Jelentkezz be Regisztrálj
GT Bikes
Írta 2009. augusztus 12. - 20:32
Írta 2009. augusztus 03. - 10:05
Direkt link
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Írta 2009. augusztus 01. - 09:07
Kezdõ kerós vagyok. A segítségeteket szeretném kérni, van 2 keró, ami között dilemmázok vásárlás elõtt. Fõleg városban használom majd, de mindenképp szeretnék vele eljárni túrázni. (nem nehéz terepre ) A minõség volna a fontosabb, mert felszereltésgbeni különbség van. Íme a két keró:
http://www.bike-shop....a/sirmium_2009
http://www.bike-shop.../mtb/gt/outpost
Elõre is köszönöm a segítséget!!!
Írta 2009. július 22. - 15:47
Írta 2009. július 22. - 14:56
Nem tudja valaki, hogy kis országunkban hol lehet beszerezni GT mezt és egyéb GT ruházati cikket?
Írta 2009. július 20. - 13:54
használ valaki közületek i-drive 2.0-s gépet..?
esélyes, hogy egy ilyen vázat fogok hajtani: http://www.soulrider...gt_idrive01.jpg
kíváncsi lennék az esetleges menettapasztalatokra, gyengepontokra, általános problémákra a rendszerrel kapcsolatban(ha már korábban kiveséztétek, elnézést:))
Írta 2009. július 09. - 14:56
Egy régi álom vált valóra. A régi Talera, Tequest, RTS, és Avalanche-om után most tesztelhettem egy ilyet:
http://www.gtbicycle...ZASEX_300_1.jpg
nem csalódtam. Aki temette a márkát, az menjen egy ilyennel!
Szûk körbe fúrta be magát nálam.
csinos jószág...
nekem kellene egy használatra!
Írta 2009. július 05. - 18:41
Egy régi álom vált valóra. A régi Talera, Tequest, RTS, és Avalanche-om után most tesztelhettem egy ilyet:
Én eddig amit próbáltam:
Avalanche, Ruckus, Karakoram, Arrowhead.
Teljesen meggyõztek.
A vázaik nagyon tetszenek.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. július 05. - 17:38
Hali!valószínûbb, hogy megmozdult vmik csapágycsésze a fejcsõben, nekem legalábbis az adott már ki többször ilyet - ha te is az apró "percegéseket" hallod.
Segíteni szokott, ha kiveszed megtisztítod és mondjuk 90 fokkal elfordítva rakod vissza.
Tapasztalatom szerint a puha alu csészéjû - nálam ritchey pro - csapágyaknál elõfordul az ilyesmi. Egy ruckus esetében nem hiszem, hogy a fejcsõ nyúlt volna ki, inkább a csésze zömült meg egy picit a terhelésre.
Próbáld ki az elforgatást.
Köszi de közben megoldódott. Én magam se hittem volna, hogy bármi ilyesmirõl szó van. Reggel melóba menet is hallottam, majd beértem, irány a mûhely, fel az álványba és kiderült, hogy a nyeregvázcsõ percegett a por miatt. A kormány csapágy egyébként is 1 hónapos, a váz is patinás állapotban van, nem tudtam volna elhinni, hogy komoly probléma lehet. Sajna a váz vezeti a hangot ugye, így útközbeni hallgatásnál ez tréfált meg. Köszi a segítséget minden esetre.
Írta 2009. július 05. - 12:07
Hello mindenki.
A fejcsõ felõl fõleg hegymenetben felfelé apró fémes kattogásokat hallat a GTRuckus-om. Egy dabomb iparis fejcsapágy van benne, és egy RS Tora 302 130mm-re kihúzva. Lehetséges, hogy eltört? Eddig csak melóba járásra használtam, úgy 2 hónapja van meg, és én vagyok a váz 2. tulaja. Találkoztataok már ilyesmivel? Sajna nem vagyok a bringa közelében, így egyenlõre csak találgathatok.
valószínûbb, hogy megmozdult vmik csapágycsésze a fejcsõben, nekem legalábbis az adott már ki többször ilyet - ha te is az apró "percegéseket" hallod.
Segíteni szokott, ha kiveszed megtisztítod és mondjuk 90 fokkal elfordítva rakod vissza.
Tapasztalatom szerint a puha alu csészéjû - nálam ritchey pro - csapágyaknál elõfordul az ilyesmi. Egy ruckus esetében nem hiszem, hogy a fejcsõ nyúlt volna ki, inkább a csésze zömült meg egy picit a terhelésre.
