Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Írta 2009. október 29. - 14:55

Ugyanebben a cuccban volt, tiszta véresen, segg részegen, alkohol és hugyszag keverékében...
Biztos a zászló miatt bicskázták meg a "Büdös cigányok"
Írta 2009. október 29. - 14:55

De ilyen állásra nem felsõ szakmai kéne...? X éves beszédtapasztalattal.
Nevetséges hogy "vezetõ politikus" ilyen tudatlanul, tanulatlanul, képzetlenül ilyen zsíros(és nem utolsó sorban azért fontos) állásba kerüljön.
blá.
Írta 2009. október 29. - 14:44

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. október 29. - 14:41

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. október 29. - 14:36

Írta 2009. október 29. - 14:30

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. október 29. - 14:29

Büntetlenül megtehetnek bármit.
Bár az ûber akkor is a tegnapi hír volt:
Veres János letette a középfokú nyelvvizsgát több hónap kemény felkészülés után!
Gratuláljunk neki, szép teljesítmény volt!
1: ki a f*szt érdekel. 2: vajon azért akar kimenni EU állásra, mert olyan profi benne, és az országot akarja képviselni legjobb tudása szerint? (nyelvtudás nélkül) Vagy csak mert jobban fizet?
Bányába vele.
Írta 2009. október 29. - 14:09

2,8 km kerékpárút (200 m-t kivéve) gátkoronán 300 millióért....az sem gyenge40 centis kilátó után: fatuskós kerékpáros pihenõhely 3,2 millióért:
http://index.hu/belf..._tiz_fatuskora/
mindig tud újat mutatni ez az ország.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. október 29. - 13:43

Néha én is nézem, mert baromi jókat tudok röhögni az emberi butaságon.
Lehet, hogy velem van a baj, de én nem tudok röhögni más butaságán.
Számomra kínos.
Épp ezért 10 percnél tovább a két infantilis B&B-t sem tudtam hallgatni soha,
mert mitõl is mûsor az, hogy tele pofával röhögnek bele a mikrofonba?
Nem kár értük.
Viszont az eljárás, hogy a pártok elosztják maguk között a frekvenciákat vérlázító.
Most arra vagyok kiváncsi, hogy a jelenleg 65% os Fidesz tábor,
össze tudja-e adni a 2+2 -t, és felfogja-e agyilag,
hogy pártérdekbõl nem kapja meg ezután a reggeli agymosást.
Illetve... másféle agymosást kap.
(A Fidesz helyett írhattam volna más pártot is, ha lenne még más párt az országban.)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. október 29. - 12:25

http://index.hu/belf..._tiz_fatuskora/
mindig tud újat mutatni ez az ország.

Írta 2009. október 29. - 11:38

Színes a világ. De ettõl senki sem köcsögebb, vagy tirpákabb, mint a másik. A maunikával sincsen baj, ha tudja hová rakni az ember. Azért kíváncsi lennék, hogy akik itt fennhangon hirdetitek, hogy semmi kereskedelmi tv, meg maunika, valóban így vagytok-e. Ma divat ezt hangoztatni. Néha én is nézem, mert baromi jókat tudok röhögni az emberi butaságon. Csak nem ebbõl kell tanulni a párkapcsolat alapjait. Mindent a maga helyén kell kezelni. Én a Slágert nem sajnálom, de megértem, hogy valaki meg igen. Ha nem tetszik, nem kell hallgatni.
Írta 2009. október 29. - 10:32

egy világ omlott össze bennem...!TV-t meg egyáltalán nem nézek, amióta leszedtem torrentrõl a Szomszédok összes epizódját.

Jazzy nálam okés, amióta csak elindultak.
Finnek tudnak valamit. A segélyszervezetek természetesen ott is nyafognak, mert a cigány téma úgy tûnik mindenhol meglovagolható.
"Munkát kerestek", csak találni nem akartak.

Írta 2009. október 29. - 10:14

még mindig az eljárással van bajom. amúgy ha netán igényes rádiókat csinálnának belõlük, azzal is csak azt fogják elérni hogy a hallgatottságuk lesz a mostaninak 10% és a maradék helyi és egzéb kicsiknek fog szignifikánsan megnõni.
Tigger kapisgálja, hogy mire gondolok. A MÓDSZERREL vannak aggályok.
A B.B. párosról meg csak annyit (hiába fikázza, tetûzi, tahózza õket bárki), hogy ha valaki szerez annyi pénzt, hogy le tudja szerzõdtetni õket, akkor a legfontosabb, a reggeli mûsorsávban 1 éven belül az övé lesz a leghallgatottabb rádió. Ez így volt a Danubius rádiónál is és amikor onnan átszerzõdtek az akkor indult tök ismeretlen Slágerhez, ott is így lett.
Vajon miért? Biztos tehetségtelenek. Lehet hogy nagyképû köcsögök, de a kereskedelmi rádiózás a kisújjukban van. Ami egy üzleti vállalkozás, a tulajdonos profitot szeretne, amihez pedig hallgatottság kell. Hiába csinálod te a legigényesebb mûsort, ha csak nagyon kevesen hallgatják a hirdetõk nem fognap hírdetni és fizetni.
(Igényesség! Ez annyira szubjektív, hogy nem is tudom, hogy lehet errõl beszélni. Mindenkinek más az igénye, erre valók a rétegrádiók)
Írta 2009. október 29. - 09:56

