Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
vki irta korabban, hogy a formula rxek hajlamosak ciripelni (kozel van a fekpofa, ahogy tekeredik a technika, belelog neha a tarcsaba). shimanonal ilyen nem nagyon van :)

bridgedale

bridgedale

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok!

A fék témánál megragadom az alkalmat, hogy beköszönjek.
1 hónapja vettem akciós LTD Race-t. Nagyon meg vagyok vele elégedve, igaz még szoknunk kell 1mást, a tuti stucni magasságot / hosszt még keresem, illetve még van hova fejlõdnöm erõben és technikában is. Street / dirt bringám után nagyon szenvedek lefelé kihúzott nyereggel (lenyomottal is:), meg a köves, gyökeres mászások is eléggé kifognak rajtam, de legalább van célom:)

Fék: Furmula RX van az enyémen, de szerintem hasonló cipóben járok. Elsõ km-eken mindkettõ szép csendesen fogott, most az elsõ halkan ciripel (mintha hozzáérne vmi a gumihoz - nem zavaró csak furi), hátsó meg eléggé hangos, illetve berezonál, nagyon fémes hangja van, néha attól félek h letépi a vázról:)

Üdv,
B

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
vagy szimplán ilyen, a stroker ryde egy legendásan szutyok fék...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Úgy fest, hogy nem jól koptattad be a fékeket. Biztosan nem finoman és fokozatosan fékeztél, hanem nagyokat elsõre?!

banany

banany

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Szia!
Kedden vettem egy ilyen bringát 2010-es modell. Nagyon szép bicaj. 30km-t mentem még csak, majd talán szombat du. tudok nagyobb kanyart tenni vele. Viszonyítási alapom nemnagyon van mert nem montiztam már vagy 15 éve. Akkor egy Wheeler 5500-asom volt. Majd jelentkezem.

Sziasztok!
Tehát LTD PRO tapasztalatok, 130km után:
Nagyon jó bicickli ha tömör és velõs akarok lenni. 168 cm "mély" vagyok így 16"-os vázméretû a canga.
Elsõ "átalakítás" a stücni megfordítása volt mert nekem magas volt a kormánypozíció. A fékekkel van egyedül godom.
Tartós lejtmenetben az elsõ fékem síkít a hátsó csüszköl és csúnyán kattog eléggé beteg a hangja.
Létezik hogy még nem koptak be a fékalkatrészek és emiatt furák a fékek?
Próbáltam saját képet feltenni de nem találtam lehetõséget hozzá.
Így csak linkelek:
Magazin

Üdv

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Ezt vettem volna, ha nem kapkodták volna el az akciós készletet. De szerintem amit megvettem fényévekkel jobb mint a TREK. Ma alaposan meghajtottam.

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

Sziasztok,

Kérdésem az lenne, hogy 2010 Cube LTD Pro-ról mi a véleményetek, ha nem használom kemény terepre, csak túra kisebb hegyi utakon, erdei utakon, aszfalt ami ezekhez vezet.

Éppen véleményezni akartam a gépet de látom, hogy már másik lett....pedig jó az LTD PRO :)

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Nekem végül is egy Attention 2011 lett, ami = felszereltségben tudtommal az Acid 2010-el.

banany

banany

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Sziasztok,

Kérdésem az lenne, hogy 2010 Cube LTD Pro-ról mi a véleményetek, ha nem használom kemény terepre, csak túra kisebb hegyi utakon, erdei utakon, aszfalt ami ezekhez vezet.

Szia!
Kedden vettem egy ilyen bringát 2010-es modell. Nagyon szép bicaj. 30km-t mentem még csak, majd talán szombat du. tudok nagyobb kanyart tenni vele. Viszonyítási alapom nemnagyon van mert nem montiztam már vagy 15 éve. Akkor egy Wheeler 5500-asom volt. Majd jelentkezem.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Valószínû itt is majd a használattól függõen cserélni kell ezt-azt, de jobb minõség révén nem olyan hamar mint a Trek esetében.

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Ezért mondtam. Továbbra is azt mondom, hogy amire használni fogod, azt ez az Attention kategória
is tökéletesen kiszolgálja. Egyébként meg késõbb tudsz fejleszteni rajta, ha beindulsz.
Ismerõs... :)

Nos lenne jó áron 2011-es Attention. Ha jól láttam a leírásban az Acid és Attention között a váz és az elsõ villa egyezik, illetve az abroncs, külsõ, kormány, amiben nem a hajtás, váltás és fék. Tudom az Alivio az nem SLX/SL, de az 50 ropi különbség árban már jelentõs!

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Nos lenne jó áron 2011-es Attention. Ha jól láttam a leírásban az Acid és Attention között a váz és az elsõ villa egyezik, illetve az abroncs, külsõ, kormány, amiben nem a hajtás, váltás és fék. Tudom az Alivio az nem SLX/SL, de az 50 ropi különbség árban már jelentõs!

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
A váz természetesen ugyanaz, mint az LTD Pro-nál, felszereltségben egy szinttel alatta van,
de amit írtál, hogy mire használnád, arra szerintem tökéletesen megfelelõ az LTD Comp, de
az Acid is. Vagy akár az Attention, az még kevesebb.

Van még 1-2 db 2010 LTD Comp is, ezekrõl mi a véleményetek?

Tom

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Van még 1-2 db 2010 LTD Comp is, ezekrõl mi a véleményetek?

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Sajnos elfogytak az akciós modellek, de az eladó szerint 2011-es ACID felszereltsége ugyan az, kivéve a teleszkóp. Mondjuk én nem járok annyira terepen, gondolom így is megfelelõ a többi része?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Ha tetszik a festése, akkor hajrá. Felszereltségre is bõven használható szint, amire leírtad, arra tökéletes.

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
A VÁZról tudom azt mondani, hogy elég masszív darab!!! S a gyári felszereltség is bírná szerintem... Legalábbis átgondolt "ékszerekkel" van felöltöztetve...
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Sziasztok,

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Cube ruházatot te se láttál???

2011: csak rendelésre

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Hát azt nem nagyon. Vagy ha volt, akkor nagyon eldugták. :)
Hiányoltam náluk valamiféle saját, 2011-es katalógust a bringákról, egyebekrõl.
De mondjuk ilyet a Specinél sem találtam, sajnos.
És mielõtt valaki írná, igen, több más gyártónál sem, de volt jópár,
akinél volt ilyen. :)

Cube ruházatot te se láttál???

Tom