Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Please log in to reply
5267 replies to this topic

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
mindenhol szar a helyzet,ugye a háború többnyire fellendíti a gazdaságot,lásd Amerikát 2001 után..csak mondjuk É Kórea abba nem gondol bele,hogyha körülveszik õket a tengeren,kb senkitõl nem fog segélyszállítmányt kapni,az meg konkrétan az ország végét jelentené.Ha meg ne adj' Isten van atombombájuk,azt nagy valószínûséggel Amerikában robbantanák fel,akkor megtudná az az ország is,milyen mikor az õ területükön folyik háború,nem más országban.Most unalmas perceimben ezeken gondolkodtam,de hátha nem lesz belõle semmi.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ne is mond, gecc nem lehet abbahagyni, mindenhonnan elkésem :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Offline ArmA II :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
faszért nem birnak a seggükön megmaradni, 50 éve nem birnak megegyezni, miért pont most kezdik ujra....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Index - Külföld - Észak-Korea ágyúzott egy dél-koreai szigetet

hm...
ebbõl még nagy pitty-putty is lehet :/

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
http://portfolio.hu/...las.141726.htmlVajon megveszik a szigetet a németek?:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

szeretnék majd Izrael állam 62. alapítási ankétjára egy pár palack bort küldeni Mekkába, a Kába kõ körbejárása közben megfáradt tisztes EMBEREK szomjúságát enyhítendõ...csak viccbõl, a többit megnézném a CNN-en, lájv.
Ja, goj gyerek vok, így lepillantva. :-)

Ha bevállalod, küldök nekik 10 kiló véreshurkát :D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
úgy kapcsoltam ide hogy Lance Armstrong akár doppingolt akár nem meg tette azt amit rajta kívül senki nem tudott ...
és ez szerintem tiszteletre méltó.
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ez egy jó szöveg, vannak benne jó dumák, fetrengtem rajta helyenként.. de nem sok köze van az itt folyó/folyt TdF vitához.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

kb 5:10-töl(M.P-s résztõl) ajánlom de az egészet érdemes meghallgatni...

de amúgy ebben a témában ugysem jutnánk a végére szóval nem vitázni akarok csak ajánlom..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
szeretnék majd Izrael állam 62. alapítási ankétjára egy pár palack bort küldeni Mekkába, a Kába kõ körbejárása közben megfáradt tisztes EMBEREK szomjúságát enyhítendõ...csak viccbõl, a többit megnézném a CNN-en, lájv.
Ja, goj gyerek vok, így lepillantva. :-)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ha nem szednének semmit, akkor is felmennének az összes hegyre, csak nem ilyen földöntúli tempóban. Akkor is lenne egy gyõztes (egy tiszta gyõztes), akibõl példakép lenne ugyanúgy, ez téves megközelítés. Ugyanúgy lenne igény a versenyre, ugyanúgy látnánk vért és verítéket sõt még keményebb lenne a verseny mert aki ma jól megy, lehet a következõ etapon megrogyna nagyobb idõkülönbségek lennének stbstb. minden kis emelkedõnek komolyabb jelentõsége lenne.

Ha gyökkettõvel dülöngélnének ugyanúgy végigordítaná a nép az országút mellett a versenyt mi meg végigizgulnánk az egészet elejétõl a végéig. De így, hogy nem lehet biztosat mondani egy versenyzõrõl sem, ez inkább kiábrándító. Mindig azt hozom fel, hogy az örök második Ullrich nagyon közel volt hozzá hogy legyõzze Armstrongot de sosem sikerült, pedig õ is kokszolt le is bukott vissza is vonult. Nem létezik hogy valaki tisztán lenyomjon egy olyan sikerre éhes világszínvonalú versenyzõt aki 100%osan áll a rajthoz aztán 120%ot teljesít és még 10%ot rátesznek neki a cuccal.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
dopping nelkul is bele lehet adni 110%-ot. Es ott tenyleg lehet tiszteletrol beszelni. Az hogy az egesz tour mezonye szedi a cuccot csak a kombi skoda vezetoje nem, az nalam nem mentseg. Csak ugy vagyok vele, hogy tudom de engem tulajdonkeppen nem erdekel. Mint ahogy tudod hogy a buvesz csal, de attol meg megnezed es tapsolsz neki.

Egy szint utan rajon a jovo nagy csillaga hogy tehetseges juniorbol kozepszeru felnott lesz. Kozepszeru felnottbol meg tehetseges felnott ha jo az orvosa. Es akkor mit csinal? Eldobja azt a tizenpar evet amit belefeccolt, es elmegy dolgozni a BurgerKing-be? Csakmert a sport miatt minden szabadidejet es az iskolat is felaldozta? Lof@lloszt.

Jó poén,majd ha kiderül hogy nem szedett semmit,akkor kapjon tiszteletet,de amíg minden hír a doppingról szól addig senki semmit!

ezzel viszont az a baj, hogy a "majd ha kiderul" az gyakorlatilag soha nem fog bekovetkezni mivel olyan nem lesz hogy valaki valahol nem ketelkedik. Ahol ketely van, onnan elojon egy vad, a vadbol hir lesz, mi meg csamcsogunk rajta. Es jon a media hogy "doppingbotranyba keveredett" XY.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mjani azért most szép csendben megmondta a tutit.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
akkor folyna csak igazán a vér:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

lényeg az lett volna,ha lehet csinálni normálisan,akkor miért kell csalni,miért nem indul mindenki egyenlõ esélyekkel,tisztán?

mert ahogy Thy mondta, kb a kutya nem nézné ahogy gyök2-vel dülöngél a mezõny a 30%-os emelkedõn, meg 8 óra lenne egy etap. a nézettség a kulcsszó, a zsûri meg vért akar (idézõjel persze), azt nézi.

edit és off is de már a másodszor volt említve .
de ezt a példakép dolgot sose értettem. lehet nagyon beteg vagyok, de amig vissza tudok emékezni sose giondoltam úgy hogy xz az én példaképem, vagy hogy annak kéne lennie.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
amúgy meg ha csak azokat a kerékpárosokat, futókat, testépítõket, focistákat, kézilabdázókat, vízilabdázókat, kosárlabdázókat, jégkorongozókat, teniszezõket, sportlövõket (folytassam még?) tisztelnénk akik nem doppingolnak akkor nem lenne túl sok példakép jelölt..

A sebesség mindent megold.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
lényeg az lett volna,ha lehet csinálni normálisan,akkor miért kell csalni,miért nem indul mindenki egyenlõ esélyekkel,tisztán?

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
ezzel nem nagyon értek egyet...
nem a dopping szer nyert helyette és nem a doppingszer ment hegynek.. attól hogy valaki doppingol az még nem azt jelenti hogy nem add bele 110%-ot
sõt akik doppingolnak azoknak sokkal nagyobb felelõségél jár az egész.
amúgy meg ha csak azokat a kerékpárosokat, futókat, testépítõket tisztelnénk akik nem doppingolnak akkor nem lenne túl sok példakép jelölt..
(félre ne értsetek nem azt mondom hogy hu minden sportoló doppingoljon)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Annál is inkább,mert nem azt akartam betenni :x
modi ha látja,kérem törölje
Ez lett volna
Index - Belföld - A Nemzetiben ünneplik Nagy-Románia megalakulását

Fenenagy madár a magyar!
Csoda hogy még nem haltunk ki.
Bár erre vigyáznak, mindig kell a kis mézesmadzag, különben elvész a piac, meg a lerakat... :)

DH: Az nem csak energiaitalok reklámja? :)
Eddig Redbull, most lassan Monster...