Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Posted 2008. July 27. - 14:52

Bizonyíthatja a maga igazát.

Posted 2008. July 27. - 14:47

viszont Annust nagyon meghurcolták érte, nekem ez a meglátásom, és nem érdemelte meg szerintem
Posted 2008. July 27. - 14:44

"Valójában az történt, hogy Fazekas nem tudta "produkálni" az ellenõrzésnél minimálisan kötelezõ mennyiséget, a 75 millilitert, csak annak egyharmadát, huszonötöt. Az - akkor még - olimpiai bajnokot este tíz után vitték be a doppingvizsgálatra és hajnal két óra negyvenkilenc perckor távozott onnan."
(Annus esete meg még érdekesebb, mert õ utólag nem volt hajlandó mintát szolgáltatni. Inkább ügyvédhez kezdett rohangálni.)
Azt ugye nem gondoljátok komolyan, hogy a szegény, 100++ kg-s sportolók, a verseny után, bármennyi folyadék elfogyasztása után, bármennyi idõ alatt, nem tudnak 75ml-t pisilni?
A doppingvizsgálat nem idõkorlátos. Nem vagy köteles azonnal teljesíteni.
(A 75 ml igaz, csak nem annyit adott, annyi kellett volna. bocs.
És még mielõtt elvesznénk a számokban, a 25ml-adott mennyiség, az nem 250ml.
Tehát itt egy fél adag "feles" rõl beszélünk, csak nem pálinka.)
Editáltam közben rajta.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. July 27. - 14:39

mert 75ml-t sztem bárki kicsavar a gyíkból...
de ha többet kell az már lehet cinkes
Posted 2008. July 27. - 14:32

Õ írta.."Ipkovich György szombathelyi polgármester a ny
Csak emlékeztetõül:
- Fazekas megnyerte az Olimpiát, majd szegény, órákon keresztül csak 75ml-t tudott pisilni.

Posted 2008. July 27. - 14:29

Posted 2008. July 27. - 14:26

Fazekas szerintem sem szólhat egy szót sem, mert megfutamodott és ezzel félig meddig be is ismerte....
az meg tényleg röhej h meg kell mondani h hol tudnak elérni az elkövetkezendõ egy évben...azért ez sztem kicsit túl van lõve
Annus Adriánról még el tudom képzelni h nem doppingolt....mindig is egy tiszta sportolónak tartottam....
és azt nem mondja nekem senki h nem lehet órák lalatt 75ml-t hugyozni...mert nem hiszem el
Posted 2008. July 27. - 14:12

Tegnap délután a Gesztelyi polgármester megemlítette, hogy most nagy szükség lenne a Magyar Gárdára. Ezt hallva rögtön felajánlotta a segítségét a Magyar Gárda, s több megye Gárdistái és a borsodi Jobbik Magyarországért Mozgalom is csatlakozott. Tizenkét óra alatt megszervezték a csapatot és ma reggel már a gátakon voltak. Közel 150 Gárdista és 60 Jobbikos vesz részt jelenleg is a település védelmében. A Magyar Gárda összefogását bizonyítja, hogy még a legtávolabbi megye is képviselteti magát! Gesztelyrõl közmunkások vesznek részt a védelemben, többségük Roma származású. Itt nincsenek ellentétek és atrocitások. Mindenki vállvetve dolgozik a település védelmében. Talán ezért nem jött egyetlen televízió vagy újság sem! Bezzeg Szikszón a vérszagra keselyû módjára összegyûltek. Miért nem hír az, hogy a Gárda és a Jobbik, a Romákkal teljes egyetértésben rakodják a homokzsákokat a gáton?
Nagy büszkeség töltött el mindenkit mikor megtudtuk, hogy ilyen gyorsan még soha nem volt ennek a gátszakasznak a védelme kiépítve. Gyönyörû látvány volt mikor csatárláncban felváltva láttam a Gárdistákat és a Romákat. Hol van az a híres „fasiszta veszély” ilyenkor? Talán az egész csak egy szûk érdekcsoport szándékos félrevezetése. Az Árpádsávos lobogók alatt senki sem félt. Most bebizonyították, hogy a Magyarság összefogása mire képes. Sajnos a Honvédség már nem tud részt venni az árvízvédelemben, mert katonáink többsége külföldön teljesít szolgálatot. Délután megérkezett Vona Gábor a Jobbik és a Magyar Gárda elnöke. Miután a Polgármester tájékoztatta a kialakult helyzetrõl, Õ is homokzsákot ragadott és beállt a sorba. Tekintetemmel hiába kerestem Gy. Ferencet vagy O. Viktort nekik biztos halaszthatatlan dolguk van valahol máshol. Pedig a víz nem JOBBOS és nem BALOS! A sokat emlegetett Nemzeti összefogás itt és most felszínre tört. Már nem lehet eltaposni és elnyomni. Egy közös cél mindenkit összefog.
B. A.
A Polgármester elmondása szerint eddig minden árvíznél kijöttek a televízió társaságok! Most valamiért messze elkerülik Gesztely határát is! Ennyit a kiegyensúlyozott újságírásról.

