Nem látok se csúszópapucsot se excentert a vázon. Láncfeszítést hogyan tervezed megoldani? Vagy késõbb váltós lesz?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
GT Bikes
Indította
Iceshark
, 2006. december 18. 13:00
Írta 2009. szeptember 29. - 22:36
Írta 2009. szeptember 29. - 22:23
Köszi
A következö project: megjött a kormány, már rajta is van az új stucnival. De túl széles a kormány (760mm ), azt mindenféle kép le kell rövidítenem. Ha már flexelek jövö héten, akkor a fékbowdeneket is lerövidítem (még nincs DOT 5.1 olajom, de 9. veszek mert akcióban lesz (500ml 1€ ..))
Majd kb 2 hét múlva lesz megint egy pár új kép Remélem addig tudtok várni, ha nem, akkor a rövid stucniról és a túl hosszú kormányról is tudok csinalni egy pár képet holnap után
A következö project: megjött a kormány, már rajta is van az új stucnival. De túl széles a kormány (760mm ), azt mindenféle kép le kell rövidítenem. Ha már flexelek jövö héten, akkor a fékbowdeneket is lerövidítem (még nincs DOT 5.1 olajom, de 9. veszek mert akcióban lesz (500ml 1€ ..))
Majd kb 2 hét múlva lesz megint egy pár új kép Remélem addig tudtok várni, ha nem, akkor a rövid stucniról és a túl hosszú kormányról is tudok csinalni egy pár képet holnap után
Írta 2009. szeptember 29. - 21:02
Fanatikus vagy, de szerencsére ízlésed is van!
A kormány és stucni választásod megfelelõségében sem kételkedem!
Gyönyörû lesz, csak merjed használni!
(Jók a képek, gz gép+ember!)
A kormány és stucni választásod megfelelõségében sem kételkedem!
Gyönyörû lesz, csak merjed használni!
(Jók a képek, gz gép+ember!)
Írta 2009. szeptember 26. - 11:57
huh gyilkosan néz ki :cool2:
Köszi
Hát én nem értek ehhez a mûfajhoz, és ezek a gépek egyáltalán nem tetszenek. De ez a GT, ez hihetetlen ütõs lett!
De még jön rá egy rövidebb stucni, egy oversized kormány, a fékbowdenek le lesznek rövidítve, új ülés, le akarom porfesteni az M4 calipereket feketére és pirus dugókat belerakni. Not finished yet ...
Írta 2009. szeptember 25. - 23:34
Hát én nem értek ehhez a mûfajhoz, és ezek a gépek egyáltalán nem tetszenek. De ez a GT, ez hihetetlen ütõs lett!
Írta 2009. szeptember 25. - 22:12
Írta 2009. szeptember 25. - 17:31
Írta 2009. szeptember 23. - 12:50
Én is látni akarom már készen
A fékeket már megrendeltem, hétfön küldte el a faszi. hogy milyen, azt még nem mondom meg, majd meglátjátok Szerintem holnap megérkeznek, legkésöbb pénteken.
A gumik Michelin Wildgripper HOT S 2.5. Már 2005 óta nem gyártyák, egy német fórumban szereztem egy osztrák csávótól. Vadi új volt
A fékeket már megrendeltem, hétfön küldte el a faszi. hogy milyen, azt még nem mondom meg, majd meglátjátok Szerintem holnap megérkeznek, legkésöbb pénteken.
A gumik Michelin Wildgripper HOT S 2.5. Már 2005 óta nem gyártyák, egy német fórumban szereztem egy osztrák csávótól. Vadi új volt
Írta 2009. szeptember 23. - 12:42
Látni akarom már végre! Adjak kölcsön féket?
Honnan szedted a piros gumikat? Lehet még valahol kapni, vagy régi Panaracer Fire?
Honnan szedted a piros gumikat? Lehet még valahol kapni, vagy régi Panaracer Fire?
Írta 2009. szeptember 23. - 10:40
Írta 2009. szeptember 22. - 19:09
Érdekes... Pont egy ugyanilyen bringát találtam itt is Melyik lesz elõbb kész?
http://www.mtb-news....erkauf&page=359
Írta 2009. szeptember 13. - 14:49
szeressük a bringa épülését nyomon követni!
frankó a ruckus már most is, hát még ha kész lesz!
f-p ülés való rá
frankó a ruckus már most is, hát még ha kész lesz!
f-p ülés való rá
Írta 2009. szeptember 11. - 07:51
Köszi szépen!
De nem tudom milyen ülést rakjak rá. Fekete/piros? Fehér?
Egyértelmû. F/P. Úgy szigor lesz.
Jó és eredményes munkát neked, hogy mi is mielõbb élvezhessük a gyümölcsét ha máshogy nem is, de legalább vizuálisan.
Írta 2009. szeptember 10. - 22:10
Köszi szépen!
Az ülés ki lessz még cserélve, de épp most keresem rá a lóvét
Kb 1 hónap múlva megrendelem a fékeket, ma megrendeltem az új stucnit, láncot, fogaskereket, holnap az új kormányt (ebay).
Az ülés ki lessz még cserélve, de épp most keresem rá a lóvét
Kb 1 hónap múlva megrendelem a fékeket, ma megrendeltem az új stucnit, láncot, fogaskereket, holnap az új kormányt (ebay).
Írta 2009. szeptember 10. - 17:25
Ja, persze De még nincs kész, lánc + fék (Hope Tech M4 piros rotorokal) és meg a stucni meg a kormány is ki lessz cserélve
Ez a legszebb Ruckus evör! Gratulálok hozzá!
Nekem is volt, imádtam, szuperjó bicaj.
Viszont a nyerget azonnal kukázd.
Írta 2009. szeptember 10. - 12:52
Ja, persze De még nincs kész, lánc + fék (Hope Tech M4 piros rotorokal) és meg a stucni meg a kormány is ki lessz cserélve
Írta 2009. szeptember 09. - 14:06
Írta 2009. szeptember 09. - 12:15
Üdv GT-sek!
Tud esetleg valaki eladó STS thermoplastic vázat eladót, vagy DH, LOBO is érdekel...
Old GT man
http://cgi.ebay.at/G...id=p3286.c0.m14
Itt meg egy kis update
Írta 2009. augusztus 27. - 20:31
Üdv GT-sek!
Tud esetleg valaki eladó STS thermoplastic vázat eladót, vagy DH, LOBO is érdekel...
Old GT man
Old GT man