Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Please log in to reply
5267 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Csirke farhát az egyik legfaszább dolog levesben. 20 percet el tudok vele szüttyögni, mikor husileves van, fõleg, ha folytatólagosan rajta maradt a nyaka is :)
De csicsi!, halkan, nehogy észrevegyék, hogy szeretjük, mert....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Nekem nincs mirõl lemondanom, se kávé, se cigi, se pia. De a csirkemell helyett a csirkefar-hát már nagy vidszalépés. Egyébként finom.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Dohányos, alkoholista kerékpáros nincs,

de van. ugy hivjak futar :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Szerintem te is értetted mire gondoltam. Dohányos, alkoholista kerékpáros nincs, kávéfogyasztó van.

Hagyjad. Zotyóka nem kávézik, még kicsi, nem értheti ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Magyar Narancs - Kussoljatok, színháziak!

A József Attila Színház esete után ezen már meg se lepõdöm.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

És amit nem mutatnak még, de csinálnak, akkor az sem káros? Gyógyszerek, asztma elleni szerek, vércsere, stb stb.

Ha hirtelen eltûnne a kávé az emberek életébõl, ugyanúgy fel tudna mindenki kelni, csak hiányozna egy megszokott mozdulatsor.

Szerintem te is értetted mire gondoltam. Dohányos, alkoholista kerékpáros nincs, kávéfogyasztó van.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ez természetesen igaz, de csak abban az esetben, ha a szervezet már leszámolt az addikcióval. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Nekem is a kávé az egyetlen káros(?) szenvedélyem. Ha szoktatok országúti kerékpár versenyeket nézni tv-ben, néha mutatják a start elötti perceket, a profi bringások is szinte mind kávéznak. Akkor már csak nem egy kategória a piával, meg a cigivel, nem? Mondjuk most volt a hírekben, hogy Dániában az elhízás megfékezésére zsíradó van, és ebben benne vannak például tejtermékek is. Szerintem ez még röhejesebb.

És amit nem mutatnak még, de csinálnak, akkor az sem káros? Gyógyszerek, asztma elleni szerek, vércsere, stb stb.

Ha hirtelen eltûnne a kávé az emberek életébõl, ugyanúgy fel tudna mindenki kelni, csak hiányozna egy megszokott mozdulatsor.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Nem innék napi 4 kávét, tuti állva elaludnék, bárhol, bármikor. :)

Ez elég elterjed tévhit. Megfordítom neked:
Ha nem innál naponta 4 kávét, akkor kávé nélkül sem aludnál el állva sehol.
:)

Más.
Pedig a Dörner nem is tagja a színészválogatottnak.
Tehát kétféleképpen lehet ma valaki színházigazgató: focizni kell Vele, vagy szélsõjobbosnak kell lenni.
Márta Istvánnak lenni nem elég. A 6:2 nem elég.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Jaaj nem ez a lényeg ;) Hanem, hogy még véletlenül se érezze magát senki egy kicsit se jól. Még a kávévogyasztó se, pedig nem egészségtelenebb, mint az újpesti csapvíz.
Minden egyes napra van napiszar...ez a lényeg.

ez nem is kérdés
és ez még csak a lavina eleje

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Nem tilitották be a kávét.Csak kicsit drágább lesz...

Jaaj nem ez a lényeg ;) Hanem, hogy még véletlenül se érezze magát senki egy kicsit se jól. Még a kávévogyasztó se, pedig nem egészségtelenebb, mint az újpesti csapvíz.
Minden egyes napra van napiszar...ez a lényeg.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Nem tilitották be a kávét.Csak kicsit drágább lesz...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Magyar Narancs - Kussoljatok, színháziak!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nekem is a kávé az egyetlen káros(?) szenvedélyem. Ha szoktatok országúti kerékpár versenyeket nézni tv-ben, néha mutatják a start elötti perceket, a profi bringások is szinte mind kávéznak. Akkor már csak nem egy kategória a piával, meg a cigivel, nem? Mondjuk most volt a hírekben, hogy Dániában az elhízás megfékezésére zsíradó van, és ebben benne vannak például tejtermékek is. Szerintem ez még röhejesebb.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nem innék napi 4 kávét, tuti állva elaludnék, bárhol, bármikor. :)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

"...a kávéra azért kell kivetni a termékdíjat, mert koffeintartalma miatt túlzott fogyasztása egészségkockázatot jelent."

azt hiszem ideje lenne elindítani a dihidrogén-monoxid elleni kampányt. hihetetlen! évente több ezer ember halálát okozza a belélegzése.. és mégsem tesznek semmit.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Ez már (kávé) az a kategória, hogy térdelsz valakinek mellén, de közben még fojtogatod is.

Azoknak, akik igyekeznek odafigyelni, nem esznek csipszet, kólát, más egyéb haszontalan szart, nem cigiznek...stb lehet, hogy a kávé az egyetlen "káros szenvedély"...egy fix pont a nap folyamán, egy jó dolog, ami miatt van kedve felkelni. Pont, mint én/mi.
Egyébként szakmai egészségügyi körökben is elismerten egészséges, kb napi 2 espresso-ig.

Nem az a 150 Ft, de a hóhér b***a már teherbe ezeket. Nagyon nagyon rázogatják a pofonfát.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Belgiumban? Azt hiszem. Le kell csipogtatni a kártyát, kávé és cigiszünetkor, az így eltelt idõt pedig nem fizeti ki a munkáltató.
Osztanám! Ilyet kéne ezek mellé bevezetni.

Amúgy miért baj, ha az említett adót az említett cuccokra is kirakják? Semmivel nem több, vagy kevesebb egyik sem, mint a kóla, meg a csipsz.
Fura is volt, hogy nem elsõ körben rakják bele, ha már kitalálták ezt az egészet.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
barminek a tulzott fogyasztasa egeszsegkockazatot jelent. ugyhogy vessunk ki kulonadot mindenre. es legeljunk fuvet a reten.

de ha mar ennyire aggodik ez a draga jo kormany a polgarok egeszsegi allapotaert, akkor tiltsuk be az alkohol es dohanytermekeket, mert azoknak a nem tulzott fogyasztasa is kockazatos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Index - Gazdaság - Chipsadót vetnek ki a kávéra is

"...a kávéra azért kell kivetni a termékdíjat, mert koffeintartalma miatt túlzott fogyasztása egészségkockázatot jelent."

A tej, a sajt... túlzott fogyasztása szintén.

Rövidebben fogalmazva: anyád!