Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Please log in to reply
5267 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Mert ezek ki tudják majd fizetni a nyerés érdekében irreálisan magasan vállalt díjat? Biztosan elhiszem, ahhoz indulásnál olyan bevételek kellenének mint a D-nak és az S-nak most van.
Ígérték az árbevétel 50 és 55%-át, csak az okosok nem tudják kiszámolni, hogy mi a több. 2-300 milliónak az 50%-a vagy 2-3 milliárdnak a 30%-a.
Olyan hallgatottságot és ezzel akkora bevételeket, mint amilyennel ez a két rádió rendelkezett szinte lehetetlen lesz elérni.
Bochkor (így kell helyesen írni a nevét) és Boros pedig akár tetszik, akár nem, itthon a legjobb rádiósok.
Nem kell õket szeretni, 3-4 millióan szeretik õket helyetted is.
Hogy jön ide a kerékpározás?
Fél év múlva választások és véletlenül egy jobbos és egy balos csoport nyert. Véletlenül sem két balos vagy két jobbos. Szerinted?

én spec nem szeretem Õket -bár hozzáteszem az agyatlan ker rádiók közt magasan a legjobbak, mondjuk a danubius + juventus reggeli mûsorvezetõihez képest irodalmi nobel díjat érdemelnek- de ez igy akkoris rohadt undorító, hogy a két g..i politikai erõ lemutyizza és elossza egymás közt. ha országos "beszálgwtõs"kell teccetek volna a petõfit nem hagyni elbaszni értelmetelnem zajrádiónak. akkor lehetne osztozni a kossuthon meg a petõfin. nagyjából országos mind 2.osszák be.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mondjuk én nagy ívben sz@rok a politikára, már csak azért is, mert drága kis hazánkban ilyenrõl nem beszélhetünk.
Az, hogy kinek mi az egyéni ízlése, saját dolga, de egy biztos a hallgatottság mindennél többet mond.
Magyarország ilyen, itt ész érveket ne keress a "döntésekben". Valószínûleg H.Zoli jól látja, jönnek a választások, kell a média, ahol magyarázhatják a bizonyítványukat az öltönyös seftesek.
Ez egy ilyen ország. :(

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Én örülök, hogy a Boros-Bocskor duó és a Jáksó végre lekerül a mûsorról. (A Sláger évek óta nem fizet koncessziós díjat.) Az utódok mûsorszerkezete ezeknél csak jobb lehet ezeknél. Magyarországok nincs olyan rádió, amiben 5-10%-nál több politika lenne. Kivéve talán az InfoRádiót, ami lehetne országos is. Ezek szerint neked a budapesti kerékpározás kérdése is politika? Remélem a következõ lakat Mónikára és Joshira kerül.

Mert ezek ki tudják majd fizetni a nyerés érdekében irreálisan magasan vállalt díjat? Biztosan elhiszem, ahhoz indulásnál olyan bevételek kellenének mint a D-nak és az S-nak most van.
Ígérték az árbevétel 50 és 55%-át, csak az okosok nem tudják kiszámolni, hogy mi a több. 2-300 milliónak az 50%-a vagy 2-3 milliárdnak a 30%-a.
Olyan hallgatottságot és ezzel akkora bevételeket, mint amilyennel ez a két rádió rendelkezett szinte lehetetlen lesz elérni.
Bochkor (így kell helyesen írni a nevét) és Boros pedig akár tetszik, akár nem, itthon a legjobb rádiósok.
Nem kell õket szeretni, 3-4 millióan szeretik õket helyetted is.
Hogy jön ide a kerékpározás?
Fél év múlva választások és véletlenül egy jobbos és egy balos csoport nyert. Véletlenül sem két balos vagy két jobbos. Szerinted?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
honnan tudod hogy lekerulnek? majd atkerulnek valami masik radioba, mivel ok "sztarok" es rajuk igeny van.

