Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XCO versenyek

* - - - - 1 votes

• Please log in to reply
933 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Dante
van összefüggés a tegnapelõtti Szentgrót maratonon induló Horváth Csaba és Te közted?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na - én vótam az egyik, akit nem engedtetek indulni. (Horváth Csabi) Nem volt sem logikus dolog, sem túl ésszerû, miért kell ugyanazt csinálni, mint ami XC-ben van? Jelezném, hogy amikor kimentünk megnézni az "elit" kört, a srác, aki a hobbit megnyerte, nem ment rosszabbul, mint mi ketten (a nem engedtek), sõt, kb azonos technika is volt alatta. Nem értek egyet ezzel a hobbi-amatõr dologgal. Elitben nem fogok menni (pl mert nem vagyok elit? sportszerûségre hivatkoztok, de mi abban a sportszerû, ha a profik között megyünk, s már a második körben kört kapunk?), úgyhogy végül nem indultam.

Kicsit bánt, hogy amint egy kicsit "túl sokat" edz az ember amatõrként, egybõl "elitnek" minõsül. (nem itt futok ebbe bele) Ha kijövök a melóbajárós géppel, felhajtott farmerban, akkor simán indulhatok pl? Egyébként hobbi/amatõr ---> ilyen értelemben nem kellene fekete-fehér vonalat húzni.

Szerintem, ami ezt megoldaná a jövõben - legyen "haladó" kategória (olyasmi, mint régen CCben a hobbi).
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Sziasztok aki volt kint a versenyünkön kérlek véleményezze irja le ,hogy mi volt jó és mi volt rossz ,hogy jövõre változtassunk!!!
Elõre is köszönjük!
Kistarcsai KE csapata

A pálya nagyon jó volt, remekül ki volt jelölve és az ösvények ki voltak takarítva. Sok pályabíró volt, akik folyamatosan kommunikáltak egymással, így mindig tudták mi történik a pályán. Egyedül az zavart egy kicsit, hogy nem sokan indultak, de ez szerintem nem a Ti hibátok. Esetleg talán nagyobb hírveréssel több induló lett volna. Nekem tetszett a verseny, köszi.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nem,megpróbáljuk kiszürni õket de természetesen nemtujuk megmondani látásra ,hogy ki profi és ki amatõr,ugyhogy lehet elõfordul e persze odafigyelünk a verseny szerûsségre.

Az okés, hogy megpróbáltátok, de inkább ne tettétek volna.
Dante (karbon nrs) még nem profi, csak egy sokat edzõ pelenkás bringás, kár volt kizárni. Ugyanannyira hobbista, mint én pölö. Én minimális tekeréssel (évi 2000 km azért nevetséges, nem?) tavalyelõtt legyõztem, most már nehezebben menne. Nincs szponzora, nincs licence, nincs edzõje. Sokat teker és igényes. Ennyi.

Kár volt.
Legközelebb pontosabban fogalmazok: LICENCES-t ne engedjetek pölö. Bár az adott szituációban legfeljebb "óvást" jelentett volna, nem?

(mellesleg vega, tehát mibõl tudna jól tekerni ;))

Kistarcsai KE

Kistarcsai KE

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok aki volt kint a versenyünkön kérlek véleményezze irja le ,hogy mi volt jó és mi volt rossz ,hogy jövõre változtassunk!!!
Elõre is köszönjük!
Kistarcsai KE csapata

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Én sem mentem mert estem 1 nagyot és megzúzodott a csuklóm...De a cross kovácsira sem megyek mert akkor még nem leszek jól!!De majd Kisnána:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Pro Bike Gear!!

Téged hogy hívnak??
Én is U13ban indulok!!

Pelikán János Zsombornak hívnak... csak én nem indulok/indultam... Apukám nem vitt el, egyébként dabasi vagyok, ja az volt az indok, hogy holnap szintvizsgát írok angolból aztán erre kell tanunom... na mindegy majd Cross Kovácsin találkozunk;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Tavaly megfigyeltem!
A profik sárban gyorsabban tolják.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Az izgis lesz holnap.:) Lehet, hogy kimegyünk holnap is, megnézzük a profikat, hogy hogy kéne ezt csinálni.:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Most szakad fél órája, ezt jelzem.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nem esett du. 4-ig egy csepp sem. Körbe dörgött az ég, de megúsztuk esõ nélkül.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Többször is esett a pályára esõ a mai nap, ha az éjjel is így lesz, mindenképpen sárgumis - futóverseny lesz.

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Pro Bike Gear!!

Téged hogy hívnak??
Én is U13ban indulok!!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Ja és nincs szükség licence-re!!!!

Köszi

Kistarcsai KE

Kistarcsai KE

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Nem,megpróbáljuk kiszürni õket de természetesen nemtujuk megmondani látásra ,hogy ki profi és ki amatõr,ugyhogy lehet elõfordul e persze odafigyelünk a verseny szerûsségre.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
de az amatõrben nem indulnak licencesek, ugye?

Kistarcsai KE

Kistarcsai KE

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Ja és nincs szükség licence-re!!!!

Kistarcsai KE

Kistarcsai KE

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
szia
A pálya emelkedõvel kezdõdik maj egy hoszabb egynessel folytatódik aztán megint emelkedõ...szoval változatos körülbelül 2 km hosszu 1 kiskör!A talaj nem köves,erdészeti utakból áll.
Profi kategoriában minden korcsoport elsõ három helyezetje pénzdíjban részesül.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Hello!
Azt szeretném kérdezni a versennyel kapcsolatban, hogy a Profi azt jelenti, hogy van licence- e?
Én Profi U13- ban indulnék, azaz 2 kis kör... ez a kis kör milyen, úgyértem inkább sík vagy inkább emelkedõs?
Ja, és még ez a pénzdíjazás: Profi U13 elsõ három helyezettje is pénzdíjazásban részesül?

A válasz elõre is köszi

Kistarcsai KE

Kistarcsai KE

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok!

Szeretnénk meghívni mindenkit hétvégén rendezendõ amatõr és profi (pénzdijas) oxc versenyünkre.
Verseny helye: Kerepes (Buapest határától 5km-re keletre a 3-as fõúton)

Verseny távja kategória függõ
Idõpontja: június 2-3
Pálya jelege: technikás erdei ösvények és döngölt erdészeti utak.
Bõvebb info és versenykiírás itt: http://kegyesulet.atw.hu