181cm vagyok, nézegettem, de valószínûleg 18" as kellene, a huszas már nem kicsi.
A Stereo váza ennyire másabb, mint az ams-é? Mert nekem ams-em van, és nekem jó a 20"-os váz. Én 186 cm vagyok.
181cm vagyok, nézegettem, de valószínûleg 18" as kellene, a huszas már nem kicsi.
nincs már meg a stereo-m, eladtam (kellett a lóvé autóra) de nagyon imádtam.Rob! most olvasom, hogy neked volt/van egy Stereo-d. Hogy vált be? Én itthon mennék vele, nem versenytempót, se fel, se le, amolyan laza túrásbicajt szeretnék venni, ami elmegy mindenhol. Nézetm még a Pitch-et is, amirõl áradoznak az angolok, de ezt jobban tetszik. Olyannal mentél esetleg?
Kösz
Kenguru
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Sziasztok,
meg tudnátok mondani, hogy ez a bringa pontosan hanyadik évi modell?
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: 20" CUBE LTD XT/REBA 1/3 ÁRON
Keresgéltem egy csomót, de a kép alapján nem tudtam megállapítani...
Ennyi pénzért ez jó vétel lenne?
Köszönöm a segítséget elõre is!
A sebesség mindent megold.
Persze, mert ott van rá keret...
Puzsi! Megkérdem pár helyen, jövõ 7-en megyek le Tiszaújba, el is tudnám vinni, ha találok!
csak itthon divat a "tuningolás"
máshol megveszi a jobban felszereltet (az ugye gyárilag "tuningolt")