Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Posted 2009. June 25. - 14:12

Ezért a magyar rendõrségnek krva nagy szerencséje van, hogy a hazai bûnözöknek ennyi esze van.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2009. June 21. - 12:05

csakúgy
mert annyira magyar, mint a gödöllõnél induló M0, meg M6 komoly szintkülönbségei, Eger hospinvest kórháza, Mo-i erdõk használati "holdingja", az anno eltûnõ HTO vasuti szerelvények..a velencei tavi "gyümölcsös" cserebere, APEH, VPOP srácok manikûrjei,
ilyesmi
csak hogy nehogyasziggyükmá' a mónikába' van a legnagyobb konflikktus...
Posted 2009. June 21. - 11:55

de sztem ugyis "más" és nem magyar lesz az aki majd ellátja középeuropát....feltéve ha
1: ennyire nagy értékû energia ekkora mennyiségben 2: mol-é a terület
(emberünk egyedül meg semmit sem ér)
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Posted 2009. June 21. - 11:43

Posted 2009. June 19. - 19:37

William S. Borroughs - Meztelen Ebéd
A könyv végén van egy összefoglaló abból, hogy milyen drognak milyen hatása van rövid és hosszútávon. Érdemes elolvasnia azoknak is akik szerint az alkohol kevésbé káros mint a Kokain.

Posted 2009. June 19. - 14:23

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2009. June 19. - 01:34

ezek utan nekem ne mondja senki hogy nem ravezeto drog es hogy nem lehet raszokni.
raszokni ralehet, de mint shaun palmer is emlitette, a kapudrog elmelet elegge megosztja a szakembereket. jomagam is eleg sokat olvastam/tanultam devians magatartasformakrol, tobbek kozott a drogfogyasztasrol (tozsgyokeres pestikent arrol ugye nem kell beszelnem, hogy nem csak a konyvekbol ismerem a jelenseget), szerintem folosleges efolott palcat tornunk, nalunk a temaban sokkal kompetensebb emberek sem tudnak egyseges allaspontra jutni.
Posted 2009. June 19. - 00:41

ezek utan nekem ne mondja senki hogy nem ravezeto drog es hogy nem lehet raszokni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. June 18. - 22:55

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2009. June 18. - 22:50

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. June 18. - 22:47

en meg azt mondom hogy a fu is drog. raadasul ravezeto drog. aki komolyan narkozik az mind fuvel kezdte. csak egy ido utan mar nem eleg
Persze, hogy drog, ugyan úgy, mint a cigi, kv, alkohol, nyugtató,...
Az, hogy kapudrog, nem igaz. Szakértõ orvosok és kutatók több tanulmányban leírták már. Mint azt is, hogy az alkohollal és a nikotinnal ellentétben nem okoz fizikai függõséget.
Amennyiben szabályozva lenne a kenderszármazékok vásárlása (mint pl. hollandia, egyes amerikai államok, kanada néhány városa), akkor nem is találkoznának dillerrel, aki kínálja egyéb, tégla-, mosóporral, ketaminnal és minden sz@rral felütött cuccait a fû mellett. A kendert pedig nem súlyoznák vas-, üvegporral, homokkal,... Így az ártalmak is csökkennének.
Ahol legálisan hozzá lehet jutni, ott felmérések bizonyítják, hogy kevesebben szívnak és még kevesebben fogyasztanak más illegális szert, aki mégis az nem tizen párévesen kezdi, mint a "keményen tiltjuk, mert akkor senki nem fogja csinálni" államokban.
Nem arról van szó, hogy reklámozni akarnám a dolgot, de a jelenlegi rendszernek semmi visszatartó ereje nincsen, amellett, hogy világszerte dollár milliárdokat dobnak ki az ablakon és családokat, életeket tesznek tönkre azzal, hogy meghurcolnak, bebörtönöznek fogyasztókat.
"Drugs are bad!! Mkay?!"
Befejeztem

Posted 2009. June 18. - 22:29

en meg azt mondom hogy a fu is drog. raadasul ravezeto drog. aki komolyan narkozik az mind fuvel kezdte. csak egy ido utan mar nem eleg
tudom persze van sok ember aki kulturaltan, es ami fontosabb kontrollaltan sziv fuvet, en nem is itelem el oket, de ez sajna a kisebb hanyad.
A fu drog, ezt nem vitaja senki, hiszen eros psziches es fizikai fuggoseget okoz.
Az, hogy ravezeto drog, viszont kerdeses, ezzel az erovel az alkohol is az, mert aki drogozik, az nagy valoszinuseggel piaval kezdte, aztan megis legalis.
amugy szerintem a fuhasznalok nagyobb resze esik a kulturalt fogyasztok kerebe. de ez persze csak az en velemenyem.
Posted 2009. June 18. - 20:54

tudom persze van sok ember aki kulturaltan, es ami fontosabb kontrollaltan sziv fuvet, en nem is itelem el oket, de ez sajna a kisebb hanyad.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. June 18. - 20:00

apokaliptikusok helyébe' én inkább a drogfogyasztást kiváltó problémákat próbálnám
orvosolni
a céltalan, kilátástalan életet és társait
node
on
Posted 2009. June 18. - 19:55

Posted 2009. June 18. - 19:50

Posted 2009. June 18. - 19:35

A dílereket (pl. Missy) ok, hogy bebörtönzik, de hány százezren, millióan ülnek fûvel kapcsolatos "drogügyek" miatt a sitten amerikában?
Naponta több embert ültetnek le, mint európában egész évben...
Ha végre belátnák, hogy a drogháborút már réges rég elvesztették!
Mennyivel több bevételre tennének szert, ha állami kézben lenne a kereskedelem, nem pedig az alvilág bankszámláját gyarapítaná.
Nem lennének zsúfoltak a börtönök, lenne pénz normális prevenciótra és felvilágosításra/kezelésre. Nagy mértékben csökkenne a dílerek száma, így jobban lehetne rájuk koncentrálni, mint a szaros fogyasztókra.
De nem, az olaj, gyógyszer és papír lobbi tönkretette az egyik, ha nem a legsokoldalúbb növény "kultúráját".
Igaz, hogy lassan kezdik belátni (világszerte), hogy ez az egész túl van misztifikálva és semmivel sem rosszabb a legálisan beszerezhetõ drogoknál. Csak ugye akkor merik majd bedobni a dekriminalizálás/legalizálás szavakat a poliptipusok, amikor hírtelen kell sok-sok szavazó.
Bocs az Off-ért.
Posted 2009. June 18. - 19:28

Így múlik el a világ dicsõsége: http://www.bikeradar...ng-prison-22073
nemrég bukott le az egyik freerider a disorder sorozatból szintén pár kila' zöldséggel...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. June 18. - 19:20

Posted 2009. June 18. - 18:59