár helyen, jövõ 7-en megyek le Tiszaújba, el is tudnám vinni, ha találok!
" A Cube el van vetve! "

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Hellósztok!!! LTD PRO hoz váltótartó fület hol lehet szerezni??? Miskolcon nem találok... M2-es jelzéssel van ellátva, ha jól emlékszem... A választ elõre is köszönöm!!!

Puzsi!!!

Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO