Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás filmpremierek
Indította
zsolo
, 2006. november 16. 15:24
Írta 2008. december 03. - 19:24
Futva én is
Hátul szoktam zárni, no meg itt nem a mammutos biztiseggmaffiabolyok vannak, de ha csak mi mennénk tekerve akkor inkább nem..
Hátul szoktam zárni, no meg itt nem a mammutos biztiseggmaffiabolyok vannak, de ha csak mi mennénk tekerve akkor inkább nem..
Ride everywhere.
.
Írta 2008. december 03. - 18:36
másfél percre lakom, én gyõztem
lakatolni, az oldalsó bejáratnál szoktam a korláthoz. nekem se szimpik a lecsavarozott tárolók.
lakatolni, az oldalsó bejáratnál szoktam a korláthoz. nekem se szimpik a lecsavarozott tárolók.
Írta 2008. december 03. - 16:43
Írta 2008. december 03. - 16:22
Akkor felgyaloglunk (5 perc, vilanyos meg 10 perc mire odaér...)
Kár..
Többiek esetleg?
Kár..
Többiek esetleg?
Ride everywhere.
.
Írta 2008. december 03. - 16:08
ahogy az eddigi felállást ismerem, mindenki gyalog kavar el a mom park felé..
helyedben is így tennék. Illetve lent, a parkolóházban, az alkotás útról a meredek lejárón legurulva, majd annak alján rögtön balra fordulva van egy bringatároló szerûség, vas korlátokkal, pont a biztiõrökkel szemben. Oda talán le merném kötni, de inkább tömegközlekednék.
helyedben is így tennék. Illetve lent, a parkolóházban, az alkotás útról a meredek lejárón legurulva, majd annak alján rögtön balra fordulva van egy bringatároló szerûség, vas korlátokkal, pont a biztiõrökkel szemben. Oda talán le merném kötni, de inkább tömegközlekednék.
Írta 2008. december 03. - 15:23
Írta 2008. december 03. - 15:14
Hali!
Minden megjelenéskor volt ilyen topic, most nem láttam.
Ki jön mikor, mivel és hol találkozzunk?
A mivel azért fontos, mert több biciklihez szivesebben zárnánk a sajátunkat, és nem mennénk elõtte haza (Kedvesemmel).
Minden megjelenéskor volt ilyen topic, most nem láttam.
Ki jön mikor, mivel és hol találkozzunk?
A mivel azért fontos, mert több biciklihez szivesebben zárnánk a sajátunkat, és nem mennénk elõtte haza (Kedvesemmel).
Ride everywhere.
.
Írta 2008. november 22. - 11:43
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. november 18. - 10:03
hiába na, van aki mindenkinél elõbb kezdi
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. november 18. - 08:51
nem vészes, pár nappal elõttemegveszed az elég
akkor a kisfiamnak ez lesz a 3. prömierje?
akkor a kisfiamnak ez lesz a 3. prömierje?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. november 18. - 00:54
sirály:), nem nagyon jutottam még el nwd premierre, mennyire kell elõre venni a jegyet, hogy biztosan ott lehessek?
Írta 2008. november 17. - 17:18
Írta 2008. november 17. - 17:00
Képzeld el Gee Athertont, ahogy végigszáguld a Világbajnokság pályáján egy nappal a VB gyõzelem után! Képzeld el, ahogy Robbie Bourdon megugrik egy 21 méteres flat spint, vagy ahogy Fabien Barel megindul az õrületes, szinte függõleges nyomon Marokkóban! Igen, megérkezett a New World Disorder kilencedik epizódja, a Never Enough. A Nissan Sports Adventure és a Kona Bikes támogatásával készült NWD9 mindent megmutat, amit a nagysikerû sorozat rajongói látni akarnak. A szakma krémje idén is magasra teszi a mércét: Darren Berrecloth, Cameron McCaul and Paul Basagoitia megint nagyot alkot! Nem maradhatnak el az új arcok sem: Brandon Semenuk, Alex Pro és a híres Andreu Lacondeguy, Wayne Goss és Ben Boyko sem pihent tavaly óta! Amikor meglátod a kínai, ausztrál, marokkói helyszíneket, a Nissan Qashqai sorozat madridi, müncheni és londoni fordulóit, vagy a szlovéniai, andorrai, skót, olasz és quebeq-i Világ Kupákon rögzített képeket, akkor a popcorn helyett azonnal a bringád után nyúlsz majd, hogy zúzz egyet a kedvenc pályádon!
Trailer:
Idõpontok és helyszínek:
Budapest - Palace Cinemas MOM Park - 2008. december 9. 18:00 és 20:00
Miskolc - Factory Sport Aréna - 2008. december 12. 18:00
Pécs - Pécsi Mûvészetek Háza - 2008. december 13. 17:00
Jegyár:
500.-Ft
A budapesti vetítésre a jegyek elõvételben megvásárolhatók a Palace Cinemas MOM Park mozi pénztárában.
A bevétel egy részét a Wings for Life gerinckutatási alapítvány részére ajánljuk fel!
Támogatók és partnerek:
Palace Cinemas MOM Park
Factory Sport Aréna
Pécsi Mûvészetek Háza
Greeneye
Oakley
Mavic
Kona
Red Bull
Fox
Médiapartnerek:
Bikemag
dalmaMag
standmag
RTGmag
Trailer:
Idõpontok és helyszínek:
Budapest - Palace Cinemas MOM Park - 2008. december 9. 18:00 és 20:00
Miskolc - Factory Sport Aréna - 2008. december 12. 18:00
Pécs - Pécsi Mûvészetek Háza - 2008. december 13. 17:00
Jegyár:
500.-Ft
A budapesti vetítésre a jegyek elõvételben megvásárolhatók a Palace Cinemas MOM Park mozi pénztárában.
A bevétel egy részét a Wings for Life gerinckutatási alapítvány részére ajánljuk fel!
Támogatók és partnerek:
Palace Cinemas MOM Park
Factory Sport Aréna
Pécsi Mûvészetek Háza
Greeneye
Oakley
Mavic
Kona
Red Bull
Fox
Médiapartnerek:
Bikemag
dalmaMag
standmag
RTGmag
Írta 2008. szeptember 15. - 09:29
Biztosan november és lehet a pesti vetítés új helyszinen lesz.nwd9 hazai prömiere? zsolo? Tudsz-é már valamit?
Írta 2008. szeptember 15. - 08:30
nwd9 hazai prömiere? zsolo? Tudsz-é már valamit?
Írta 2008. szeptember 11. - 17:47
Írta 2008. szeptember 11. - 16:49
Megnéztem ma a F1rst, és a Seasons-t. Az elõbbi számomra nem tecc, mert sok a duma, meg uncsi. A Seasons meg úgy ûberfasza ahogy van. Fõleg az elsõ fele tetszik. Tudnak ezek is jó helyeken lakni:)
Írta 2008. szeptember 07. - 12:14
Írta 2008. szeptember 06. - 21:12
Írta 2008. augusztus 21. - 12:55
Ejjj, de kis Villám Will valaki
Hamarosan lesz infó a hazai premierekrõl.