Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cube

- - - - -

• Please log in to reply
2078 replies to this topic

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Cube ruházatot te se láttál???
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Én voltam, pénteken.

Ki volt fent a bringa expón???

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Ki volt fent a bringa expón???
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

Balogh25

Balogh25

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Itt meg lehet marketingelni.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Velobike.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

kecskemano

kecskemano

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!
nem tudjátok hogy 2011re ki a hivatalos forgalmazója a Cubenak?
Mert Tiszakécskén az Eoronicsba árulják õket a 20e ftos kínaiak mellett, ami szerintem nem túl jó, nekem legalábbis nem teszik.

stormy89

stormy89

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Meséld már el nekem,hogy ezt miért ide kell írnod? Ott van erre egy külön topic...

katabaratja

katabaratja

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Hello
Tudtok valamit a bike-discount.de webshoppról? Rendelt innét már valaki? Esetleg rendelkeztek információval azzal kapcsolatban hogy ez a Németországi webshop miért nem tud Magyarországra komplett biciklit küldeni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Sziasztok!

Lehet rossz topicban teszem fel a kérdéseimet, ha így van, akkor írjátok meg légyszíves, hogy hol lenne a helye :)

Elõzmény ként annyit, hogy eddig egy Kelly's Oxigen montival róttam az utakat, de most eljött a csere ideje egy corss cangára.

Melyik gyártótól érdemes nézelõdni? A Kelly's-el nekem semmi bajom nem volt, de még felkeltette a figyelmemet a Trek és a Cube is. A három gyártó közül nekem a Cube volt a legszimpatikusabb, de "szakértõi" véleményekre is szívesen hagyatkozom, hogy a cross kategóriában melyik gyártótól válogassak.

Cube-ból viszonylag jó áron külföldrõl találtam a Pure 2010 és a Nature 2010 típusokat. Ezek között árban minimális a különbség és nem tudok dönteni, segítséget kérnék érvekkel.

Remélem tudtok válaszolni a kérdéseimre.

Elõre is köszönöm a segítõ hozzászólásokat!
András

tán a milyen bringát vegyek topik ...de mivel volt benne cube is említve.

amúgy kelliz, merida, cube, specilaized kb. kelli hátránya hogy csak 3 féle vázméret van, és már nem olyan jó ár/érték mint régebben. legtöbb vázméret meg a meridából van. cube meg szép :)
de azon kivúl amelyik szimpi ezek közül. (specik kicsit "montisabb" geó)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Snailboy

Snailboy

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Lehet rossz topicban teszem fel a kérdéseimet, ha így van, akkor írjátok meg légyszíves, hogy hol lenne a helye :)

Elõzmény ként annyit, hogy eddig egy Kelly's Oxigen montival róttam az utakat, de most eljött a csere ideje egy corss cangára.

Melyik gyártótól érdemes nézelõdni? A Kelly's-el nekem semmi bajom nem volt, de még felkeltette a figyelmemet a Trek és a Cube is. A három gyártó közül nekem a Cube volt a legszimpatikusabb, de "szakértõi" véleményekre is szívesen hagyatkozom, hogy a cross kategóriában melyik gyártótól válogassak.

Cube-ból viszonylag jó áron külföldrõl találtam a Pure 2010 és a Nature 2010 típusokat. Ezek között árban minimális a különbség és nem tudok dönteni, segítséget kérnék érvekkel.

Remélem tudtok válaszolni a kérdéseimre.

Elõre is köszönöm a segítõ hozzászólásokat!
András

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Szia.
Mi kell?

mlnrks

mlnrks

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Tudtok olyan várost, ahol lehet kapni, vagy rendelésre hoznak Cube-os ruházati cuccokat?

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Megjön az hamarabb is.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Nem mondod hogy 2,5 honap volt egy valtofül beszerzése? :S

Múlt héten voltam nagyszervízeltetni az Ams-em. Mikor kész lett, mondta a szerelõsrác, hogy el kell gondolkodni a forgáspontoknál lévõ csavarok cseréjén. Mondtam neki, hogy ezen ne gondolkodjunk, most még használom a régit, rendelje meg most azokat az alkatrészeket, és akkor már szezonkezdésre meg is jön....:) ha megjön....

Máté! Most behavazódtam, jövõ héten megejtjük? Addig dumálunk még!
Puzsikám! Részvétem, majd nyáron megint meglátogatunk Zitával, addig eddzhetsz! :)
" A Cube el van vetve! "

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

és még én nyavalyogtam,hogy 1800 a konára.de lehet egyszerûbb/olcsóbb lett volna egyediként legyártatni.nem hiszem hogy nagyon bonyolult lenne a formája

legyartatni tuti, hogy sokkal dragabb.

nekem a specire kellene boldentarto muagyag a vazhoz. ilyen kis vackok (5ft lehet ranezesre), amibol sikerult kettot eltorni szallitas miatt. az hagyjan, hogy 1400 lenne darabja (!), de sajna ket honapja varok ra, es semmi. kabelkotegelovel huztam a vazhoz, de eleg igenytelenul nez igy ki.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Megnézném azért, hogy milyen váltót használ az, aki évi szinten fogyaszt el többet. Nekem még sosem tört el egy sem... (Kopp-kopp, és nem offolok többet)

Menj el nagy, ragadós sárba tekerni! :)

A sebesség mindent megold.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

...néha nem értem min mérgelõdtök.
Akkor meg ne fájjon már annyira,ha egy 80 rugeszos váz egy alkatrésze 7000 pénzbe kerül.

Nem az fáj.Hanem hogy más,semmivel sem rosszabb márkánál ez 3000.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nem egy ismerõs volt hanem több összesen 7 bringára ebbõl 3 már inkább muzeális volt.
Eddig ez az egy váltófül volt amit sikerült amortizálnom, azonban ez az egyik parám a másik hogy nem használok grammániás külsõt ellenben keresnék Ritchey Zed Wcs 2.1 külsöt (kevlárost)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Eddig azt hiszem 8-10 váltó fület reszeltem ismerõsöknek hasonlókból, még nem volt rájuk panasz.
Volt anno esetem, (a bringa aznap volt szervizben, de ezt most hagyjuk) valahogy letekeredett a fogsor rögzítõ záróanya Hárs hegyen, a váltófül eltört. Mivel nagyon lemaradtam kis idõ múlva Dante vissza jött, mikor meglátta mi történt kérdezte mit fogok most csinálni, teljesen kiakadt mikor mondtam hogy "kicserélem" és kerekedõ szemekkel nézte ahogy elõveszem a a mez zsebébõl a tartalékot.
Van aki a kulcs csomóján hordja a tartalékot, én azóta a nyereg két pálcájára kötegelem hogy tuti ott legyen ha valami történne.

...és mit tettél a záróanyával?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
off:

na de mivel tekerted vissza a záróanyát? :D

Kala: sokszor kell ráesni :)

havernak egyszer kettészakadt leérkezéskor amikor a Gellért-hegyen síkra ugrott egy lépcsõsort.