Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Linkelõ #4

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6687 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
óckul, dönnölûûû!
tojhatna ilyet a jézuska-V fékkel :-U
http://www.jamisbike...8dragonpro.html

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Feltöltött képÚj világrekord: 119 méteres motoros ugrás.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de fazeg... akkor az érdi emelkedõ egy kib@szott nagy hegyvidék, ahova oxigénmaszkot kéne osztani az alján... nem is tudom hogy nem építettek inkább alagutat alá... Vagy mikor építették, gondolkodtak? Vagy nem volt ennyire nyílt ofisöl vájú, ahol kétmarékra lehetett lopni a pénzt nyíltan? :)

Ha többe kerül, többet lehet ellopni.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Ezt-nem-bírom-ki.

Egyszerûen csak irígy vagy, hogy a görbeházai khg-be ne mvéstek alagutat nyányányinyányá

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hat ez biza szar

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Nézzétek meg a Mangod új klipjét!
Majnem18askarika! :)
http://planetz.hu/ci...tem.php?id=1315
és olvassatok.

Szabi (a dobos) csaja a Mészáros Dóri - neki elég kiterjedt kapcsolatai vannak az adult bizben...
A banda alapvetõen székesfehérvári, a viharos körülmények között átalakult Cadaveres de Tortugas (ma már csak: Cadaveres) egyik utódhajtása.
"In idem flumen bis non descendimus"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Döb
ben
et:
http://vastagbor.blo...akatol_az_m6_os

Ezt-nem-bírom-ki.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Nézzétek meg a Mangod új klipjét!
Majnem18askarika! :)
http://planetz.hu/ci...tem.php?id=1315
és olvassatok.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
http://212.40.96.18/...ac_00003402.jpg

:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ó. Deédik :)
http://index.hu/tudomany/kuty0806/

T.Zoli

T.Zoli

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Tegnap megnéztem, mi a helyzet a Visegrád felé vezetõ bringaúttal. Valaki anno kérdezte itt, mert szeretne kerekezni egyet.
Hát semmi! :)
Leányfalu végén vége van :) 4 éve is ott volt vége :)
Most megálltam a 10-es szélén, rákönyököltem a kormányra és eszembe jutott a mondóka:
"Magyarország, Magyarország..." :) semmit nem tudunk tenni ellene :)

ó igenigen http://href.hu/x/6l4a

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Tegnap megnéztem, mi a helyzet a Visegrád felé vezetõ bringaúttal. Valaki anno kérdezte itt, mert szeretne kerekezni egyet.
Leányfalu végén vége van :) (alliterál, tessék tapsolni)
4 éve is ott volt vége :)
Most megálltam a 10-es szélén, rákönyököltem a kormányra és eszembe jutott a mondóka:
"Magyarország, Magyarország..." :)

Ezen a cikken meg se lepõdök. Azért se, mert semmit nem tudunk tenni ellene :)

Nemtudom mi a téma, mert nem olvastam, de valami bicikli út.
Leányfalunál vége van, de ott le lehet menni a Duna partra, és elvisz Tahi közepéig (igaz ez egy poros köves út). Ott fel a fõút, Dunabogdány felé, na és az egyenes elejétõl épült az új bringa út Dunabogdány végéig. Elég jó helyen megy lent a Duna parton. De persze ez még mindíg nem Visegrád...
http://criticalmass....anyi-kerekparut

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Leányfalu végén vége van :) (alliterál, tessék tapsolni)
4 éve is ott volt vége :)
"Magyarország, Magyarország..." :)

Ezen a cikken meg se lepõdök. Azért se, mert semmit nem tudunk tenni ellene :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Képzeljétek el, hogy mi lenne itt, ha olimpiát rendezhetnénk.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ezen mi a meglepõ:? semmi. sajnos. Welcome in Hungary - 2008.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Döb
ben
et:
http://vastagbor.blo...akatol_az_m6_os
"In idem flumen bis non descendimus"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

én ezen mosolyogtam elég erõsen :)

"A hátsó agy ugyanis a kontrázástól annyira felmelegedett, hogy a benne lévõ zsír és olajmeggyulladt."

én sráckoromban lilafüredrõl mályinka felé a kontrásban elföstöltem a zsírt a lejtõn. kb 10 éve :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Érdekes, tanulságos, olvasmányos, hasznos, miegyéb. http://korrektor.blo...eformhelyesiras

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
én ezen mosolyogtam elég erõsen :)

"Az út mindig lejtõsebb lett. Elõször csak a kontrával, majd a hátsó abroncsfékkel, késõbb az elsõ abroncsfékkel is teljese erõvel kellett tartanom a gépet. A lejtõ azonban annyira meredek volt, hogy így is alig tudtam venni az U alakú kanyarokat a nagy rohanásban. Ekkor már eszembe jutott a figyelmeztetõ tábla, de késõn volt, mert megállni lehetetlenség. Egy társaság jött felfelé az úton és rémülten tértek ki a rohanó gépek elõl. Lábam remegett, a kezem már görcsöt kapott az erõltetett fékezéstõl, amikor egy sík, lapos területet pillantottam meg az országút mellett, ahol társam már leállt. Én is valahogy beértem a mentõ szigete, ahol majdnem összeestem a fáradtságtól. Társam is hasonlóan ki volt merülve, akinek szinte füstfelhõben állt az enyémmel együtt. A hátsó agy ugyanis a kontrázástól annyira felmelegedett, hogy a benne lévõ zsír és olajmeggyulladt. Tehetetlenül néztük, mint ég ki az olaj, mert nem volt mivel pótolnunk. Míg a gép lehûlt, mi is kipihentük magunkat."

