Olyannak a válaszát várom igazából aki nem 17 éves és vezet rendszeresen
Mondjuk az se árt, ha ismeri a tetthely környékét az illetõ.
Olyannak a válaszát várom igazából aki nem 17 éves és vezet rendszeresen
Árpi, most komolyan az a véleményed hogy egy "bemutatás" indokolja a súlyos testi sértést? Ha bemutatok valakinek az bûncselekmény? Hogy egy olimpikon a szentem(ráadásul küzdõsportban) az már csak hab a tortán.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Mondjuk ma egy paraszt tolakodó megszívta, lebontottam az Ivecóval egy kombi Astra jobb hátulját. Sárvédõ+csomagtér oldalablak+hátsó ajtó+ami még nem látszik. Miután még neki állt feljebb, kihívtam a rendõröket is helyszínelni, akik megnyugtattak, hogy a barátunk plusz minimum 30-50K bírságot is kap.
Ezek szerint ha egy bringas mutogat neked, majd racsap az autod tetejere, kiszallsz es rakened a motorhaztetore.rendben.
Miután kedvesen, a buszsávban keresztbe állt elõtte a prosztó. Aki odáig semmiben nem tartotta fel azt a barmot.pedig a bringás még mutogatott is neki kedvesen miután a piroson átgurult és rá is csapott az autójára.érthetetlen
Gondolom középsõ ujj felfelé tartva, de az nem azt jelenti, amire gondolsz, hanem, hogy ott fent az égieknél lehet reklamálni.Persze.Viszont kíváncsi lennék az egyezményes "felesleges dudálni" kézjelre
ezek szerint ha egy bringás mutogat neked majd rácsap az autód tetejére,mész tovább.rendben.
Fuggetlenul a helyzettol kimondottan primitiv dolognak tartom ha valaki egy konfliktust tettlegesseggel probal orvosolni...
Nincs az az egyezmenyes kezjel ami miatt valakit fel kell kenni egy motorhaztetore. pont. Persze ez csak egy illuzio..
Nyilvanvaloan Sandor nem az ertelmesebbik embercsoportbol erkezik, nem lehet mit tenni..
Persze.Viszont kíváncsi lennék az egyezményes "felesleges dudálni" kézjelre
Tény, de neki akkor sem szabad visszaélni a fizikai erejével és képzettségével. Még ha a bringás is messze nem úgy viselkedett, ahogy kellett volna.
pedig a bringás még mutogatott is neki kedvesen miután a piroson átgurult és rá is csapott az autójára.érthetetlen
A hülye paraszt, pedig idáig bírtam az arcát!
Feljelenteni és egy jó ügyvéddel a bíróságon minden pénzét elszedni a gyökérnek. Ilyen testi erõvel és képzettséggel kezdeményezõként fõleg nem engedhetne meg magának semmi utcai affért. Remélem egyszer egy olyan autóssal is összeugrik, aki a résnyire leengedett ablakon keresztül diszkréten mellkason lövi a 9mm-sel.
Olimpia: Bárdosi dühöngött, mentõt kellett hívni (2011. október 7.)
A hülye paraszt, pedig idáig bírtam az arcát!A magyar celebviszonyokat ismerve, túl sok következménye nem lesz.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Olimpia: Bárdosi dühöngött, mentõt kellett hívni (2011. október 7.)
Csirke farhát az egyik legfaszább dolog levesben. 20 percet el tudok vele szüttyögni, mikor husileves van, fõleg, ha folytatólagosan rajta maradt a nyaka is
De csicsi!, halkan, nehogy észrevegyék, hogy szeretjük, mert....