Posted 2008. July 27. - 12:04

Emberek könyörgöm lehet,hogy ez doppingvétség mert a szabályokat nem tartotta be a kevés pisivel de nonszensz, hogy e miatt nem tudták volna megállapítani, hogy most akkor doppingolt vagy nem.
Valami ilyesmit gondolok én is.
Bõven meg tudják állapítani, akár 5 ml mennyiségbõl is, nemhogy 25-bõl.
Biztos lehet benne mindenki, hogy rögtön megvizsgálták az anyagot és ha találtak volna benne valamit, akkor mint a véres kardot, ordítva mutatták volna be a világsajtónak.
Ilyesmi pedig nem volt!
Mivel nem volt benne semmi nem oda való, ezért nem doppingolás, hanem az elõírtnál kevesebb minta produkálása miatt "csak" doppingvétség lett belõle.
Posted 2008. July 27. - 11:01

Posted 2008. July 27. - 11:00

oszt' ezt télleg úgy van , mint a pedálkirályba' hogy ott nézik a bléd, m,aig brunzolsz?!
nehogy becsempéssz vmi másik mintát szájban, vagy akárhol...
tuti nem menne nekem, csak izzadnék ,mint kurva a templomban
elegge, mert neten is lehet rendelni murepat, amihez kis tartaly csatlakozik, amit vagy laposan a testehez rogzit a delikvens, vagy kis csoszeru tartalyban felhelyez a vegbelebe. a moka az, hogy tobbfele szinben lehet rendelni, h. ne terjen el a borod szinetol

noknel meg ismert modszer a lufiba tiszta vizelet be a huvelybe, es amikor pisilni "kell", akkor felnyul, es korommel lufi kilukaszt.
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain
Posted 2008. July 27. - 10:58

Posted 2008. July 27. - 10:51

(amit sose értettem!! örül mint majom a farkának, hisz csomó pénzt kap, meg ugye nem utolsó sorban ARANYÉREM...! Mindössze csak egy üveget kellett volna érte telehugyoznia(meg persze dobni egy nagyot, de az már megvolt))
Egy üvegnyi minta miatt eldobta az egészet.
Mi vezérelhette?
Kiváncsi vagyok hogy fogják kommentálni, mikor épp elér valamit.
"Itt van újra a magyar doppingbotrányba keveredett versenyzõ, reméljük idén már tisztán éri el az eredményét...."
Posted 2008. July 27. - 10:51

nehogy becsempéssz vmi másik mintát szájban, vagy akárhol...
tuti nem menne nekem, csak izzadnék ,mint kurva a templomban
Posted 2008. July 27. - 10:42

Emberek könyörgöm lehet,hogy ez doppingvétség mert a szabályokat nem tartotta be a kevés pisivel de nonszensz, hogy e miatt nem tudták volna megállapítani, hogy most akkor doppingolt vagy nem.
Az Annus gyerek is hiába ment fûhüz fához akkor is elintézték.
A debreceni súlyemelõ gyerekre is rámondták hogy doppingolt és ki sem mehetett.
Az az olimpia errõl szólt.
Amúgy meg tegye szívére a kezét mindenki és mondja meg a wadának hol lesz a következõ egy évben.....

Posted 2008. July 27. - 10:02

És várnak rá, ameddig nem pisál.
Csak õ megunta, és eljött. Talán mert tényleg kellett neki.
Azt mondod letöltötte a büntetését.
Én meg azt, hogy a visszavonulásával kibújt a fegyelmi vizsgálat alól.
És jéé, mégsem vonult vissza.
Azt mondod tiszta lappal indul.
Szerintem meg egyszer már leégette az országot.
Nem kellene erõltetni.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. July 27. - 02:51

Azért sürgetik õk, hogy megnézhessék alaposan, hogyan hugyozol.
Posted 2008. July 27. - 02:42

jo nem tudsz pisalni, idd meg ezt a flakon asvanyvizet osz varunk.
féloff
ezt most úgy elképzeltem, hogy lor, mint bizottsági tag ezt így elõadja..

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. July 27. - 02:40

jo nem tudsz pisalni, idd meg ezt a flakon asvanyvizet osz varunk.
ez igy nem?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. July 27. - 00:05

/és azt, hogy ezentúl SOKKAL jobban odafigyelnek rá a wada emberei/
Mivel az eltiltása letelt akkor és ott indul el versenyen, ahol egyesülete/nemzeti szövetsége benevezte.
Nem Õ az elsõ ilyen sportoló a világon, sõt olyanok is akadnak, akik bizonyítottan tiltólistás szerekhez nyúltak.
Igen, a szabály az szabály, 0.75dl. Az más kérdés, hogy miért nem tudott ennyit pisilni. Sose nyertem még olimpiát (csak diákot), nem tudhatom, milyen érzések vannak akkor az emberben.
Azt viszont tudom, hogy verseny elött minimum 2 órán át nem eszünk és folyadékot is csak keveset iszunk, amit verseny kezdésre ki is adunk magunkból). Így csak azokat az izmokat használja a sportoló, amire szüksége van a legjobb teljesítmény eléréséhez.
Verseny közben sem issza, eszi túl magát.
A verseny eltarthat elég sokáig, fizikálisan és szellemileg is kimerítõ.
Nyersz, örülsz tíz percet, bevisznek egy szobába, addig ottmaradsz amíg nem vizelsz.
Vannak olyan helyzetek, amikor minnél jobban erölteted annál kevésbé jön össze az amit akarsz.
T-mobil meg egy állszent banda, mindenhonnan visszalép, ahol csak a gyanúja is felmerül a doppimgvétségnek.
Persze a támogatottaktól elvárjuk (akár szerzõdésben aláírva), hogy érmeket kell szerezni, mert így ott virít a logónk a verseny közben és az eredményhírdetés közben is a TV-ben, az újságokban...
Ezen nem kell bosszankodni. Ha doppingolt, ha nem, ráb.szott.
Megbünhõdte, "tisztalappal" folytathatja.