Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Please log in to reply
5267 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hu, akkor má biztos a részvényeidbõl élsz ;-)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Akkor ezekután Pockot kérdem: vegyek e fel jövõre én is CHF alapút, vagy tucce valami jobbat? ;) jósdát nem nyicc? :)

Nem joslas volt, bizonyos dolgokrol bizonyos emberek mar elobb tudnak mint az atlag ;) :)
CHF arfolyam alakulasrol sajnos nem tudok :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ja
meg huán páblo csakónt is

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
fel kéne darabolni az õt lehúzó kisebbségi komplexusos tehenet.... :S

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
:wtf: Kovács Ági visszavonul.
most mondták a telesportba.
részleteket a holnapi sajtótájékoztatón mondd...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Akkor ezekután Pockot kérdem: vegyek e fel jövõre én is CHF alapút, vagy tucce valami jobbat? ;) jósdát nem nyicc? :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Ja, Rocco elõremutat az tuti! :D

Tévéadók: pontosan ahogy írod. Engem ez pedig amolyan vidámvasárnapos gyülekezeti együttvagyunkra emlékeztet - no azt sem szívlelem/gyakorlom.

Ezt a mondatom

A 2010 pedig nem jön el csak úgy; meg is kellene érnünk.

pedig szavanként "ízlelgesd", szerintem nehezen félreérthetõ... ;)
(Ehhh: tettem némi utólagos hangsúlyt azé'...)
"In idem flumen bis non descendimus"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
muszáj néznem...ez megy melóba reggeli közben, mer' a srácok nézik elõtte a hiradót v. mit mire én bekarikázom, már "élvezhetem" :-)

aha
2010 ;-) elszóltad magad

a kétoldali háziadókban az a szép, hogy mindenki azt hallhatja bennük, amit szeret/ne hallani a másik oldal épp aktuális "mocskos férgérõl".. áhh...
tehát kurvára semmi elõremautató gondolkodás nincs bennük, miég annyi se, mint a Rocco analizál II-ben.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

hirado most
/most monggyák' a népne' hogy mégse jó 5let, télleg Wesztend zsinagóqua lesz?!/

:-)

ezek után,
kérdéseim:
devizahitelem van /lakás/jelenleg-svájci frank- hagyjam, vagy kezdjek böngészni?

Horn Gábor lesz-é az új miniszterelnök? /vagy csak más nem tépett sorszámot mostanság a napkeltébe'?/ kicsit már uncsi, heti 3x minimum elveszi az étvágyam reggeli közben..értem, hogy ...de..mégis

marad e, s ha igen meddig az ÁFA törvény, fõleg, hogy szopatják majd az ingatlanhoz kapcsolódó szolgáltatásokat végzõket?/ leendõ anyósom nevében, könyvelõ/

illetve a lottószámok :-)

Ehhh... Olyat csak akkor néznék, ha pisztoly a tarkómon...
(Mondjuk hasonló arányban nézem a "kétoldali" háziadókat is, a H****-t és az A**-t: pontosan semmikor.)
A 2010 pedig nem jön el csak úgy; meg is kellene érnünk.
"In idem flumen bis non descendimus"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Kormanyzati negyed nem lesz.

Helyette lesz Westend Aqua, csak hogy tolem tudd ;)

hirado most
/most monggyák' a népne' hogy mégse jó 5let, télleg Wesztend zsinagóqua lesz?!/

:-)

ezek után,
kérdéseim:
devizahitelem van /lakás/jelenleg-svájci frank- hagyjam, vagy kezdjek böngészni?