Milyen hajtókar volt anno, hogy egy oldalradõléstõl elgörbült? A "gépen" :) Ááááá, de visszamennék az idõben....én legalábbis nagy élvezettel olvastam ezt a naplót.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Nagyon nagy!

Pár kiragadott részlet:

"A fõpostán igen kellemetlen meglepetésben volt részünk. T.i. nem jött pénzünk. Sem pénz, sem koszt, garas nélkül álltunk az osztrák fõváros kellõs közepén. Ráadásul még azzal bíztattak, hogy holnap estig semmi esetre sem jöhet meg, hacsak véletlenségbõl nem. Hát most legyünk okosak! Enni is kellene, meg az éjel aludni is. Szerencsére van egy mentõkötél gondolatom, ámbár abban a pillanatban ott a postán mentõ pókhálószálnak látszott csak mindkettõnk szemében.
Ugyanis mielõtt elindultam volna a túrára, Resser osztálytársam említette, hogy van itt egy igen kedves ismerõse, akit felkereshetnék, ha Bécsbe jövök. Erre felírattam vele egy ajánlólevelet ezen ismerõseihez, és habár akkor véletlenül nem volt szándékom felhasználni, most egyenesen odasiettünk.
Egy fiatalasszony fogadott engem, akinek minden magyarázat nélkül kezébe nyomtam a levelet. Drukkolva vártam a hatást, amely meglepõen kedvezõ volt javunkra. Azonnal fel kellett hívnom a társamat is és mindenrõl mesélni kellett. Azonnal meghívott mindkettõnket, hogy aludjuk ott náluk, mert helyet tud adni és õ is, a férje is, aki most üzletben van, nagyon fog örülni. Elmegyünk a férjét felkeresni, aki Magyarországról jött ide 13 éve és õ is nagyon marasztal, hogy csak maradjunk. Otthon – mert most már el kell fogadnunk, hisz máshova pénz nélkül nem mehetünk – uzsonnát kapunk, ami után átöltözünk, és sétálni megyünk.
Utunk ismételten a fõpostára vezet elõször, de ismét üres zsebbel térünk vissza. Volt még 21 groscham, ami egyik zsebemben maradt még, jobb idõkbõl. Míg sétáltunk, azon gondolkodtam, hogy kenyeret vegyek-e rajta avagy cigarettát. Addig gondolkodtam - míg végre elszántam magam, hogy cigarettát veszek, mert az tovább tart - míg bezárták az összes trafikot. U.i. egész Ausztriában 7 órakor minden trafik bezár. Mivel cigarettát nem tudtam venni, zsemlét sem vettem, hanem eltettem a vagyonomat ínségesebb idõkre. Arra gondoltam ugyanis, hátha holnap sem kapunk pénzt.
9 órakor hazamegyünk lakásunk az V. kerületben Hartmanngasse 5, II. emelet. Itt már várnak bennünket vacsorával. Hiába szabadkoztunk, hogy már vacsoráztunk (tegnap), muszáj ennünk. Így hát bármennyire jól is voltunk lakva, ennünk kellett egy keveset, és elfogyasztottunk egy tál hideg felvágottat, hiszen amibe belekezdett az ember, azt nem illik otthagyni. (Igaz, hogy egy tál felvágottat sem illik megenni.) Erre még két pohár sört is megittunk, ami bizonyosan vérré vált bennünk, sõt még cigarettával is megkínáltak, amit – voltam olyan szemtelen – nem utasítottam vissza, még csupa udvariasságból sem, ámbár amint ismeretes antinikotinista vagyok.
Ilyen módon kielégítve legelemibb szükségleteinket 11 órakor nyugovóra tértünk. És ha bántott is egy kissé a lelkiismeret, az is csak addig tartott, míg el nem aludtam, ami elég hamar megtörtént, jóllehet sokat gondoltam arra is vajon holnap megjön-e a pénzünk?"

"Az éjjel rosszul aludtam, úgy látszik a tegnapi esõben megfáztam. Mikor öltöztem, szédelegtem, nagyon gyenge voltam. A mosakodás sem segített. Reggeli elõtt aztán megittam 1 deci erõs pálinkát és erre a kávét, ami aztán egy kissé rendbe hozott."

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"