Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Posted 2009. November 09. - 21:56

Mert végülis nem olyan nagy baj, ha van két szar pályázat a két oldalról,
mert az úgy akkor pont jó. Mert ugye nem "mindenki korrupt"?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2009. November 09. - 21:07

Posted 2009. November 09. - 20:59

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. November 09. - 20:53

Posted 2009. November 09. - 20:01

két hete csináltunk errõl videót, azóta tudom az igazságot...
http://index.hu/vide...orrupcio_ellen/
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2009. November 09. - 19:57

ez nem demagógia, hanem közhely, sajnos.Ezt a legkönnyebb mondani, ez a közvélemény "kollektív" demagógiája. Mintha azt írná valaki a BikeMag összes cikkére, hogy csak reklám és átverés. Meg az összes repülõ lezuhan, minden este mutatnak a híradóban egyet! Jáááj!
de egyszerûbb demagógiát kiáltani rá.
arra próbáltam célozni, hogy hol az egyik, hol a másik bort iszik és vizet prédikál (ha valaki nem értette volna)
de be is csukhatjuk a szemünket "oszt úgy falatozzunk"
a példáid meg bénák

Posted 2009. November 09. - 19:50

Ezt a legkönnyebb mondani, ez a közvélemény "kollektív" demagógiája. Mintha azt írná valaki a BikeMag összes cikkére, hogy csak reklám és átverés. Meg az összes repülõ lezuhan, minden este mutatnak a híradóban egyet! Jáááj!
Nagyon OFF
Igen, ez a "mindenki lop" valóban "kollektív demagógia.
Csak sajnos, ha az ember nem feledékeny, és visszagondol
az elmúlt 20 évre, akkor azt kell mondania,
hogy a jelen garnitúrában nincs olyan, aki
"lángoszlopként világítaná be a korrupció sötét egét".
(Csak azért, hogy én meg még képzavaros is legyek.)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2009. November 09. - 18:23

nem is kell hogy hasonlítsonKár hogy a két kép nem is hasonlít egymásra. Bármelyik készülhetett bárhol, hatásvadász kép.
csak illusztráció hogy hogy néz ki most , és mi az amit letaroltak
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. November 09. - 18:05

Az árvalányos akció nálam kiütötte a biztosítékot!
Kár hogy a két kép nem is hasonlít egymásra. Bármelyik készülhetett bárhol, hatásvadász kép.
Posted 2009. November 09. - 16:59

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. November 09. - 15:19

Ezt a legkönnyebb mondani, ez a közvélemény "kollektív" demagógiája. Mintha azt írná valaki a BikeMag összes cikkére, hogy csak reklám és átverés. Meg az összes repülõ lezuhan, minden este mutatnak a híradóban egyet! Jáááj!vicc az egész - kollektív korrupció bajnokság
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. November 09. - 14:28

Thommey én még emléxem a 70 es évek közepére isÉn még emlékszem Szentendre esti kivilágítására, még a 80-as évek végérõl. Most az egész hegy egy karácsonyfa. Miért kell ezt tovább. Lassan az egész Pilisbõl lakópark lesz. És még válság van...

akkoriban a felszabadulás lakótelepet -panel-(most püspökmajor) -kõhegy lába, azt látni a hévrõl a pomázi kanyar után -üveghegynek hívták. ugye a sok kis fény esténként. csak akkor még feltünõ volt mert körülötte nem volt több. most már beolvad a környezetébe.
Posted 2009. November 09. - 14:22

Posted 2009. November 09. - 13:52

attól még lehetne rendes ember.Szép és magyaros neve van , máris belopta magát a szívembe.
Pedig Szentendre nem olyan rossz kis hely szerintem.Az árvalányos akció nálam kiütötte a biztosítékot!
az egyik terület egyébként a zárvalányhajtól független is elég értékes lenne természetvédelmileg. anno emléxem ment is a huzavona, de nem sikerült "védetté " tenni. másik részre meg az új temetõt akarták (a jelenlegi úgy tele van hogy lassan az aszfaltút alá fognak sírhelyeket fúrni) de úgy látszik a lakópark jobb üzlet.
meg is kell ejteni hamarost azt a bringázást mert pont az egyik kedvenc bemeléegítõ terpemet fogják hazavágni.
Posted 2009. November 09. - 13:31

Szép és magyaros neve van , máris belopta magát a szívembe.Dietz-et itt erõsen fotosoppolták. élõben sokkal inkább illik egy dawn kórosokat kezelõ intézet tablóképére mint a narancsékéra.
Pedig Szentendre nem olyan rossz kis hely szerintem.Az árvalányos akció nálam kiütötte a biztosítékot!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. November 09. - 13:15

konkrét esetben kicsit sem. csak kicsit pipa lettem. konkrétan azt az embert is ismerem aki a kõhegyi ingatlanok nagy részét is felvásárolta, pedig az a rész ebben a körben még nincs is benne.mennyire rohadtul meglepõdtünk mind nem?
aztán olvastam egy olyat is, hogy az emberek akárhány százaléka szerint a maszop a legkorruptabb.
vicc az egész - kollektív korrupció bajnokság. jövõ májustól egy új torta szeletelése lesz, semmi több. mennyünk szavazni, hogy általunk mindenkinek egyformán jusson.
egy olyan összeállítás is lehetne, melyben azt taglalják, hogy mindkét féregoldal embereit egyfajta minta-fej alapján válogatják maguk közé.
ez a Dietz is beállhatna a Répási - Szijjártó - Cserpalkovics karikatúra vonalba
a kövért mondjuk inkább a kisgazdáknál tudnám elképzelni a betyárbajszával.
de el lehet gondolkodni azon is hogy a szigetmonostori tanácselnök mért veri magát ezerrel a híd miatt ?
Dietz-et itt erõsen fotosoppolták. élõben sokkal inkább illik egy dawn kórosokat kezelõ intézet tablóképére mint a narancsékéra.
Posted 2009. November 09. - 12:13

"Csak hang legyen és fény, sok szép halott állat
Mutassa neked, hogy mennyivel jobb nálad
És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak
Boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. November 09. - 12:00

http://index.hu/vide...9/11/08/slager/
tényleg az a szép ebben az országban, h annyi minden más fontosabb-és fájóbb dolog történik, amiért egy fingást nem tesz a plebs, erre megszûnik a reggeli gecirádió és kivonulnak ezrek...gratulálok...
a héten még lesz két tünti: csütörtökön a fiatal orvosok fognak, pénteken meg hajleszek..úgy gondolom, h mindkettõnek nagyobb a jelentõsége, de közel sem lesz ekkora médiacécó körülötte..
Expinálom a pinarámát.
Posted 2009. November 09. - 11:58

Tényleg ennyire buták az emberek? És iiiiigen!
Szégyellem magam, helyettük is.
Az ember vágyik arra, hogy butább legyen, ezek szerint.
Posted 2009. November 09. - 11:46

tudom a radio tema mar leragott csont, de ez azert erdekes. leirja szepen hogy a Danubius es a Slager pontosan ugyanolyan korulmenyek kozt nyerte meg a palyazatot 97ben mint most ez az uj 2. csak mar elfelejtettuk
http://birkanep.blog...t_birka_radioja
én tegnap voltam kinn a mûjégpályán a szimpátiakoncerten dolgozni...meglepõdtem, h egyáltalán volt aki kiment, de amikor megláttam h majdnem tele a placc..majdnem elbõgtem magam mennyi marha van, de tényleg..
Expinálom a pinarámát.