Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XCO versenyek

* - - - - 1 votes

• Please log in to reply
933 replies to this topic

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Höhö! Viszek popkorntot. :D

A verseny helyszínére hogyan találok oda? Lesz vmi jelzés? Pest felõl konvergálok.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts

Azt hallottam esik :) :(

Sárgumit hozzon aki jön ;)

ó ne már:(

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Zsííír:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
viccelsz?
kupafutam! ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Sziasztok! Remélem idén is sokan eljöttök!
http://www.dirtpark.hu/XCOverseny.pdf

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Azt hallottam esik :) :(

Sárgumit hozzon aki jön ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

bikerv

bikerv

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Sziasztok!

Nevezési információk:

A héten már ne utaljatok pénzt hanem hozzátok magatokkal

Péntek éjfélig emailben regisztráltaknak 2000FT lesz a helyszínen (U17 és felfelé)

Emailes regisztrációhoz Név, UCI kód (de elég a születési év ,hónap ,nap az egyszerûség kedvéért (azoknak akik ne tudják eléírni azt , hogy HUN)) , Egyesület neve , választott kategória.

Mindenkit megkérek, hogy ezt a 4 végtelenül egyszerû információt együtt küldje el az ebikekupa@amcomp.eu email címre.

Csak név és kategória nem elégséges. Legyetek tekintettel , hogy az elsõ kupafutamon kerülnek kiosztásra a rajtszámok és ekkor vagytok beregisztrálva az egész éves kategóriátokba. Ekkor a nevezés is egy kicsit hosszadalmasabb mint a késõbbi kupafutamokon, ezért még egyszer kérek mindenkit ,hogy az elõnevezéshez a megfelelõ információkat küldje el.

Aki mégis elutalta a nevezési díjat és ezt ezen a héten tette, akkor a félreértések elkerülése végett hozza magával a bizonylatot. A nevezésnél csak a múlthéten elutalt összegekrõl lesz bankszámla kivonat. Ezért a bizonylat kell.

A verseny pályája múlt szombat óta ki van jelölve táblákkal , egyénileg szabadon bejárható, de A hivatalos pályabejáráson csak rajtszámmal és bukósisakban lehet részt venni .A pálya egy része védett területen halad, megkérek mindenkit, hogy a kijelölt utakról senki se térjen le. Szombaton 15-19 óra között (a hivatalos pályabejárás idõtartama alatt ) a célterületen van egészségügyi biztosítás.

Az egészségügyi biztosításról egyébként:

A helyszínen a szombaton 15-19 óráig valamint vasárnap 8-17 óráig a Nagykürtösi kórház esetkocsija fog ügyelni , szükség esetén sürgõs esetben is tuják a sérültet a Balassagyarmati kórházba szállítani (tehát elég a magyar TAJ kártya)

Valamint a helyszínen lesz a Szlovákgyarmati mentõállomás Ügyeletes autója is (amikor épp nem kapnak riasztást)

Aki szükségesnek tartja az EUB-os szövetségi balesetbiztosítást az Módos Gabival élesítse be a versenyre

Fontosabb változások a versennyel kapcsolatban az eddigiekhez képest:

U15 kategóriában lehet licenc nélkül indulni (mert nem MK)

Változások a Standard rajtokhoz képest

U7 U9 9 óra start mindkét kategória 1 kiskört teljesít

U11 U13 valamint az U15 lány 9:20-start U15 lánynak 4 kiskör , eredményhirdetés 11:00 órakor

U15 fiú rajt 10:00 (rövidtávval) körszám: 1 nagy kör eredményhirdetés 11:00 órakor mint a gyerekeknek.

A 10 órás rövid távú rajt kicsit csúszhat amennyiben a gyermekversenyen még versenyzõk vannak a pályán .

Az összes gyermekversenyzõt megvárjuk, hogy célba érjen.

A beszólításig a versenyzõk a Rajt cél terület melletti karámban gyülekezhetnek.

A további rajtok 11:30 és 14óra a 2008-as versenyszabályzat szerint

A versenyközpont a Balassagyarmati határátkelõhelytöl a sárga MTB XCO1 feliratú nyilakat követve közelíthetõ meg

Csapatsátor igényeket, szintén elõre jelezzétek, mert az erre a célra fenntartott hely nem túl nagy.

