Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás filmpremierek
Posted 2008. December 11. - 18:44
Hasznos, KEdves úgyis utasított, hogy rendeljem meg a netrõl a zenéket amik a filmben voltak.
Ride everywhere.
.
Posted 2008. December 11. - 18:18
ha kell valakinek szóljon.
Posted 2008. December 11. - 16:47
Posted 2008. December 11. - 16:28
Kb ezzel a szöveggel:
Kedves authorrider!
A bikemag fórumunkban megtalálod a választ a kérdésedre.
Ebb a hozzászólásomba meg beleírom, hogy 21 hozzászólással visszább megvan a teljes zenelista.
De már lusta is vagyok ehhez....(illetve ehhez is lusta vagyok..)
Ride everywhere.
.
Posted 2008. December 11. - 08:56
msn: mester120@hotmail.com
a szám cime Rise -Skindred
Posted 2008. December 10. - 23:01
Barred For Life
Jó cucc!
De nekem is az nem jött be a NWD9-ben, hogy töredéke lett a lefele zúzós rész benne, pedig az elõzõ részekben sokkal több volt.
Amúgy a mai fiatal bringás banda néha nálam is kiveri a biztosítékot. Fõleg az apucitól kapott gizduló bringás kategóriát, aki elteker a fogasig, club-délutánt tart, közben szét**** a fogast, szemetel, keménykedik, lecsorog a hegyrõl, majd hazagurul.
Az RTG-s film meg tényleg picit erõs volt ide, a bemutatója sokkal jobb volt, viszont a Balatonfesztiválos nagyon bejött! Annak pedig külön örültem, hoyg azért tele volt a mozi
Posted 2008. December 10. - 16:41
Posted 2008. December 10. - 14:32
Posted 2008. December 10. - 13:59
Éva, öregszünk. Szerintem is nagyon gáz volt a magyar srácok szösszenete. Még mindig tahók, pedig már annyira nem fiatalok. De szépen fejlõdnek bringázás terén.
Vicces volt a közönség is, hogy még mindig a fox póló a menõ, meg a kapucni a kamionossapkára és a gatyó térdig letolva, mint aki belerottyantott.
A nagy film meg kicsit elment a trükközõs ugrálás felé, amit a bmx-es srácok a bmx-es filmekben ezerszer jobban csinálnak. Amiben meg a monti nagyot alakíthatna (erdei, meg big mountain), az meg kevés volt, holott a régebbi filmeket épp ezek vitték el.
De ebben is öregszem, mert igazából ma már csak az erdei lejöveteleket bírom örömmel nézni. A röpködõs, artistás bohóckodás nem érdekel. De ezzel - a tömeget elnézve (ami egyébként jó a film és a sport szempontjából)- kisebbségben vagyok.
A fox polo meg igenis meno
A kozonsegrol meg annyit, hogy ennyi tukko, nyegle parasztot egy helyen ritkan lehet latni. Eloadas utan beszelgettem a szemelyzettel, es mondtak, hogy ekkora kuplerajt meg senki nem hagyott maga utan, mint ezek a sportkedvelo fiatalok.
A film meg izlesek es pofonok, nekem marad az earthed es a collective sorozat, bar a gobi sivatagos resz elkepeszto volt!
Posted 2008. December 10. - 12:26
mien magyar film volt a disorder elõtt?
A sashegyi verseny összefoglalója, meg két Rándögémes film, egyik a Kona fesztiválról, másik meg az "utazzuk körbe Ausztriát" vagy ilyesmi, ebbe voltak érdekes részek amik nem nyerték el mindenkinek a tetszését
Posted 2008. December 10. - 12:14
jegyet vegyek elõre,vagy elég lesz ott? úgy néz ki Asszonyka is jön
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. December 10. - 11:32
A technikai problémákért elnézést kérek (annyira szeretnék egyetlen premiert ahol nincs gond a DVDvel :S).
Posted 2008. December 10. - 11:28
Vicces volt a közönség is, hogy még mindig a fox póló a menõ, meg a kapucni a kamionossapkára és a gatyó térdig letolva, mint aki belerottyantott.
Na igen kicsit én is úgy éreztem, hogy kilógok a sorból.
Az a magyar szörnyûség az elején meg komolyan nem tudom miért kellett.
Egy ilyen film csak rontja a bringások megitélését.
Ebbõl csak annyi jött le, hogy a fiatal magyar bringások egyébként mennyire bunkók.
Komolyan kell az nekünk, hogy néhány apuci pici elkényeztetett fiacskája rontsa a bringásokról kialakult képet?
Magát NWD-t egyébként a so-so kategóriába sorolnám.
Posted 2008. December 10. - 11:11
Posted 2008. December 10. - 09:01
Posted 2008. December 10. - 01:13
A nagy film meg kicsit elment a trükközõs ugrálás felé, amit a bmx-es srácok a bmx-es filmekben ezerszer jobban csinálnak. Amiben meg a monti nagyot alakíthatna (erdei, meg big mountain), az meg kevés volt, holott a régebbi filmeket épp ezek vitték el.
De ebben is öregszem, mert igazából ma már csak az erdei lejöveteleket bírom örömmel nézni. A röpködõs, artistás bohóckodás nem érdekel. De ezzel - a tömeget elnézve (ami egyébként jó a film és a sport szempontjából)- kisebbségben vagyok.
Posted 2008. December 10. - 00:48
Posted 2008. December 10. - 00:36
Posted 2008. December 10. - 00:33
Hát nekem sem jött be a NWD9, elõzõ részek jobban tetszettek,
Hát nálam sem aratott átütõ sikert. Szívesebben láttam volna benne több erdõs DH-t, DeHát ez izlés kérdése
Azért a rampage jellegû részek eléggé ott voltak. Marokko, meg Gobi sivatag Királyságos volt nézni
Emlékszik valaki fõcímre??? Vagy csak én maradtam le róla?
Elõtte a magyar film - khmmm. A film anyagára azt mondom, hogy örülök, hogy van és ügyesek voltak a srácok, de... vagy baromira megöregedtem, vagy konzervatív vagyok, vagy nem tom... de kicsit erõs volt a pia és a pipa propaganda, meg a nullkultúrán való viháncolás. Nem akarok ezzel senkinek a lelkébe gyalogolni, de talán nem kéne ezt még filmvásznon is mutogatni "ifjúságnevelõ" célzattal.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,