nem akarom védeni a bokhorékat, de hallagasd kicsit reggel a danubiust vagy a juventust és 1 óra alatt rájössz hogy lehet sokkal mélyebbre süllyedni mint ezek.
egyetértek természetesen: az eljárás gáz, csak elkalandoztam az eredeti témától.
az meg hogy van egy mégrosszabb dunabajusz, meg juventus, nem érdekel. célszerûbb mindig a jobbhoz viszonyítani. gyereket se úgy nevelek, hogy "nembaj kisfiam, nyugodtan dobáld el a szemetet, mert van aki sokkal többet szemetel"...érted

úgy megnézném mi lenne, ha nem lennének ker tv-k, ker rádiók, mi változna 1-2 év alatt. szerintem senkinek sem hiányoznának és talán a családok is többet foglalkoznának egymással, mint amikor régen nem volt hétfõn adás

Írta 2009. október 29. - 09:55

Nekem is tökéletesen megfelel az mr2, Jorci által leírtak miatt. Háttérzajnak a melóban tökéletes.
edit: Ezt a dunabajuszt megjegyzem

http://www.fn.hu/kul..._ciganytelepet/
remélem humánusan, fájdalommentesen csinálták
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. október 29. - 09:52

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. október 29. - 09:31

nem akarom védeni a bokhorékat, de hallagasd kicsit reggel a danubiust vagy a juventust és 1 óra alatt rájössz hogy lehet sokkal mélyebbre süllyedni mint ezek. én is csak akkor hallgatom ha muszáj (mert a kossuth sem jön be mindenhol ezeken a szar rádiokon amik a céges kocsikban vannak). még mindig az eljárással van bajom. amúgy ha netán igényes rádiókat csinálnának belõlük, azzal is csak azt fogják elérni hogy a hallgatottságuk lesz a mostaninak 10% és a maradék helyi és egzéb kicsiknek fog szignifikánsan megnõni.A konkrét ügytõl elvonatkoztatva (mert ez így ebben a formában gáz, bár lassan megszokott), pont ez a kijelentés az ami alapjaiban tévedés.
Remélem azért nem sokan hiszik el, hogy minden fos, amit a csövön át (tv, rádio) kapsz, az azért van ott, mert igény van rá.
Az igényt az igénytelenségre õk maguk teremtik folyamatosan, és tudják, hogy az unatkozó, stresszes nagytömeget leköthetik vele.
Az átlag szerencsétlennek nyújtanak egy reggeli Boros-Bochkor féle mûsort gumicsontnak, hogy miközben munkába menet a kocsiban szenved, legyen valami téma, amin csámcsogva elüti az idõt. A gáz, hogy közben a két majom formálja az õ véleményét is, nem biztos, hogy jó irányba.
Senki ne mondja nekem, hogy mielõtt a ker. rádiók és tv-k létrejöttek, tömeges igény lett volna erre a szemétre.
Ezzel a dumával takaróznak ezek a médiumok és "statisztikákat" lobogtatnak, hogy "há erre van igény", persze miután már megteremtették az igényt.
A lényeg, hogy a csövön át mondják meg, hogy mit egyél igyál, mivel töröld a segged és milyen kamuvitamint szedj és milyen tartalmat (saját készítésû mûsort) nézz, az átlag meg azt hiszi, õ választott.
A választás ugyanez: azt választod, amit elédtolnak. A kevésbé rossznak hittet választod.
És mint a tv-k, a rádiók is narancsba vagy vörösbe borulnak.
Olyat kell hallgatni, ahol csak zene van. Ahol dumálnak az eleve gáz
Nekem a Petõfi volt régen a kedvencem, aztán az lett belõle ami. Ma a Kossuth az, amin találok mûsorokat, amit szívesen hallgatok. Egyéb iránt a TV-n csak egy-két tematikus adást nézek, az meg fõként külföldi csatornákon fut. Amúgy leginkább olvasok.
!
ezt meg én is irhattam vón