Eredményes készülõdést az utolsó pár napra

A versenyközpont elrendezését és néhány + információt megtaláljátok a www.vitalitas-se.hu oldalon

Üdv

Szász Viktor

Versenyigazgató

(még egyszer utoljára)

+36307474098

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Biztosan Magyar Kupa lesz U17 és attól felfele (mai e-mail):

"...Ezúton szeretném megerõsíteni a korábbi hírt, hogy az eBIKE Kupa 2008.04.20-án a következõ kategóriákban Magyar Kupa futam lesz: U17 ffi, nõ
U19 ffi, nõ
U23 ffi, nõ
Felnõtt ffi, nõ
Master1 ffi és Master2 ffi
Rövidtáv ffi, U19 ffi, nõ
Középtáv ffi, nõ
..."

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Ha valaki Pécsrõl vagy közelébõl megy hétvégén ebikera, az szóljon minél elöbb. kösz.
"Don't trust that man, That man could loose his trust
So many people have loose Their trust in Jah"

Burning Spear

KTM Race Comp. Süle Attila

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

találok valahol képeket neten az egerszegi versenyrõl?

http://www.bringaban...kupa/index.html

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
találok valahol képeket neten az egerszegi versenyrõl?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gubi

Gubi

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
köszi a gyors választ!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Ma délutáni email a szövetségtõl:

Kedves Egyesületek,
többen megkerestetek a jövõ hétvégi I. XCO Magyar Kupa futammal kapcsolatosan a felmerült kételyek kapcsán.
Az elnökség a következõképp döntött a kupafutam sorsáról:
Gyermek (U7-U9-U11-U13-U15) kategóriák részére a verseny NEM LESZ MAGYAR KUPA futam - tehát nekik a Magyar Kupa sorozat kevesebb versenyt fog tartalmazni!
(Személyazonosságot igazoló okmány hiánya 14 éves kor alatt.)
Az összes többi kategória részére MAGYAR KUPA lesz,
amennyiben a Rendezõ a Szövetség részére elküldi a versennyel kapcsolatos engedélyeket, és biztosítást intéz a résztvevõknek.
Ha a Rendezõ nem tudja bemutatni a versenyzõk biztosításáról szóló dokumentumot, úgy a verseny utolsó pillanatban megszabadul Magyar Kupa címétõl.
Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!
Üdv,
Gabi

Gubi

Gubi

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Sziasztok!

most olvastam a vitalitas-se honalpján, hogy nem MK lesz a balassagyarmati verseny!
ez igaz?

valaki mondjon valamit
köszi

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Bálnus,eredményeket!! ;)

-> www.kphc.sk/sp/ -> Vysledky

sajnos az egyetlen probléma az egész versennyel annyi, hogy a master a és master b eredményeit elírták, mert áramszünet volt, és mehalt az idõmérés ezalatt a futam alatt... ez természetesen minket érintett is, így mindkét Salgótarjáni HKE-set jópár hellyel hátrébb rakták... :(
pontosabban Salgótariján HKE :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Bálnus,eredményeket!! ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Úgy látom senki sem ment tõlünk a versenyre....nincs közel Zalaegerszeg

Szlovák Kupa-sorozat 1. futamán voltunk, 270 induló szlovákok, csehek, lengyelek, magyarok. Nem egyszerûen jó volt, Babka Szabi honlapján majd lesznek képek hamarosan.

Annyi még hozzá, hogy akármilyen verseny is lesz a 20-ai, biztos nem kevesen lesznek, és nem kis mezõny lesz, szlovákiában elvileg nincs más verseny azon a hétvégén, és tegnap a verseny alatt szinte egész nap csak annyit lehetett hallani, hogy: "Ebikeová pohárová..." :D
De tény és való, hogy aki messzirõl jönne más a helyzet, én könnyen beszélek 50km-rõl...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
én voltam ;)
babakocsi tolásban elsõ lettem

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Úgy látom senki sem ment tõlünk a versenyre....nincs közel Zalaegerszeg

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
A tegnapi Egerszeg Kupa eredménylistája INNEN letölthetõ.

Köszi a részvételt, szurkolást...
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."