Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Csak a frekvencia elosztást kell megnézni.
Mert végülis nem olyan nagy baj, ha van két szar pályázat a két oldalról,
mert az úgy akkor pont jó. Mert ugye nem "mindenki korrupt"?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jah, hogy rengeteg ingyenélõ félti a havi 500+. Érthetõ.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Azért az nem úgy megy, hogy hip-hop és máris a fele. Azt hiszem az is 2/3-os törvény, ebben a ciklusban kizárt, hogy megtörténik. Jövõre nagy tolongás lesz az összement pártok "nagy" nevei között a székekért, ez a maradék meg sosem fog ilyen helyzetben a felezés mellé állni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Emberek, halkan jegyzem meg, hogy a parlamentszûkítés jelen ülésidõszakban sem fog végbemenni. A költségvetés szempontjából nem nagy összegrõl van szó, de jelentõs gesztus lenne a válságban lévõ ország felé. Szal lehet itt a demagógiával dobálózni, de jelen esetben a narancsok sem tûnnek semmivel sem különbnek a pirosaknál. Na, de mindegyis, most õk jönnek, én kíváncsian várom, s remélem nem a jól megszokott azértnemmegymertszarthagytaknekünk szöveg jön.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
amúgy nem lop mindenki, csak akinek esélye van rá...

két hete csináltunk errõl videót, azóta tudom az igazságot...
http://index.hu/vide...orrupcio_ellen/
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Ezt a legkönnyebb mondani, ez a közvélemény "kollektív" demagógiája. Mintha azt írná valaki a BikeMag összes cikkére, hogy csak reklám és átverés. Meg az összes repülõ lezuhan, minden este mutatnak a híradóban egyet! Jáááj!

ez nem demagógia, hanem közhely, sajnos.
de egyszerûbb demagógiát kiáltani rá.
arra próbáltam célozni, hogy hol az egyik, hol a másik bort iszik és vizet prédikál (ha valaki nem értette volna)

de be is csukhatjuk a szemünket "oszt úgy falatozzunk"

a példáid meg bénák ;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Ezt a legkönnyebb mondani, ez a közvélemény "kollektív" demagógiája. Mintha azt írná valaki a BikeMag összes cikkére, hogy csak reklám és átverés. Meg az összes repülõ lezuhan, minden este mutatnak a híradóban egyet! Jáááj!

Nagyon OFF

Igen, ez a "mindenki lop" valóban "kollektív demagógia.
Csak sajnos, ha az ember nem feledékeny, és visszagondol
az elmúlt 20 évre, akkor azt kell mondania,
hogy a jelen garnitúrában nincs olyan, aki
"lángoszlopként világítaná be a korrupció sötét egét".

(Csak azért, hogy én meg még képzavaros is legyek.)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Kár hogy a két kép nem is hasonlít egymásra. Bármelyik készülhetett bárhol, hatásvadász kép.

nem is kell hogy hasonlítson
csak illusztráció hogy hogy néz ki most , és mi az amit letaroltak
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Az árvalányos akció nálam kiütötte a biztosítékot!

Kár hogy a két kép nem is hasonlít egymásra. Bármelyik készülhetett bárhol, hatásvadász kép.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
repulo fent meg nem maradt!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

vicc az egész - kollektív korrupció bajnokság

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Én még emlékszem Szentendre esti kivilágítására, még a 80-as évek végérõl. Most az egész hegy egy karácsonyfa. Miért kell ezt tovább. Lassan az egész Pilisbõl lakópark lesz. És még válság van...

Thommey én még emléxem a 70 es évek közepére is :)

akkoriban a felszabadulás lakótelepet -panel-(most püspökmajor) -kõhegy lába, azt látni a hévrõl a pomázi kanyar után -üveghegynek hívták. ugye a sok kis fény esténként. csak akkor még feltünõ volt mert körülötte nem volt több. most már beolvad a környezetébe.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én még emlékszem Szentendre esti kivilágítására, még a 80-as évek végérõl. Most az egész hegy egy karácsonyfa. Miért kell ezt tovább. Lassan az egész Pilisbõl lakópark lesz. És még válság van...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Szép és magyaros neve van , máris belopta magát a szívembe.

