Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Írta 2011. október 08. - 06:29

Írta 2011. október 08. - 00:45

Nem látom szörnyûnek a jelenlegi helyzetet, szerintem sokat fejlõdtek az autósok az elmúlt idõben, egész jól megvagyok velük. Nekem nagyobb ellenségeim a CM-en felvonuló és a városi bringások, mint az autósok.2. a megitelesrol beszeltem. a keprol amit ez a fajta viselkedes mutat. az autos nem tesz kulonbseget[altalanositok!]. o csak egy bringast lat, aki atmegy a piroson, jardara fel-le, stoptablanal meg nem allva, egyiranyuban szembe, stb. aztan ugyanez a bringas megy CM-re hogy az autosok mind kocsogok[itt is altalanositok!]. igen, azok[itt is!], de elobb a sajat portankon kellene rendet tenni mielott masokra mutogatunk.
az a lenyeg hogy most megint van egy cikk ami alapjan tobb ezer taplo autos ugy fogja gondolni hogy "na a kocsog kerekparos szabalytalankodik, aztan meg hoborog, en is megagyaltam volna! legkozelebb is leszoritom ha latok egyet"
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. október 07. - 23:52

1. Erre ne tegyél nagy pénzt.
2. Ez az országúti versenyzõk alapvetõ tulajdonsága, de csak kintrõl tûnik ész nélkülinek.
1. oke, en se voltam ott, te se, ezt nem tudjuk eldonteni. Csak nehezen tudom elkepzelni hogy a baratsagos, nevetgelos "jajj cimbora nincs semmi baj" jellegu kezfeltartas hozta ki a vadallatot a birkozobol. az egy picit nem eletszeru nekem.
2. a megitelesrol beszeltem. a keprol amit ez a fajta viselkedes mutat. az autos nem tesz kulonbseget[altalanositok!]. o csak egy bringast lat, aki atmegy a piroson, jardara fel-le, stoptablanal meg nem allva, egyiranyuban szembe, stb. aztan ugyanez a bringas megy CM-re hogy az autosok mind kocsogok[itt is altalanositok!]. igen, azok[itt is!], de elobb a sajat portankon kellene rendet tenni mielott masokra mutogatunk.
az a lenyeg hogy most megint van egy cikk ami alapjan tobb ezer taplo autos ugy fogja gondolni hogy "na a kocsog kerekparos szabalytalankodik, aztan meg hoborog, en is megagyaltam volna! legkozelebb is leszoritom ha latok egyet"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. október 07. - 23:14

ez nem sokat segíta sok anyázás és egyéb abnormális viselkedés teljesen mást jelent, mint elsõre tûnik, ez a kommunikációjuk része ).
Írta 2011. október 07. - 22:59

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. október 07. - 22:53

1. Erre ne tegyél nagy pénzt. Az idei évben nagyon sokat bringáztam együtt mindenféle országúti versenyzõvel, köztük a legrosszabb fajtákkal is, minden piroson átmenõk, a stop táblával egyáltalán nem foglalkozók, a legcigányabbul viselkedõk, de a középsõ ujj mutogatása nem divat. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy a megszámlálhatatlan sok konfliktusból hányszor történt ilyen eset és akkor is vagy úgy történt, hogy az autós szándékosan le akart szorítani minket vagy õ kezdte a mutogatást. A többi esetben csak simán felteszed a kezed ( annak a millió jelentésével együtt).atmenni a piroson es utanna meg integetni [1. kizart dolog hogy nem a kozepso ujjat mutatta] meg az auto tetejere racsapni nem elfogadhato viselkedes.
emiatt szetcsapni valakinek az arcat szinten nem elfogadhato viselkedes.
csak azert mert az egyik bringas meg nem kellene a partjat fogni, o is taho parasztkent viselkedett. pont hogy kerekparos elsportolokent peldamutatoan kellene viselkednie, igy is eleg rossz a megitelese a bringasoknak az autosok kozott, o meg radob egy lapattal. Most hir lett belole, es a sok Bochkor-fan majd tud mire mutogatni hogy lam-lam meg 2. a komoly bringasok is esznelkul kozlekednek.
Ha meg mégis mutogatott akkor a sors bosszúja volt ez.
2. Ez az országúti versenyzõk alapvetõ tulajdonsága, de csak kintrõl tûnik ész nélkülinek.
Én védem õket, aki cirkuszhoz és a cigányokhoz hasonlította õket egy éve, de ha sokat vagy köztük akkor megtanulod, hogy az a sok anyázás és egyéb abnormális viselkedés teljesen mást jelent, mint elsõre tûnik, ez a kommunikációjuk része (ugyanúgy, mint az említett kisebbségnél

