Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XCO versenyek

* - - - - 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
933 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tudom hogy csak a vállogatott szintû versenyzéstõl (VB, EB) tiltották el õket. De nem értem hogy miért volt erre szükség, a szöv kapitány nem hívja meg õket és kész.

A sebesség mindent megold.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Háttérinfó: OB valszinüleg Piliscsabán lesz, 2. legvalószínûbb helyszín: Zalaegerszeg.
Egyelõre ennyi ;)

Az elsõnek jobban örülnék:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Meglátjátok, vissza fogják vonni az eltiltásokat, de a szövetség akkor sem fogja õket támogatni és meghívni a vállogatott keretbe.

MJani, nagyon nagy a féreértés, eddig sem tiltották õket el a versenyzéstõl, csak a válogatottságtól, meg a támogatástól. Nem tudom ki találta ki az eltiltás dolgot....
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Jaja, nem tudom a mai világban hogy lehet szerzõdés nélkül bármit is csinálni...

Hogy ontopic is legyek: Ha van valakinek kedve, márciusban (a pontos idõpontot még nem tudom) lesz szlovéniában xc verseny. Nem nagy cucc, 0 szintkülönbség a pályán (de tényleg, az egyetlen szintkülönbség az 4 db ugrató a bmx pályán), de kezdésnem, kedvcsinálásnak jó. Közelebb van mint Maribor. Ja, és nagy mezõny van, tavaly ott voltak a Fumic tesók is, meg még 1-2 nagyobb név. Szilárd is hamar kört kapott ha jól emlékszem /nekem sajna amatõrben kellett indulni, mert nem volt kész a licenc/
Itthon meg ugye mi szervezzük az idénnyitót, ha valaki volt a kupafutamunkon, tudja mire számíthat. És ez még jobb lesz ;)

Háttérinfó: OB valszinüleg Piliscsabán lesz, 2. legvalószínûbb helyszín: Zalaegerszeg.
Egyelõre ennyi ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Meglátjátok, vissza fogják vonni az eltiltásokat, de a szövetség akkor sem fogja õket támogatni és meghívni a vállogatott keretbe.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Egyébként egy csomó helyen csak le kéne fektetni irányadó szabályokat és megalkotni egy mûködõképes renszert. Nem embereknek kell lennie, hanem posztoknak, amik szabályozva vannak - így egybõl tisztában lenne mindenki a dolgával.

ez így van. ha jól emlékszem anno a dynamo maraton azért nem került be a versenynaptárba, mert nem fizette be a csapat a tagsági díjat. közben meg mások sem fizettek, mégis benn voltak a naptárban... érdekes dolog ez is.
/ha nem voltam pontos, elnézést, nem vagyok benne száz százalékig biztos, hogy így történt/

az elején papírra kellett volna vetni mindkét fél elvárásait, s kötelezettségét aztán akkor most nem lenne ekkora kavarodás. a szóbeli, sms-beli, emailes megállapodás az nem megállapodás!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Ezért mondom, hogy a szubjektív része az az is marad - inkább arra leszek kíváncsi, hogy a feltételrendszer hiányosságára tett kritikákra mit reagálnak. Mirõl volt szó, mirõl nem.
Egyébként egy csomó helyen csak le kéne fektetni irányadó szabályokat és megalkotni egy mûködõképes renszert. Nem embereknek kell lennie, hanem posztoknak, amik szabályozva vannak - így egybõl tisztában lenne mindenki a dolgával.
"Nice boys don't play rock and roll"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ebben az ügyben az a legszarabb, hogy mindkét versenyzõt ismerem, és szavahihetõek számomra, viszont Sipiczki Robit is úgyszintén:)
Na így döntsd el...

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Oké, csak félreérthetõ volt. Nekem nincs szerencsém ismerni õket, így nyilván nem szólok bele, de itt legalább némi infóhoz jutok.
Egyébként annyiszor, annyi mindenben olvastam/hallottam már ilyen stílusú megoldásról (nem szóltak, hátam mögött stbstb)- ez magyar specialitás? Persze mindenképpen érdekelne a másik oldal véleménye is - remélem reagálnak ezekre a felvetésekre (személyesre úgysem fognak, de itt nem is az érdekel, mert az tényleg szubjektív)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A Viktorral kapcsolatos az személyes vélemény. Én így ismertem meg, persze ettõl még lehet, hogy más személyiség. Zergérõl sem volt jó véleményem eleinte. Fõleg az olimpiás cirkusz kezdetén.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Viszont, ha elolvasod a Melts-el készültet is, akkor rögtön kiderül, hogy ott sem clear a helyzet:D
A Viktor egy érdekes ember. Csodálom is, meg utálom is...csodálom, hogy abban a helyzetben, amiben Õ sokszor versenyzett mégis gyûrte a pedált, és nem hagyta a sportot a fenébe. Azért is, hogy még mindig jó a teljesítménye, immár 20 éve...
Amiért nem: soxor olyan versenyeken is elindult, melyeken csak amatõrök, azért, hogy nyerjen. Ez nem volt teljesen fair azokkal szemben, akik nem erre tették fel az életüket. Másrészt nem egy közlékeny barátkozó típus, ami nem teszi kedvelté média részrõl.
Akkor meglátjuk 2008 októberben:D