Pedig Szentendre nem olyan rossz kis hely szerintem.Az árvalányos akció nálam kiütötte a biztosítékot!

attól még lehetne rendes ember.
az egyik terület egyébként a zárvalányhajtól független is elég értékes lenne természetvédelmileg. anno emléxem ment is a huzavona, de nem sikerült "védetté " tenni. másik részre meg az új temetõt akarták (a jelenlegi úgy tele van hogy lassan az aszfaltút alá fognak sírhelyeket fúrni) de úgy látszik a lakópark jobb üzlet.

meg is kell ejteni hamarost azt a bringázást mert pont az egyik kedvenc bemeléegítõ terpemet fogják hazavágni.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Dietz-et itt erõsen fotosoppolták. élõben sokkal inkább illik egy dawn kórosokat kezelõ intézet tablóképére mint a narancsékéra.

Szép és magyaros neve van , máris belopta magát a szívembe.

Pedig Szentendre nem olyan rossz kis hely szerintem.Az árvalányos akció nálam kiütötte a biztosítékot!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

mennyire rohadtul meglepõdtünk mind nem?
aztán olvastam egy olyat is, hogy az emberek akárhány százaléka szerint a maszop a legkorruptabb.
vicc az egész - kollektív korrupció bajnokság. jövõ májustól egy új torta szeletelése lesz, semmi több. mennyünk szavazni, hogy általunk mindenkinek egyformán jusson.

egy olyan összeállítás is lehetne, melyben azt taglalják, hogy mindkét féregoldal embereit egyfajta minta-fej alapján válogatják maguk közé.
ez a Dietz is beállhatna a Répási - Szijjártó - Cserpalkovics karikatúra vonalba :)
a kövért mondjuk inkább a kisgazdáknál tudnám elképzelni a betyárbajszával.

konkrét esetben kicsit sem. csak kicsit pipa lettem. konkrétan azt az embert is ismerem aki a kõhegyi ingatlanok nagy részét is felvásárolta, pedig az a rész ebben a körben még nincs is benne.

de el lehet gondolkodni azon is hogy a szigetmonostori tanácselnök mért veri magát ezerrel a híd miatt ?

Dietz-et itt erõsen fotosoppolták. élõben sokkal inkább illik egy dawn kórosokat kezelõ intézet tablóképére mint a narancsékéra.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Bandiék ezt már nagyon rég megénekelték. :)

"Csak hang legyen és fény, sok szép halott állat
Mutassa neked, hogy mennyivel jobb nálad

És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak
Boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak"

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
hidd el, h tegnap még a kérdést sem kellett feltenni, h buták-e, elmondták maguktól:
http://index.hu/vide...9/11/08/slager/

tényleg az a szép ebben az országban, h annyi minden más fontosabb-és fájóbb dolog történik, amiért egy fingást nem tesz a plebs, erre megszûnik a reggeli gecirádió és kivonulnak ezrek...gratulálok...

a héten még lesz két tünti: csütörtökön a fiatal orvosok fognak, pénteken meg hajleszek..úgy gondolom, h mindkettõnek nagyobb a jelentõsége, de közel sem lesz ekkora médiacécó körülötte..
Expinálom a pinarámát.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
A legszebb az egészben: úgy néz ki, a teljes gárda átmegy mindkét rádióból az új kettõre

Tényleg ennyire buták az emberek? És iiiiigen!

Szégyellem magam, helyettük is.

Az ember vágyik arra, hogy butább legyen, ezek szerint.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

tudom a radio tema mar leragott csont, de ez azert erdekes. leirja szepen hogy a Danubius es a Slager pontosan ugyanolyan korulmenyek kozt nyerte meg a palyazatot 97ben mint most ez az uj 2. csak mar elfelejtettuk

http://birkanep.blog...t_birka_radioja

én tegnap voltam kinn a mûjégpályán a szimpátiakoncerten dolgozni...meglepõdtem, h egyáltalán volt aki kiment, de amikor megláttam h majdnem tele a placc..majdnem elbõgtem magam mennyi marha van, de tényleg..
Expinálom a pinarámát.