Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Posted 2009. October 15. - 16:46

egy kicsit jobban visszatekintve, tudjuk (már aki), mi volt a célja a kelet európai közös rendszerváltoz_TAT_ásnak
Posted 2009. October 15. - 15:48

http://www.origo.hu/...lgarmester.html
http://index.hu/gazd...ar/izrbf071206/
Kezd már egyre durvábbá válni, hogy bárki bármit mond a cigányokról, vagy a zsidókról egybõl megy az elhatárolódás, és perek indulnak ellene.
Konkrétan, hogyan lehet belekötni a polgármesterbe, miután túl vagyunk Peresz ominózus kijelentésén, miszerint az izraeli nagytõke épp felvásárolja Mo-t? (Persze ennek a kijelentésnek a tagadása több zsidó honlapon is taglalva vagyon, az viszont érdekes, hogy van amelyik azt állítja, hogy el sem hangzott hasonló, mások meg azt mondják, hogy félrefordítás, és nyelvészkednek, és fejtegetnek mint Langdon prof.)
Mondjuk nyilván egyik párt sem "tiszta" magyar, úgyhogy valóban nem ez volt a legnyerõbb megnyilvánulása a polgármesternek.
Ja, és nem vagyok fajgyûlölõ, csak nem gondolom normálisnak, hogy ennyire tabu ez a téma. Pl a mostani fõiskolásverés a legelsõ eset, hogy cigányok rasszizmusáról esik szó.
jah, inkább emiatt szégyelje magát Molnár Oszkár

nagy költõnk Széchenyi...
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2009. October 14. - 13:27

A gyanú szerint a "romaintegrációra" szánt 45 milliós pályázati pénzbõl Borovszky Tímeához közel álló cégek kaptak több millió forintot.
(HírTV)
Mennyi adót fizessünk még, hogy jól éljenek páran?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
vendég_Charon_*
Posted 2009. October 12. - 23:51

Posted 2009. October 11. - 22:54

sõt, súlyosbítva bûneidet, kisebbségi magyar, heteroszexuális (keresztény?) vagy:Dakkor, hogy ON legyek:
Miért kelt át Mózes a zsidókkal a Vörös tengeren?
??
Mert szégyellt velük körbe menni
:-)
Gazsi, a cigány segésmunkás fel-alá rohangál egy üres talicskával
építésvezetõ:
-te, Gazsi, miért mászkálsz egy üres talicskával, b+??
- Hááá' Fõnökhe' ákkorá itt á hájtás' eccerûjen nincs idõm merrrakni ...
s most jön a két nap bann, mert zsidóztam, s cigányoztam, rohadék, galád fertõzõ módon rasszista, antiszemita kifejezéseket tettem
Posted 2009. October 11. - 21:50

Miért kelt át Mózes a zsidókkal a Vörös tengeren?
??
Mert szégyellt velük körbe menni
:-)
Gazsi, a cigány segésmunkás fel-alá rohangál egy üres talicskával
építésvezetõ:
-te, Gazsi, miért mászkálsz egy üres talicskával, b+??
- Hááá' Fõnökhe' ákkorá itt á hájtás' eccerûjen nincs idõm merrrakni ...
s most jön a két nap bann, mert zsidóztam, s cigányoztam, rohadék, galád fertõzõ módon rasszista, antiszemita kifejezéseket tettem
Posted 2009. October 11. - 21:16

http://index.hu/gazd...ar/izrbf071206/
Kezd már egyre durvábbá válni, hogy bárki bármit mond a cigányokról, vagy a zsidókról egybõl megy az elhatárolódás, és perek indulnak ellene.
Konkrétan, hogyan lehet belekötni a polgármesterbe, miután túl vagyunk Peresz ominózus kijelentésén, miszerint az izraeli nagytõke épp felvásárolja Mo-t? (Persze ennek a kijelentésnek a tagadása több zsidó honlapon is taglalva vagyon, az viszont érdekes, hogy van amelyik azt állítja, hogy el sem hangzott hasonló, mások meg azt mondják, hogy félrefordítás, és nyelvészkednek, és fejtegetnek mint Langdon prof.)
Mondjuk nyilván egyik párt sem "tiszta" magyar, úgyhogy valóban nem ez volt a legnyerõbb megnyilvánulása a polgármesternek.
Ja, és nem vagyok fajgyûlölõ, csak nem gondolom normálisnak, hogy ennyire tabu ez a téma. Pl a mostani fõiskolásverés a legelsõ eset, hogy cigányok rasszizmusáról esik szó.
Posted 2009. October 09. - 11:33

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. October 09. - 08:36

-=B.B.B.=-
Posted 2009. October 08. - 13:27

Posted 2009. October 05. - 19:34

Posted 2009. October 05. - 19:10

és mert tovább voltam 1 évvel gyerek

Posted 2009. October 05. - 18:55

Azért ez sem kutya! Nem kellenek a valós (felsõfokú) nyelvtudású érettségizõk, jók nekünk a kegyelem kettessel és kamuvizsgával is!
És ne balkánozzunk itt emberek, mert az a balkánra nézve sértõ összehasonlítás! Ez kérem Magyarország!
http://nol.hu/belfol...nnyelvu_tanitas
érettségi plusz felsõfokú - nem ér semmit. aki ezen a vonalon megy tovább az majd azon tanul a felsõoktatásban vagy az iskola mellett. pár pluszpontért minek 4 éven át hajtani másik nyelven, meg annyi pénzt kidobni? aki meg akar, azoknak a 80%a ugyis nyelviskolában tanul, 3-5 fõs csoportokban.
én szar iskolába jártam, megvolt mindig a 4es 5ös. és a felvételin ugyanannyi pontom volt mint annak - pl tesom aki elit helyre járkált, csak sokkal többet szivott. tanitani nem tanitottak többet, merthát 45 perc az midnenütt annyi, csak a lelkes lurkok ökörré különtanároztak...jo hogy jo a suli ha heti 15ezer + elmegy rendes tanárra...
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Posted 2009. October 05. - 17:51

És ne balkánozzunk itt emberek, mert az a balkánra nézve sértõ összehasonlítás! Ez kérem Magyarország!
http://nol.hu/belfol...nnyelvu_tanitas
Posted 2009. October 05. - 14:15

a kommentek is megérnek egy misét. sötétsééégJellemzõ példa a hülye amerikai jogszabályokra: http://www.bikerumor...not/#more-10036
:D:D
vakok szövetsége gyász. balkán, annak is a legalja
Posted 2009. October 05. - 13:22

Posted 2009. October 05. - 13:11

Posted 2009. October 05. - 12:50

Most mért, a katonák is abban nyomják.Azért az amerikai elnökkel való találkozóra bakancsot felvenni...

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2009. October 05. - 12:36

Lehet jelzésértékû volt az a bakancs? Valami rosszat szól az amcsi elnök és szájba rúgja hehheAzért az amerikai elnökkel való találkozóra bakancsot felvenni...
"Megszûnik a vakok szövetsége"
Ez már mindennek a teteje!
Remélem a gazdagok kicsit benyúlnak a bukszába és segítenek.
-=B.B.B.=-
Posted 2009. October 05. - 12:27

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]