Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Posted 2011. March 07. - 07:01
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Posted 2011. March 07. - 00:03
Posted 2011. March 06. - 12:59
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Posted 2011. February 22. - 14:43
Posted 2011. February 21. - 14:05
Posted 2011. February 20. - 18:33
nem tudjátok hogy 2011re ki a hivatalos forgalmazója a Cubenak?
Mert Tiszakécskén az Eoronicsba árulják õket a 20e ftos kínaiak mellett, ami szerintem nem túl jó, nekem legalábbis nem teszik.
Posted 2011. February 15. - 23:15
Posted 2011. February 15. - 22:59
Tudtok valamit a bike-discount.de webshoppról? Rendelt innét már valaki? Esetleg rendelkeztek információval azzal kapcsolatban hogy ez a Németországi webshop miért nem tud Magyarországra komplett biciklit küldeni?
Posted 2011. February 10. - 22:45
Sziasztok!
Lehet rossz topicban teszem fel a kérdéseimet, ha így van, akkor írjátok meg légyszíves, hogy hol lenne a helye
Elõzmény ként annyit, hogy eddig egy Kelly's Oxigen montival róttam az utakat, de most eljött a csere ideje egy corss cangára.
Melyik gyártótól érdemes nézelõdni? A Kelly's-el nekem semmi bajom nem volt, de még felkeltette a figyelmemet a Trek és a Cube is. A három gyártó közül nekem a Cube volt a legszimpatikusabb, de "szakértõi" véleményekre is szívesen hagyatkozom, hogy a cross kategóriában melyik gyártótól válogassak.
Cube-ból viszonylag jó áron külföldrõl találtam a Pure 2010 és a Nature 2010 típusokat. Ezek között árban minimális a különbség és nem tudok dönteni, segítséget kérnék érvekkel.
Remélem tudtok válaszolni a kérdéseimre.
Elõre is köszönöm a segítõ hozzászólásokat!
András
tán a milyen bringát vegyek topik ...de mivel volt benne cube is említve.
amúgy kelliz, merida, cube, specilaized kb. kelli hátránya hogy csak 3 féle vázméret van, és már nem olyan jó ár/érték mint régebben. legtöbb vázméret meg a meridából van. cube meg szép
de azon kivúl amelyik szimpi ezek közül. (specik kicsit "montisabb" geó)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. February 09. - 09:45
Lehet rossz topicban teszem fel a kérdéseimet, ha így van, akkor írjátok meg légyszíves, hogy hol lenne a helye
Elõzmény ként annyit, hogy eddig egy Kelly's Oxigen montival róttam az utakat, de most eljött a csere ideje egy corss cangára.
Melyik gyártótól érdemes nézelõdni? A Kelly's-el nekem semmi bajom nem volt, de még felkeltette a figyelmemet a Trek és a Cube is. A három gyártó közül nekem a Cube volt a legszimpatikusabb, de "szakértõi" véleményekre is szívesen hagyatkozom, hogy a cross kategóriában melyik gyártótól válogassak.
Cube-ból viszonylag jó áron külföldrõl találtam a Pure 2010 és a Nature 2010 típusokat. Ezek között árban minimális a különbség és nem tudok dönteni, segítséget kérnék érvekkel.
Remélem tudtok válaszolni a kérdéseimre.
Elõre is köszönöm a segítõ hozzászólásokat!
András
Posted 2011. February 04. - 00:49
Posted 2011. February 03. - 23:12
Tudtok olyan várost, ahol lehet kapni, vagy rendelésre hoznak Cube-os ruházati cuccokat?
Posted 2011. January 13. - 23:08
Posted 2011. January 13. - 22:16
Nem mondod hogy 2,5 honap volt egy valtofül beszerzése? :S
Múlt héten voltam nagyszervízeltetni az Ams-em. Mikor kész lett, mondta a szerelõsrác, hogy el kell gondolkodni a forgáspontoknál lévõ csavarok cseréjén. Mondtam neki, hogy ezen ne gondolkodjunk, most még használom a régit, rendelje meg most azokat az alkatrészeket, és akkor már szezonkezdésre meg is jön.... ha megjön....
Máté! Most behavazódtam, jövõ héten megejtjük? Addig dumálunk még!
Puzsikám! Részvétem, majd nyáron megint meglátogatunk Zitával, addig eddzhetsz!
Posted 2011. January 12. - 10:08
és még én nyavalyogtam,hogy 1800 a konára.de lehet egyszerûbb/olcsóbb lett volna egyediként legyártatni.nem hiszem hogy nagyon bonyolult lenne a formája
legyartatni tuti, hogy sokkal dragabb.
nekem a specire kellene boldentarto muagyag a vazhoz. ilyen kis vackok (5ft lehet ranezesre), amibol sikerult kettot eltorni szallitas miatt. az hagyjan, hogy 1400 lenne darabja (!), de sajna ket honapja varok ra, es semmi. kabelkotegelovel huztam a vazhoz, de eleg igenytelenul nez igy ki.
Posted 2011. January 12. - 01:04
Megnézném azért, hogy milyen váltót használ az, aki évi szinten fogyaszt el többet. Nekem még sosem tört el egy sem... (Kopp-kopp, és nem offolok többet)
Menj el nagy, ragadós sárba tekerni!
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. January 11. - 22:39
Nem az fáj.Hanem hogy más,semmivel sem rosszabb márkánál ez 3000....néha nem értem min mérgelõdtök.
Akkor meg ne fájjon már annyira,ha egy 80 rugeszos váz egy alkatrésze 7000 pénzbe kerül.
Posted 2011. January 11. - 21:58
Eddig ez az egy váltófül volt amit sikerült amortizálnom, azonban ez az egyik parám a másik hogy nem használok grammániás külsõt ellenben keresnék Ritchey Zed Wcs 2.1 külsöt (kevlárost)
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. January 11. - 21:50
Eddig azt hiszem 8-10 váltó fület reszeltem ismerõsöknek hasonlókból, még nem volt rájuk panasz.
Volt anno esetem, (a bringa aznap volt szervizben, de ezt most hagyjuk) valahogy letekeredett a fogsor rögzítõ záróanya Hárs hegyen, a váltófül eltört. Mivel nagyon lemaradtam kis idõ múlva Dante vissza jött, mikor meglátta mi történt kérdezte mit fogok most csinálni, teljesen kiakadt mikor mondtam hogy "kicserélem" és kerekedõ szemekkel nézte ahogy elõveszem a a mez zsebébõl a tartalékot.
Van aki a kulcs csomóján hordja a tartalékot, én azóta a nyereg két pálcájára kötegelem hogy tuti ott legyen ha valami történne.
...és mit tettél a záróanyával?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2011. January 11. - 21:47
na de mivel tekerted vissza a záróanyát?
Kala: sokszor kell ráesni
havernak egyszer kettészakadt leérkezéskor amikor a Gellért-hegyen síkra ugrott egy lépcsõsort.