Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Please log in to reply
5267 replies to this topic

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Úgy beszéljetek róluk -a zsaroló, lopó, bûnözõ gyerekekrõl-, hogy õk (is) a jövõ!

A gázolónak örökre bevonnám az engedélyét, börtön plusz lehetõségével. Vazze, nem számított rá, hogy ilyesmi elõfordulhat?

Csupa-csupa jó hír. :(

CJ, nem csak tanulatlan hajléktalan van, hanem diplomás is pl. Sztem nem az iskolázottság szabja meg, ki lesz hómlesz.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
én már láttam itt rá példát nem egyszer...
iskolakötelezettég szerintem azért valamennyire jó dolog.most egy gyerek nem tanul, nem lesz belõle semmi, hajléktalan lesz meg munkanélküli, akkor még több emberért kell majd dolgozni a trásadalomnak, hogy õk meg tudjanak élni nem?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

ha meg lopkod az utcán, csak elveri valaki rendesen...

én úgy veszem észre, hogy ott is nekik van a nagyobb hatalmuk. nem ruházza meg õket senki... :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A suliban meg terrorizálja a kisebbeket, mert úgyis mind túlkoros...ha meg lopkod az utcán, csak elveri valaki rendesen...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
mennyivel több c***ny gyerek futkosna az utcán és lopkodna!?
amíg suliban vannak, addig sincs gond velük az utcán
ha a család "neveli", még ennyi se lenne belõlük, így viszont, hogy normális közegben van, példát mutatnak nekik

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
szerintem is baromság az iskolakötelezettség

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ez régen is ment, csak nem lett hír belõle...bár attól még nem jó...

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
Reméljük, ráesik vmi nehéz, és majd a darus azzal védekezik, hogy a szemébe sütött a Nap. Más életével lehet viccelõdni.

http://index.hu/poli.../bulvar/moh594/
"Ketten közülük nem büntethetõk, ráadásul az intézménybõl csak akkor bocsáthatók el, ha máshol felveszik õket."
Éljen a liberáldemokrácia.
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
De legalább vmi újat talált ki, és nem azt hajtogatja õ is, hogy ez csak egy lejáratókampány ellene!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

http://index.hu/poli...ulvar/bick6870/
szemébe sütött a nap
Az ilyenek után mindig elkezdek félni, hogy engem mikor kap valaki el hátulról.

ne hajolj le a szappanért....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
http://index.hu/poli...ulvar/bick6870/
szemébe sütött a nap
Az ilyenek után mindig elkezdek félni, hogy engem mikor kap valaki el hátulról.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Látod, én otthagytam volna. Ha nem alkesz büdi az egyén, akkor mentõt hívok, ha meg beszart csövi, akkor fulladjon meg a hányásában, de hozzá nem érek...
De én geci vagyok...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Csak úgy;
nyáron jöttünk le hegyrõl egy barátommal, és útközben hatalmas zuhé kerekedett, úgyhogy egy buszmegállóba álltunk be, ahol volt egy csontrészeg mamesz, tele horzsolással. Leültettük szépen, de annyira el volt ázva, hogy mindig eldõlt, olyan szinten, hogy a feje koppant volna a betonon. Úgy éreztük, ez már kórházi eset, kihívtunk rá egy mentõt, mire hatalmas tiltakozásba kezdett, már amennyire lehetett érteni. (azért is mentõt hívtunk, mert elmondani sem tudta, hogy hol lakik, hogy esetleg hazakísérhessük)
Vártunk negyed órát, közben kiért a kocsi, kiderült, hogy már ismerik jól a nénit, havi rendszerességgel kerül be a detoxba, és közutálatnak örvend a kórházban, illetve a házban is, ahol lakik, mert ha józan üvöltözik és lopni kezd, hogy mihamarabb berúghasson. Ja, és a detoxot leszámlázzák neki... Erre mondtuk, h Ok, bocs, ha meg tudják mondani a címét (elvileg nem messze lakott) akkor mi odavisszük, de kiderült, h ha a mentõ egyszer kijött, akkor kötelessége bevinni ellátni akit olyan állapotban talál. Ja, azt tudni kell, h a mamesz se nagyon akaródzott bemenni, hirtelen egész nagy ereje lett, ütötte-vágta a mentõsöket, meg üvöltözött rendesen, erre megfogták, bedobták a kocsiba és lekötözték...
Ezek után még sokáig filóztunk azon, hogy vajh' nem-e lett volna jobb otthagyni a földön fekve, hogy az esõ mossa ki a fejébõl a szeszgõzt...

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Azontúl, hogy az ítélet nem jogerõs......
Nekünk már általánosban is azt tanították, hogy ha az utcán fekvõ embert látsz hívj hozzá mentõt mert mivan ha cukorbeteg, vagy infarktus,agyembólia?
Többszörösen törött volt a koponyája az embernek!
Hát nem mosta le senki?
Könyörgöm az intenzíven sem foglalkoznak vele?
Ez milyen?
Vicc ez az egész.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
Nono, azért egy kicsit gondold végig logikusan. Ha beérkezik a kórházba egy csontrészeg beteg, ki gondol arra, hogy más baja is lehet azon túl, hogy beivott? Ez lottó.
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Hm? Lehet, én értem félre, de nem a kórházban kapta az ütést szerencsétlen, hanem úgy hozták be, és az állapotát az orvosok tévesen csak az alkohol hatásának tudták be, így a fejsérülés kezelésének elmaradása miatt hunyt el.
Mondjuk ha nincs külsérelmi nyom, akkor azért doktorháuznak kellett volna lenniük, hogy idõben kitalálják, mi a baj... :(

Nem, nem érted félre. Ha eszméletlen, akkor honnan tudja, hogy részeg és nem más baja van ami miatt eszméletlen? Nem kéne tán gyanakodni, fõleg, ha úgy hozzák be, hogy az utcán találták? Akkor nem is eshetett el és nem üthette be a fejét? A részegeknél ez nem szokás? Igen, a fejsérülés kezelésének elmulasztása miatt halt meg, de könyörgm, ki az orvos? Ezentúl minden eszméletlen betegre mondhatják, hogy részeg, aztán, ha meghal legfeljebb nem jött be és fizet 132.000 azaz egyszázharminckettõezer forintot!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
mostantó' piáláskor is SISAK ,vazze!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

http://index.hu/poli...lfold/1126xray/

Ha én pofánvágok valakit, biztos sokkal többet kapok érte. Vicc!

Hm? Lehet, én értem félre, de nem a kórházban kapta az ütést szerencsétlen, hanem úgy hozták be, és az állapotát az orvosok tévesen csak az alkohol hatásának tudták be, így a fejsérülés kezelésének elmaradása miatt hunyt el.
Mondjuk ha nincs külsérelmi nyom, akkor azért doktorháuznak kellett volna lenniük, hogy idõben kitalálják, mi a baj... :(

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
http://index.hu/poli...lfold/1126xray/

Érdekes! Nem mondta ki a " tisztelt" bíróság a foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetést.
Ha én pofánvágok valakit, biztos sokkal többet kapok érte. Vicc!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
érdekes, a tömegközlekedés még egy oly végtelenül egyszerû városban is lassabb/Eger/, mint a bicó...pedig, pontosan 6km-re megyek mindennap...s nem kell átszállni egyszersem