engem csak az bant, hogy megint buzlik az egesz. az ORTT elnok nem szavaz, a slager azt mondja ok fizettek a legtobbet, de elvileg a ket legtobbet fizeto radio nyert. plusz melyik palyazat volt szabalyos es melyik nem? es miert van olyan erzesem hogy ez megint csak sardobalas, es soha soha nem fogjuk megtudni hogy tulajdonkeppen mi volt es miert?

amugy a ket megszuno csatornat igazabol en se sajnalom, foleg a Danubiust.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
ne bízz ebben... ha ezek napi 24ben fognak dumálni az fix, hogy kitör népharag:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Én örülök, hogy a Boros-Bocskor duó és a Jáksó végre lekerül a mûsorról. (A Sláger évek óta nem fizet koncessziós díjat.) Az utódok mûsorszerkezete ezeknél csak jobb lehet ezeknél. Magyarországok nincs olyan rádió, amiben 5-10%-nál több politika lenne. Kivéve talán az InfoRádiót, ami lehetne országos is. Ezek szerint neked a budapesti kerékpározás kérdése is politika? Remélem a következõ lakat Mónikára és Joshira kerül.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Hát normálisak ezek? Idióta agyament barmok!:mad:
Az két leghallgatottabb rádiót megszüntetik, két politikai beszélgetõs szarrakást kapta a frekvenciát kevesebb pénzért.
Hogy szakadt volna az anyjába a feje az összes döntéshozónak.:rocketman

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

http://index.hu/belf...t_a_4-es_metro/
Mintha az elején 195 milliárdról indult volna, jól emlékszem?
Kíváncsi vagyok, hogy mondjuk a németek ennyibõl hányszorosát építenék meg. Én a háromszorosára tippelek.

Ahogyan már azt is megmondták korábban, hogy a beruházás soha nem fog megtérülni, max. ha tényleg 3000 egy jegy és kötelezõ használni a metrot.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Erdekes:

http://panel.blog.hu...lci_tuz_urugyen

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

es ha kesz lesz mennyi lesz egy vonaljegy? 3000?

mire ez kész lesz addigra euro lesz a fiztõeszkz (bármily távol is van) abból meg csak nem lesz, 3k egy jegy :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es ha kesz lesz mennyi lesz egy vonaljegy? 3000?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
http://index.hu/belf...t_a_4-es_metro/
Mintha az elején 195 milliárdról indult volna, jól emlékszem?
Kíváncsi vagyok, hogy mondjuk a németek ennyibõl hányszorosát építenék meg. Én a háromszorosára tippelek.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Sztem ez elég nagy f@szság, azon kívül is, hogy a fõnök hülye volt.
Sztriptíz bárba meg majd ha nem vesznek fel táncoslánynak egy 50-es sörhasú faszit, akkor az már hátrányos megkülönböztetés lesz?
Amíg több férfi kocsmázik mint nõ, addig elég nyilvánvaló, hogy a csajok jobban vonzzák a közönséget...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a hulye. ha fiatal csajt akar felvenni akkor vegyen, de ne irja bele a hirdetesbe. max ha oregek/csunyak/faszik mennek interjura azokat nem veszi fel. megindokolnia ugysem kell senkinek hogy miert.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 posts
http://www.origo.hu/...so-sorozot.html

Így tökéletesíthetünk a világon vajon? Valahogy nekem ez olyan, hogy sehova nem vezet, annak ellenére hogy bizonyos nézõpontból nézve van benne némi logika. JajIstenem..............
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Kiszámolva átlag 1,113,300 ft fejenként, ajcsiba, mert végzik a dolgukat, amiért aláírták a szerzõdésüket a céggel.

Mindezt azért, mert sok madár önként bevall több bevételt?

Beszednek 20 milliárd többletet, ebbõl 16.7-et elosztogatnak ajcsiba csak úgy.
Akkor minek adóztuk ezt le plusszba? Mert ez esetben teljesen feleslegesen.

Kicsit olyan, mint BKV-ra jegyet, bérletet venni.