Horn Gábor lesz-é az új miniszterelnök? /vagy csak más nem tépett sorszámot mostanság a napkeltébe'?/ kicsit már uncsi, heti 3x minimum elveszi az étvágyam reggeli közben..értem, hogy ...de..mégis

marad e, s ha igen meddig az ÁFA törvény, fõleg, hogy szopatják majd az ingatlanhoz kapcsolódó szolgáltatásokat végzõket?/ leendõ anyósom nevében, könyvelõ/

illetve a lottószámok :-)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
:clap:

Pedig úgy volt, h 26. helyen állunk, és Kína volt a 25.!!!
Akárki megy is, valszeg büszkék lehetünk majd rá :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A fõoldalról:

Magyar montis is indul a pekingi olimpián

HBalage | 2008. január 07., hétfõ | 19:48
ImageA Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) ma arról értesítette Schmitt Pált, a MOB elnökét, hogy a hegyikerékpáros (montain-bike) olimpiai mezõnyének végleges összeállítása után egy magyar sportoló is részt vehet a pekingi olimpiai játékokon. Arról, hogy a lehetõséget melyik magyar sportoló kapja meg, a honi szövetség tehet javaslatot. (www.mob.hu) Szerkesztõségünk információi szerint a javaslattétel megtörtént, a MMTBSZSZ elnöksége Parti András mellett tette le a voksát.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
http://www.boon.hu/h...080103-02475424

alig hittem el mikor olvastam.....

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
A dakarosok Bamako-n?:D
Ad1 A sas nem kapkod a legyek után......
Ad2 "Az a különbség a két verseny között, hogy itt mindenki magáért felel, mindenki eldöntheti biztonságba van. vagy nincs. A Dakaron a szervezõ vállal felelõsséget a versenyzõkért, ezért is sokkal drágább az indulás."

Aki saját felelõségére elmegy oda, az még nem látta a Bábelt.(ami amúgy egy rakás szar, de a lényeg benne van. )
És most ne a fekete emberekre gondoljunk, rosszul lépsz eltörik a lábad, kórház 500 km-re orvos ugyan van a csapatban , de mûtõ meg miegymás ohne. Azért az nem olyan mintha a szomszédba lennél pikkpakk itthon vagy.
fogadni mernék elõbb utóbb lesz ennek a hülyeségnek halálos áldozata is.:(

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
a pénzt a dakarra kapják! ;) nem csak úgy, pacsira, autózgatásra, valszeg a melóbajárásukat se fizetik a szponzorok, nemhogy egy afrika túrát:)

új szerzõdést a bamakóra aláírni meg 12iéig.... hát, nem a magyar gyorsaságot jellemezni :)

de kiváncsi vagyok mi lesz még ebbõl :)

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

Szerinted egy profi bringás elindulna egy 3 hetes teljesítménytúrán puszta szórakozásból, ha a Tour elmaradna?

A te pénztárcádhoz képest biztos sokat költenek, valójában nincs fölösleges pénzük.

a dakarosok közül volt csapat aki indult volna. "három külföldi dakaros csapat kereste meg"

nem arra gondoltam, hogy hagynak itt pénz, le lehet õket húzni, hanem hogy ha szállás - szervíz - vagy bármilyen probléma fellép, legalább a pénz vagy a technika nem fog hiányozni a megoldásukhoz

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

lehet nem itt kellene errõl vitatkozni, de miért nem jo az a bamakósoknak, ha jön a többi dakaros.

Szerinted egy profi bringás elindulna egy 3 hetes teljesítménytúrán puszta szórakozásból, ha a Tour elmaradna?

még ha idõ vagy pénz szûkében is vannak a magyar szervezõk, egy dakaros csapatnak utobbiból nagyon sok van.

A te pénztárcádhoz képest biztos sokat költenek, valójában nincs fölösleges pénzük.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

valószínû

http://index.hu/sport/palbama0104/

lehet nem itt kellene errõl vitatkozni, de miért nem jo az a bamakósoknak, ha jön a többi dakaros. még ha idõ vagy pénz szûkében is vannak a magyar szervezõk, egy dakaros csapatnak utobbiból nagyon sok van. nem azt mondom hogy világszám leszünk és ezekután annyi a dakarnak, de világsajto igy csak említést tesz (ha tesz), egyébként meg ide is jönne.

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

nyehhhehehe http://index.hu/kult...dia/atom080104/

Bamakósok szvsz menni fognak.

valószínû

http://index.hu/sport/palbama0104/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
nyehhhehehe http://index.hu/kult...dia/atom080104/

Bamakósok szvsz menni fognak.