Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Írta 2010. december 30. - 17:55
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2010. december 30. - 17:46
Tigger,a furatot amibe a tag csapja megy.Ovális lett mindkét oldalon,kotyogós lett a tag benne.
ja értettem
de sztem bírnia kéne
anno a kikaput szoktam lokolva használni (még egy fox float rl tag volt) de nem nagyon ártott neki.
mindenesetre eddigiek alapján a dt tagok egyetlen pozitiv tulajdonsága tényleg a csapágyazott "szemek" -már ha még olyanok-
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. december 30. - 17:36
a csapágyazott "szemet"
de azért azt ki kéne bírni a tartókonzolnak
pár évvel ezelõtt a foxnak is csak full kemény lockos tagjai voltak (amelyik lokos volt) -illetve megint van rpl -. azért bírták a vázak gond nélkül. inkább a tagok nem ha úgy felejtették.
Tigger,a furatot amibe a tag csapja megy.Ovális lett mindkét oldalon,kotyogós lett a tag benne.
Írta 2010. december 30. - 17:20
Semmi köze hozzá a vázgyártónak.
Ezeket a vázakat vagy Manitou vagy Fox tagok köré tervezik.
Ott "puhább" a lock.
...nem tudom mit favorizáltok a DT tagokon.Egy fos.Nehezen mozog,semmit nem tud,ezekhez mérten-de enélkül is-drága,mint a bûn.Semmivel sem minõségibb a kialakítása,mint az elõzõekben említetteknek.
a csapágyazott "szemet"
de azért azt ki kéne bírni a tartókonzolnak
pár évvel ezelõtt a foxnak is csak full kemény lockos tagjai voltak (amelyik lokos volt) -illetve megint van rpl -. azért bírták a vázak gond nélkül. inkább a tagok nem ha úgy felejtették.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. december 30. - 13:39
Ezeket a vázakat vagy Manitou vagy Fox tagok köré tervezik.
Ott "puhább" a lock.
...nem tudom mit favorizáltok a DT tagokon.Egy fos.Nehezen mozog,semmit nem tud,ezekhez mérten-de enélkül is-drága,mint a bûn.Semmivel sem minõségibb a kialakítása,mint az elõzõekben említetteknek.
Írta 2010. december 30. - 13:37
Hi.
Szerintem add el a DT tagot.
Vegyél helyette egy Foxot vagy egy Manitou Radiumot.
Ams vázban cseréltem tagot DT-re.Ha sokat van zárt állásban használva a tag:terepen felfelé,sík tekerés közben,mivel beton kemény a lockja,szétveri a váz tartókonzoljában a furatot.Egy év alatt történt.
Ez elég égõ azért a vázgyártónak. A garancia ilyen esetre nem terjed ki?
Írta 2010. december 30. - 13:35
Szerintem add el a DT tagot.
Vegyél helyette egy Foxot vagy egy Manitou Radiumot.
Ams vázban cseréltem tagot DT-re.Ha sokat van zárt állásban használva a tag:terepen felfelé,sík tekerés közben,mivel beton kemény a lockja,szétveri a váz tartókonzoljában a furatot.Egy év alatt történt.
Írta 2010. december 30. - 12:19
Írta 2010. december 30. - 11:43
Megjött az új AMS 100-as vázam. Van hozzá egy DT Swiss XM 180-as rugóstag, már csak a beszereléséhez kellene egy kit, amit nem tudom, hogy pontosan hogy neveznek itthon (hardware kit néven láttam az idegen oldalakon) . Ennek a magyar nevére, illetve a méretekre lenne szükségem.
Elõre is köszi!
Írta 2010. december 25. - 20:21
Írta 2010. december 25. - 10:36
1) semmiben
2) a vázhoz jár gyárilag rugóstag is
3) igen
Nem feltétlenül új vázban gondolkodom, ezért érdeklõdtem a rugóstag beépítési hosszáról, azt lehet, hogy külön kell beszereznem. A 165mm szemtávolságú megfelelõ hozzá?
Írta 2010. december 25. - 00:22
Írta 2010. december 25. - 00:09
Én is békés, boldog Karácsonyt, és km-ekben gazdag Újévet kívánok Mindenkinek!
Minden kedves márkatársamnak Békés Karácsonyt, és sikeres, sok kilométert legyõzendõ új évet kívánok!
Csak simán 1x. Max 2x.
Írta 2010. december 24. - 22:14
1) semmibenSziasztok!
Nagyon gondolkodom, hogy le kellene cserélni az LTD Team vázamat egy AMS-re. Az AMS-ek között a 100-at mozgó vázakat nézegettem. Látam AMS CC-t, amit viszont nem találtam a hivatalos Cube honlapon. Ez miben más mint a CC nélküli társai? A 100-at mozgó AMS vázakhoz milyen beépítési hosszal rendelkezõ rugóstag passzol? Ehhez a vázhoz megfelelõ a jelenlegi FOX 32 F100 RL teleszkópom a megfelelõ geometria végett?
Elõre is köszi a segítséget!
2) a vázhoz jár gyárilag rugóstag is
3) igen
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. december 24. - 20:20
Nagyon gondolkodom, hogy le kellene cserélni az LTD Team vázamat egy AMS-re. Az AMS-ek között a 100-at mozgó vázakat nézegettem. Látam AMS CC-t, amit viszont nem találtam a hivatalos Cube honlapon. Ez miben más mint a CC nélküli társai? A 100-at mozgó AMS vázakhoz milyen beépítési hosszal rendelkezõ rugóstag passzol? Ehhez a vázhoz megfelelõ a jelenlegi FOX 32 F100 RL teleszkópom a megfelelõ geometria végett?
Elõre is köszi a segítséget!
Írta 2010. december 23. - 22:36
A benzinkúton is ingyen lehet fújni....de van ellenpélda is, bár itthon még nem láttam, biztos, hogy van. Bécsben a kerékpárboltnál ki van rakva kompresszoros pumpa, aztán fújhat boldog-boldogtalan. Akkor lenne szolgáltatás, ha a boltos fújná a kereked.
100ft-ért fujták fel a kerekem....na érted
...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2010. december 23. - 20:22
az szolgáltatás, Maggi, mit vártál? teljesen jogos, még ha szarrágásnak tûnik is.
A benzinkúton is ingyen lehet fújni....de van ellenpélda is, bár itthon még nem láttam, biztos, hogy van. Bécsben a kerékpárboltnál ki van rakva kompresszoros pumpa, aztán fújhat boldog-boldogtalan. Akkor lenne szolgáltatás, ha a boltos fújná a kereked.
Írta 2010. december 23. - 09:01
Írta 2010. december 13. - 12:47
Bár nem is említettem.
Topik on
Írta 2010. december 13. - 11:51
srácok, van árakkal, nagykerekkel kiskerekkel foglalkozó topic, tessék azt szemetelni!
és még mindig nem fair hazai kisker árakat külföldi netes árakhoz hasonlitani. ha mindenáron kinti árhoz akarsz hasonlitani, keress kinti brick-and-mortar boltokat és ahhoz hasonlits
plusz: akármilyen hihehetlen tudás birtokosainak érezzük magunkat mint boltosok, a nagyker ár nem tartozik a vevõre. semmilyen esetben sem. ennyi eszetek tényleg lehetne...
Jogos! Töröld nyugodtan! Csak felhúztam magam.. Ja, és NEM a nagykert okolom a körülmények miatt!