Az idézett kijelentéstõl pedig szerintem is ökölbe szorul sokak keze.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Én nem tudom, hogy mennyi lenne a jogos, de hogy nem lesz össznépi sajnálkozás miattuk, az biztos. :) "
"Elpattanhat egy húr" Ettõl a szövegtõl sok embernek viszkethet a tenyere.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Végre megérjük ezt is:

http://index.hu/gazd...pnak_premiumot/

Bár így valószínüleg nem 15.000 ember kapja, hanem 1-2.

Miért kell elosztogatni egy állami cég hasznát, azért a munkáért, amiért felvették a dolgozókat?Ennek pont az lenne a lényege, ha többlet van, azt át tudnák tenni máshova, ahol szükség van rá. Egészségügy, kisf@szom.

Vagy csak én éreztem ezt idiótaságnak, és vérlázítónak?

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Annyira durva dolgok történtek akkor, hogy azóta ez teljesen tabutéma. Az pl jelenleg divat, hogy az amcsik különbözõ szemétségeit jól kitárgyaljuk, de ha "valaki" másnak van esetleg vaj a fején, akkor már szélsõséges az, aki errõl beszél, és egybõl pellengérre kerül. Ezáltal jó sok dolgot meg lehet úgy csinálni gyakorlatilag, hogy ne merje se a média, se senki kitálalni. Akár zsidó-, akár cigánykérdésrõl van szó, mert egybõl kirúgják, beperlik, lefasisztázzák, kitaszítottá válik.

Biztos ott vannak a valakik, de lehet, hogy ez is csak olyan összeesküvés elmélet, mint hogy a MOL szervezi a városokban a lámpák össze(vissza)hangoltságát, hogy minél nagyobb legyen a gépjármûvek átlagfogyasztása. Ez tényleg érdekes, néhol kerékpárral több km-en keresztül képes vagy tartani az autósok tempóját a jól idõzített pirosnak köszönhetõen. Bár lehet Hozzánk igazítják, hogy Nekünk legyen Zöldhullám : ) ON

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts

jah, inkább emiatt szégyelje magát Molnár Oszkár :D :

nagy költõnk Széchenyi...

Én nem állítom, hogy nem hülye. :)
De, akkor már érdemes a másik youtube videót is megnézni. Szerintem azon teljesen értelmesen tálalja a dolgokat. Nagyon fel lett ez fújva, ha az ember az eredeti szöveget is meghallgatja, az eredeti környezetben, akkor azért kiderül.
Azt persze nem fújják fel túl sok helyen, hogy hogyan akarják a vizeket eladni. Ha valakinek nagyon szúrja a szemét a zsidó szó, akkor akkor tekintsen el tõle. Helyettesítse be mondjuk a "valakik" szót és hallgassa meg úgy. Szerintem érdemes. Viszonylag kevés embernek áll érdekében ezekrõl beszélni, a fidesz sem csinált pl médiabotrányt a vizek kiárusíthatóságából sajnos. Talán egy vagy két ember suttogott róla valami lokális médiumban egy ilyen kaliberû témáról.... Elõször kiakadt vízügyes ismerõstõl hallottam a dologról, utána direkt rákerestem a neten, és fél óra alatt találtam 1 kis hírt!!
A világháború óta átestünk a ló túloldalára. Annyira durva dolgok történtek akkor, hogy azóta ez teljesen tabutéma. Az pl jelenleg divat, hogy az amcsik különbözõ szemétségeit jól kitárgyaljuk, de ha "valaki" másnak van esetleg vaj a fején, akkor már szélsõséges az, aki errõl beszél, és egybõl pellengérre kerül. Ezáltal jó sok dolgot meg lehet úgy csinálni gyakorlatilag, hogy ne merje se a média, se senki kitálalni. Akár zsidó-, akár cigánykérdésrõl van szó, mert egybõl kirúgják, beperlik, lefasisztázzák, kitaszítottá válik.
És én továbbra sem utálok senkit, csak úgy gondolom, hogy fordítottan lett szélsõséges a világ.
Vannak bizonyos dolgok, amiket nem lehet megemlíteni. Mindegy, hogy mit mondasz.