Jelentkezz be Regisztrálj

XCO versenyek
Írta 2008. február 07. - 13:50

A sebesség mindent megold.
Írta 2008. február 07. - 13:47

Háttérinfó: OB valszinüleg Piliscsabán lesz, 2. legvalószínûbb helyszín: Zalaegerszeg.
Egyelõre ennyi
Az elsõnek jobban örülnék:)
Írta 2008. február 07. - 13:42

Meglátjátok, vissza fogják vonni az eltiltásokat, de a szövetség akkor sem fogja õket támogatni és meghívni a vállogatott keretbe.
MJani, nagyon nagy a féreértés, eddig sem tiltották õket el a versenyzéstõl, csak a válogatottságtól, meg a támogatástól. Nem tudom ki találta ki az eltiltás dolgot....
Írta 2008. február 07. - 13:40

Hogy ontopic is legyek: Ha van valakinek kedve, márciusban (a pontos idõpontot még nem tudom) lesz szlovéniában xc verseny. Nem nagy cucc, 0 szintkülönbség a pályán (de tényleg, az egyetlen szintkülönbség az 4 db ugrató a bmx pályán), de kezdésnem, kedvcsinálásnak jó. Közelebb van mint Maribor. Ja, és nagy mezõny van, tavaly ott voltak a Fumic tesók is, meg még 1-2 nagyobb név. Szilárd is hamar kört kapott ha jól emlékszem /nekem sajna amatõrben kellett indulni, mert nem volt kész a licenc/
Itthon meg ugye mi szervezzük az idénnyitót, ha valaki volt a kupafutamunkon, tudja mire számíthat. És ez még jobb lesz

Háttérinfó: OB valszinüleg Piliscsabán lesz, 2. legvalószínûbb helyszín: Zalaegerszeg.
Egyelõre ennyi

Írta 2008. február 07. - 13:36

A sebesség mindent megold.
Írta 2008. február 07. - 13:25

ez így van. ha jól emlékszem anno a dynamo maraton azért nem került be a versenynaptárba, mert nem fizette be a csapat a tagsági díjat. közben meg mások sem fizettek, mégis benn voltak a naptárban... érdekes dolog ez is.Egyébként egy csomó helyen csak le kéne fektetni irányadó szabályokat és megalkotni egy mûködõképes renszert. Nem embereknek kell lennie, hanem posztoknak, amik szabályozva vannak - így egybõl tisztában lenne mindenki a dolgával.
/ha nem voltam pontos, elnézést, nem vagyok benne száz százalékig biztos, hogy így történt/
az elején papírra kellett volna vetni mindkét fél elvárásait, s kötelezettségét aztán akkor most nem lenne ekkora kavarodás. a szóbeli, sms-beli, emailes megállapodás az nem megállapodás!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. február 07. - 13:21

Egyébként egy csomó helyen csak le kéne fektetni irányadó szabályokat és megalkotni egy mûködõképes renszert. Nem embereknek kell lennie, hanem posztoknak, amik szabályozva vannak - így egybõl tisztában lenne mindenki a dolgával.
Írta 2008. február 07. - 13:09

Na így döntsd el...
Írta 2008. február 07. - 13:01

Egyébként annyiszor, annyi mindenben olvastam/hallottam már ilyen stílusú megoldásról (nem szóltak, hátam mögött stbstb)- ez magyar specialitás? Persze mindenképpen érdekelne a másik oldal véleménye is - remélem reagálnak ezekre a felvetésekre (személyesre úgysem fognak, de itt nem is az érdekel, mert az tényleg szubjektív)
Írta 2008. február 07. - 12:29

Írta 2008. február 07. - 12:05

Tulajdonképpen személyes vélemény ez, vagy képviselsz valamit?Viszont, ha elolvasod a Melts-el készültet is, akkor rögtön kiderül, hogy ott sem clear a helyzet:D
A Viktor egy érdekes ember. Csodálom is, meg utálom is...csodálom, hogy abban a helyzetben, amiben Õ sokszor versenyzett mégis gyûrte a pedált, és nem hagyta a sportot a fenébe. Azért is, hogy még mindig jó a teljesítménye, immár 20 éve...
Amiért nem: soxor olyan versenyeken is elindult, melyeken csak amatõrök, azért, hogy nyerjen. Ez nem volt teljesen fair azokkal szemben, akik nem erre tették fel az életüket. Másrészt nem egy közlékeny barátkozó típus, ami nem teszi kedvelté média részrõl.
Akkor meglátjuk 2008 októberben:D
Írta 2008. február 07. - 11:29

A Viktor egy érdekes ember. Csodálom is, meg utálom is...csodálom, hogy abban a helyzetben, amiben Õ sokszor versenyzett mégis gyûrte a pedált, és nem hagyta a sportot a fenébe. Azért is, hogy még mindig jó a teljesítménye, immár 20 éve...
Amiért nem: soxor olyan versenyeken is elindult, melyeken csak amatõrök, azért, hogy nyerjen. Ez nem volt teljesen fair azokkal szemben, akik nem erre tették fel az életüket. Másrészt nem egy közlékeny barátkozó típus, ami nem teszi kedvelté média részrõl.
Akkor meglátjuk 2008 októberben:D
Írta 2008. február 07. - 11:16

Írta 2008. február 07. - 10:57

Miért, mi bajod Viktorral, én tök bírom

Amúgy az utolsó hsz-odat ismételd meg 2008 októberében

Írta 2008. február 07. - 10:45

Írta 2008. február 07. - 10:21

gondolkodtam, hogy miért is necces kijutnia, ha egyszer olyan jól megy, de ezzel a hozzászólással rávilágítottál...Jó úton, csak a baj, hogy nem tudsz olyan nõt mondani, aki segítene neki majdan a pontszerzésben
Így csak akkor van esélye, ha magának kiharcolja. Ehhez kb az elsõ 50-ben kell lennie VB-ken.U23-ban.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. február 07. - 10:16

Írta 2008. február 07. - 10:09

Persze , ha a következõ olimpiára megint a fiúk lesznek a befutók , akkor marad a Vb meg világkupák.
Írta 2008. február 07. - 09:36

SW: Ha jól tudom te a tavalyi év elején visszautasítottad a Bikefun Kft. által felajánlott támogatást, és kerékpárt. Ennek a Kft.-nek az ügyvezetõje megegyezik az MMTBSZSZ elnökével Sipiczki Róbertel. Ez a konfliktus szerinted közre játszhatott a döntésükben?
BM: Igen ez így volt!
Szeretném azt hinni, hogy nem játszott közre a döntésben ez a konfliktus, de mással nem tudom magyarázni ezt a döntést.
Meltset is biztosan azért tiltották el mert Blazsó visszautasította Sipiczki ajánlatát. L O L
Az interjú csak a Blazsóval készült, szal a kérdések csak neki szóltak sztem...
Ma már fent van a folytatás is.
Kíváncsi leszek a Szövetség válaszaira...már, ha válaszolnak...
Specziár téma: Remélem csak a szakmai tudását veszed át, a mentalitását nem:D
Pont tegnap beszélgettem a Benkó Lacival a Londoni olimpiával, és a nõkkel kapcsolatban. Nem lesz egyszerû a helyzet:(
Írta 2008. február 06. - 22:16

Oké, értem kire gondolsz edzõ ügyben