Próbáld ki az elforgatást.
Írta 2009. július 05. - 10:30
Írta 2009. július 04. - 18:47
Írta 2009. július 04. - 15:52
A fejcsõ felõl fõleg hegymenetben felfelé apró fémes kattogásokat hallat a GTRuckus-om. Egy dabomb iparis fejcsapágy van benne, és egy RS Tora 302 130mm-re kihúzva. Lehetséges, hogy eltört? Eddig csak melóba járásra használtam, úgy 2 hónapja van meg, és én vagyok a váz 2. tulaja. Találkoztataok már ilyesmivel? Sajna nem vagyok a bringa közelében, így egyenlõre csak találgathatok.
Írta 2009. június 08. - 20:00
errõl beszélek. Nézzd meg a BMX-eit, mert a márkát az a sport hozta életre '79-be (by Gary Turner) majd vesd össze bármely '90-es évek vagy még korábbi modelljeivel. De a montik is... totál alsó kategória vs. top. Átmenet semmi. (Bár ez nem feltétlen baj.)
én azt mondom neked, hogy van átmenet.
kezd el nézni a cross countryt:
- zaskar carbon team foxszal a vérprofiknak full xtrrel
- zaskar carbon pro fox és xt
- zaskar carbon expert már "csak" rs recon
- a végén van a zaskar elite deoreval és rs torával
de van sun tour-os gt is és mindenféle lépcsõt megtalálhatsz a palettán, kinek mi kell. az avalanche sorozat és az outpost meg miegymás.
na meg persze a fullyk.
igen, van választék gt-bõl is, csak nem biztos, hogy mindhez hozzájutsz itthon. lehet, hogy bizonyos tipust rendelni kell vagy ki kell menned érte.
Írta 2009. június 05. - 15:38
Írta 2009. június 05. - 15:28
Írta 2009. június 05. - 15:24
Mit érdemes tudni a mai GT bicajokról? Azért kérdem, mert kb. 10-15 éve még legalább akkora presztizse volt ennek a márkának mint ma a Speckónak. De ma? Ha felmegyek a honlapjára, akkor kicist sarkítva, de két vállaszték van: az alsó kategória meg a csúcs kategória, de átmenet a kettõ között nem igazán. Fogalmazhatnék úgy is, hogy van a gagyi, meg a jó, de összehasonlítva más márkákkal nem a legjobb.
Félreértés ne essék nem akarom lehúzni, csak elszomorít, hogy olyan érzése van az embernek, hogy a márka elvesztette a régi fényét, már nem annyira egyedi mint a régi szép idõkben, amikor egy GT-t sosem lehetett összehasonlítani egy másik márkával.
Példáúl anno (90-es évek közepe) én BMX-eztem, és volt egy GT-m amit mindenki irigyelt én meg persze imádtam, mert egyedi volt azzal, hogy jellegzetesen megvolt hajlítva vagy itt vagy ott a váz amellett hogy egy istencsászár volt, és ha valamire csak rá volt írva ez a két betû, attól mindenki elszált a gyönyörtõl. Ma meg??? Szomorúan tapasztalom, hogy pl a BMX-eknél maradva, ha nincs rajta címke, akkor a kutya nem mondja meg hogy mi az ((
Vélemény?
Írta 2009. június 04. - 19:49
Írta 2009. június 04. - 18:59
hi
vedd meg! en kb 2 hete vettem egy 2.0-t, azota mentem vele kb 450 Km-t, isteni a darab. Lecsereltem a gyari kormanyt, meg a gumikat. A kormany tul szeles volt nekem, a gumik meg tul "traktorosak" es nehezek.
Köszi a gyors választ!! Valoszínûleg meg lesz!
Írta 2009. június 03. - 19:50
Hali!!
Már régóta szemezek egy Gt Avalanche 3.0.-ás géppel, de sehol nem találok friss véleményeket rola! Valaki irna a tapasztalatairol??!!! Fõképp az uj modellekkel kapcsolatban! Elõre is köszi!!
hi
vedd meg! en kb 2 hete vettem egy 2.0-t, azota mentem vele kb 450 Km-t, isteni a darab. Lecsereltem a gyari kormanyt, meg a gumikat. A kormany tul szeles volt nekem, a gumik meg tul "traktorosak" es nehezek.