Írta 2011. október 07. - 22:10

emiatt szetcsapni valakinek az arcat szinten nem elfogadhato viselkedes.
csak azert mert az egyik bringas meg nem kellene a partjat fogni, o is taho parasztkent viselkedett. pont hogy kerekparos elsportolokent peldamutatoan kellene viselkednie, igy is eleg rossz a megitelese a bringasoknak az autosok kozott, o meg radob egy lapattal. Most hir lett belole, es a sok Bochkor-fan majd tud mire mutogatni hogy lam-lam meg a komoly bringasok is esznelkul kozlekednek.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. október 07. - 21:47

Egy idevágó idézet Bárdosi Sándortól: "Meg kell szokni, hogy attól, hogy valaki erõsebb és ügyesebb, még nem az a feladata, hogy üsse-vágja a másikat, hanem inkább védje meg a kisebbeket."
de lehet hogy ez nagyobb volt

Írta 2011. október 07. - 21:41

Írta 2011. október 07. - 21:14

Írta 2011. október 07. - 21:02

Írta 2011. október 07. - 20:56

most tekintsünk el az õ személyétõl...
PhotoSokk: Vanik Zoltán
Írta 2011. október 07. - 20:15

Írta 2011. október 07. - 20:12

Írta 2011. október 07. - 20:12

92'-óta vezetek hivatásszerûen, megfelel? Fölösleges volt dudálni , mert õt nem akadályozta semmiben, nem teremtett veszélyhelyzetet, szerintem te is bemutattál volna hasonló helyzetben. Nem kellett volna elé vágni és keresztben megállni a buszsávban, szerintem te sem vetted volna jó néven és fõleg nem vetted volna a barátkozási szándék jelének. És legfõképpen egy nem kellett volna elveszítenie minden kontrollját és félholtra vernie a bringást, vagy bárkit is. Ismerve Bárdosi testi erejét, eshetett volna úgy is, hogy meghal, vagy lebénul.Vagy ilyenkor mit kéne tenni szerinted/szeintetek?Olyannak a válaszát várom igazából aki nem 17 éves és vezet rendszeresen.
Én ilyenkor rácsodálkozom a bringásra, hogy milyen hülye és csak reménykedem, hogy jó helyre kerül a veséje, ha elütik.
Mint már írtam, semmit.Zoltánom,és mit csinálsz ha a Bárdosi lett volna bringával?
Vagy kérek egy autogrammot.

Írta 2011. október 07. - 20:02

Velvet - Sztori - Bárdosi Sándor járdán ütközött egy kerékpárossal
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. október 07. - 20:01

Nem egészen. Nem mondtam le az elsõbbségemrõl, nem pedig félholtra vertem valakit, mert bemutatott és ez nagyon nagy különbség.
Balra kanyarodó sávból, záróvonalon keresztül, irányjelzés nélkül rövidebb helyre akart begyorsulni, mint a kocsijának a hossza. Gondolom megtette már 1000-szer és ezzel nagy fékezésekre kényszerített mindenkit, mert mindenki félti az autóját, fõleg ha még ki sincs fizetve. Nálam nem jött össze neki, mert nem voltam hajlandó egy ilyen barom miatt vészfékezni, ezzel összedöntve 12 raklap árút, amit nekem kellett volna néhány óra alatt összerakni, amíg õ vigyorogva továbbhajt. És nem, egy picit sincsen lelkiismeret furdalásom, rohadtul elegem van a sok gyökér-paraszt módon közlekedõbõl. A teherautóval is mindig elõzékeny vagyok, ha megáll a záróvonal kezdeténél, indexel és bekéredzkedik, beengedem, mint ahogy másokat is szoktam. De ne kényszerítsem vészfékezésre, mert az veszélyeztetés és azt nem csípem.
Zoltánom,és mit csinálsz ha a Bárdosi lett volna bringával?

Írta 2011. október 07. - 19:58

Írta 2011. október 07. - 19:58

Balra kanyarodó sávból, záróvonalon keresztül, irányjelzés nélkül rövidebb helyre akart begyorsulni, mint a kocsijának a hossza. Gondolom megtette már 1000-szer és ezzel nagy fékezésekre kényszerített mindenkit, mert mindenki félti az autóját, fõleg ha még ki sincs fizetve. Nálam nem jött össze neki, mert nem voltam hajlandó egy ilyen barom miatt vészfékezni, ezzel összedöntve 12 raklap árút, amit nekem kellett volna néhány óra alatt összerakni, amíg õ vigyorogva továbbhajt. És nem, egy picit sincsen lelkiismeret furdalásom, rohadtul elegem van a sok gyökér-paraszt módon közlekedõbõl. A teherautóval is mindig elõzékeny vagyok, ha megáll a záróvonal kezdeténél, indexel és bekéredzkedik, beengedem, mint ahogy másokat is szoktam. De ne kényszerítsem vészfékezésre, mert az veszélyeztetés és azt nem csípem.
Írta 2011. október 07. - 19:52

mitõl lennének kvittek?átment a piroson és még neki állt feljebb.de mindegy,ne vitázzunk ezen szerintem.így járt,feljelenti,kap kártérítést és boldogan élnek amíg meg nem halnaknem.
átment a piroson majd a dudálónak mutogatott. eddig kvittek
.