Tulajdonképpen személyes vélemény ez, vagy képviselsz valamit?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Viszont, ha elolvasod a Melts-el készültet is, akkor rögtön kiderül, hogy ott sem clear a helyzet:D
A Viktor egy érdekes ember. Csodálom is, meg utálom is...csodálom, hogy abban a helyzetben, amiben Õ sokszor versenyzett mégis gyûrte a pedált, és nem hagyta a sportot a fenébe. Azért is, hogy még mindig jó a teljesítménye, immár 20 éve...
Amiért nem: soxor olyan versenyeken is elindult, melyeken csak amatõrök, azért, hogy nyerjen. Ez nem volt teljesen fair azokkal szemben, akik nem erre tették fel az életüket. Másrészt nem egy közlékeny barátkozó típus, ami nem teszi kedvelté média részrõl.
Akkor meglátjuk 2008 októberben:D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Parti és Szilárd febr. 1-én utaztak Tunéziába 2 hétre. Csak hogy válaszoljak a Melts által feltett kérdésre.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Látom nem érted azt amit írtam :) Ha Blazsót a támogatás visszautasítása miatt és nem a versenyek kihagyása miatt csukták el, akkor Meltset pontosan miért is? Õt is betámogatta volna Sipiczki? A 2 ember ugyanazon ok miatt lett megbüntetve... "HmOkaaay?" from SP

Miért, mi bajod Viktorral, én tök bírom :) Ismerem is már vagy 5-6 éve :)

Amúgy az utolsó hsz-odat ismételd meg 2008 októberében ;) Nem fog menni...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sajna nincsen most olyan U23-as versenyzõ (ffi),aki esélyes lene Londonban. Mert azért valljuk be, hogy szeretjük Partit, de esélye sem nagyon van körhátrány nélkül végezni. Sajna csak jelenlegi juiorok között vannak reménységek, ha addig az ilyen események miatt nem megy el a kedvük az egésztõl:(

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Jó úton, csak a baj, hogy nem tudsz olyan nõt mondani, aki segítene neki majdan a pontszerzésben:( Így csak akkor van esélye, ha magának kiharcolja. Ehhez kb az elsõ 50-ben kell lennie VB-ken.U23-ban.

gondolkodtam, hogy miért is necces kijutnia, ha egyszer olyan jól megy, de ezzel a hozzászólással rávilágítottál...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Jó úton, csak a baj, hogy nem tudsz olyan nõt mondani, aki segítene neki majdan a pontszerzésben:( Így csak akkor van esélye, ha magának kiharcolja. Ehhez kb az elsõ 50-ben kell lennie VB-ken.U23-ban.

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Pedig Barbi jó úton halad.
Persze , ha a következõ olimpiára megint a fiúk lesznek a befutók , akkor marad a Vb meg világkupák.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

SW: Ha jól tudom te a tavalyi év elején visszautasítottad a Bikefun Kft. által felajánlott támogatást, és kerékpárt. Ennek a Kft.-nek az ügyvezetõje megegyezik az MMTBSZSZ elnökével Sipiczki Róbertel. Ez a konfliktus szerinted közre játszhatott a döntésükben?
BM: Igen ez így volt!
Szeretném azt hinni, hogy nem játszott közre a döntésben ez a konfliktus, de mással nem tudom magyarázni ezt a döntést.

Meltset is biztosan azért tiltották el mert Blazsó visszautasította Sipiczki ajánlatát. L O L

Az interjú csak a Blazsóval készült, szal a kérdések csak neki szóltak sztem...
Ma már fent van a folytatás is.
Kíváncsi leszek a Szövetség válaszaira...már, ha válaszolnak...
Specziár téma: Remélem csak a szakmai tudását veszed át, a mentalitását nem:D
Pont tegnap beszélgettem a Benkó Lacival a Londoni olimpiával, és a nõkkel kapcsolatban. Nem lesz egyszerû a helyzet:(

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
huszonizé csapdája vehhhh...
Oké, értem kire gondolsz edzõ ügyben :D