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. október 29. - 09:11

Nem a mûsorokat és a mûsorvezetõket illetve a zenei kínálatot kellene szidni, hiszen õk azért vannak ott, mert van rá igény.
A konkrét ügytõl elvonatkoztatva (mert ez így ebben a formában gáz, bár lassan megszokott), pont ez a kijelentés az ami alapjaiban tévedés.
Remélem azért nem sokan hiszik el, hogy minden fos, amit a csövön át (tv, rádio) kapsz, az azért van ott, mert igény van rá.
Az igényt az igénytelenségre õk maguk teremtik folyamatosan, és tudják, hogy az unatkozó, stresszes nagytömeget leköthetik vele.
Az átlag szerencsétlennek nyújtanak egy reggeli Boros-Bochkor féle mûsort gumicsontnak, hogy miközben munkába menet a kocsiban szenved, legyen valami téma, amin csámcsogva elüti az idõt. A gáz, hogy közben a két majom formálja az õ véleményét is, nem biztos, hogy jó irányba.
Senki ne mondja nekem, hogy mielõtt a ker. rádiók és tv-k létrejöttek, tömeges igény lett volna erre a szemétre.
Ezzel a dumával takaróznak ezek a médiumok és "statisztikákat" lobogtatnak, hogy "há erre van igény", persze miután már megteremtették az igényt.
A lényeg, hogy a csövön át mondják meg, hogy mit egyél igyál, mivel töröld a segged és milyen kamuvitamint szedj és milyen tartalmat (saját készítésû mûsort) nézz, az átlag meg azt hiszi, õ választott.
A választás ugyanez: azt választod, amit elédtolnak. A kevésbé rossznak hittet választod.
És mint a tv-k, a rádiók is narancsba vagy vörösbe borulnak.
Olyat kell hallgatni, ahol csak zene van. Ahol dumálnak az eleve gáz
Írta 2009. október 29. - 08:29

Szájat jártatni könnyû, ha valaki tud közületek csinálni egy olyan adót, ami mindenkinek minden szempontból megfelel, annak benyalok meleg szarig, de ha nem sikerül neki akkor én pucsítok és õ nyal. Szeretem a kockázat mentes dolgokat.

Ha ez kell napi több millió embernek, akkor ezt kapja. Aki nem szereti, hallgat mást.
Ellenben a módszer, ahogyan ezt véghezvitték, az vérlázító és bicskanyitogató és elfogadhatatlan.
Kezd a dolog egy kicsit orwell-i színezetet kapni: "Nagy Testvér figyel" Akárhova tekersz, mindenhol pártszarba ütközöl. Ki a tököm kiváncsi a pártmocsokra?
DE EZ NEM VERSENY, EZ KIBASZOTT DIKTATÚRA!!!!!
A lényeg, hogy a zsebek tele legyenek, a nép meg le van szarva.
Könnyû pártnyomással és teljesíthetetlen feltételek vállalásával pályázatot nyerni. Olyan pályázattal, amihez hasonlóval egy másik pályázót, mint teljesíthetetlem üzleti terv indoklással kidobtak.
Enté amit leírtál az inkább egy rétegrádió szerkezetnek tûnik, a sok témából engem és gondolom még sok millió embert rengeteg dolog marhára nem érdekel egy országos adónál.
Ha ilyenekre van igényem, keresek a sávok között megfelelõt:
Milliók reggelire - pénzügyi tudakozó
napi kulturális csemege a piknik szerkesztésébe
kötetlen beszélgetés közéleti személyiségekkel
az elsõ komolyzenei csevegõs program a magyar kereskedelmi adók történetében
természetgyógyászat, asztrológia,
építészet és design
pókermagazin
a mikrofon mögött két pszichológus és heti vendégük
ingatlanmagazin
Filmtabletta forte - minden, ami film és ami azon túl van
barangolás a mûkincsek, mûtárgyak és aukciók világában
emberek akik új utakat keresnek, kompromisszumok nélkül igyekeznek megvalósítani elképzeléseiket
hazai reklám- és médiakultúra
bormagazin
mobil, okostelefon, pda, gps, hálózattechnológia és navigáció, szórakoztató elektronika
Ötödik negyed - vízilabda magazin
gasztronómiai magazin
A hét mesterlövésze - mindannyiunk kedvenc kultfilmjei
tudományos magazin
Afrika magazin
Írta 2009. október 29. - 03:41

Ja, én nem a rádiókra gondoltam, hanem a politikai hangulatra. Pedofil párt, kampányban buzizó németek, egymással veszekedó brit honatyák. Szóval ott sem angyalok.de igen. a kereskedelmi adok persze ugyanolyanok mint otthon, de a BBC az tenyleg szinvonal. foleg a R2, neha jol esik hallgatni hogy a musorvezetok intelligensek, es nem olcso gagyi poenokat nyomnak hanem ertelmet beszelnek. megis szorakoztato.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]