Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
...és ez csak a látvány része. Amikor beleharapsz, akkor jön a következõ arcba rúgás. Ugyan ez elmondható nagyjából az összes klasszikusan hazai édesipari termékre is.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

...és akkor nyugodtan mellérakhatjuk azon termékek hosszú sorát, melyek ugyan ma is léteznek, de sikerült õket teljesen "tönkretenni," és nem feltétlenül azzal, hogy külföldre vitték a gyártásukat.

Én most a pilótakekszen vagyok teljesen kiakadva. Mióta úgy reklámozzák, hogy az apuka megmutatja a fiának, hogy hogyan kell szétszedni (már maga a reklám is nagyon idegesít, ez a szétszedés egy amolyan kis kedves meglepetés volt, amikor gyerekkoromban megláttam, hogy más is így eszi, és a rekám számomra "beszennyezte" a dolgot), azóta valami barom kitalálhatta, hogy segítsük azt a szegény gyereket szétszedni a kekszet, és olyan gyengén van összeragasztva, hogy már a dobozban darabokra hullik egy jelentõs része

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
...és akkor nyugodtan mellérakhatjuk azon termékek hosszú sorát, melyek ugyan ma is léteznek, de sikerült õket teljesen "tönkretenni," és nem feltétlenül azzal, hogy külföldre vitték a gyártásukat.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

amit eddig is sejtettünk: Savanyú a szõlõlé: rosszabb minõséget adnak el nekünk a multik?

érdekes, ez ma jutott el a hírekbe

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Mitõl kell megvédeni Stohl Andrást a börtönben? És miért csak õt? - Petrocelli

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

amit eddig is sejtettünk: Savanyú a szõlõlé: rosszabb minõséget adnak el nekünk a multik?

Valamennyi alapja biztos van, de legfõképp a kelet-európai népek tehetnek errõl, mert õk nem képesek legyártani maguknak ugyanazt a minõséget. Itt kicsit belenyúlunk a gyártásba, mert így biztos jobb lesz és olcsóbb, aztán a vége rosszabb, drágább termék lesz.

A sebesség mindent megold.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
Index - Videó - A Parlamentben menõ a lézerblokkoló

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Jepp, félreolvasás áldozata lettem, elnézést érte! :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Annyira faragatlan vok, hogy most tudtam meg, itt, 2.3 oldalon keresztül, hogy ki a faszom az a Bárdosi Sándor
Remélem, nem lesz buszsofõr, mert én azoknak szoktam támaszkodni, s néha mutogatnak, meg ilyesmi
Lehet, fikás a kezem

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

900ellenõrzésen átlagosan 11millió

Igen, Jorus elértette.
900 ellenõrzésbõl 810-nél találtak átlagosan 11 millió forint adóhiányt. Az majdnem 9 millárd forint.

"Az idén eddig a NAV nem egészen 900 vagyonosodási vizsgálatot végzett (közülük csak minden tizedik tudta tisztázni magát), amelyeknél átlagosan 11 millió forint volt a feltárt adóhiány"

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Gazdaság: Honnan van a pénz a végtörlesztésre? - a NAV mindenkinél vizsgálódhat - HVG.hu

Az utolsó gondolat igen vicces. 900 ellenõrzés során feltártak 11 milliónyi adóhiányt. Lol. Valahogy nagyon rossz helyeken keresgéltek ezek szerint. :) BTW vajon mennyibe került a 900 vizsgálat?

900ellenõrzésen átlagosan 11millió

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Gazdaság: Honnan van a pénz a végtörlesztésre? - a NAV mindenkinél vizsgálódhat - HVG.hu

Az utolsó gondolat igen vicces. 900 ellenõrzés során feltártak 11 milliónyi adóhiányt. Lol. Valahogy nagyon rossz helyeken keresgéltek ezek szerint. :) BTW vajon mennyibe került a 900 vizsgálat?

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Kibvten az NGM az adnyomozk nyomozati jogkrt

no,kezdõdik az igazi 1984

Azt mért nem tették bele, hogy kivehetik a szerveimet, ha fizetésképtelen vagyok? 2 lépcsõben adagolják, hogy kevésbé legyen ijesztõ? :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én ezért hallgatok zenét, tõlem aztán dudálhat :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

vajon ha mindenki így rendezné le a konfliktusait mi lenne a vilgából? (igen, próbáljuk ki)

Volt már ilyen világ a történelem során. Nem lenne túl jó vége. :(

ha pl engem kapott volna le a bringáról, valószínûleg már nem mentõket kellett volna hívni..

Lehet neked még annyi bajod sem lett volna, mert kisebb, könnyebb vagy, nem ütöd meg magad annyira.

A sebesség mindent megold.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
'Dermesztõ tervek': Közmunkában az összes segélyezett?

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
vajon ha mindenki így rendezné le a konfliktusait mi lenne a vilgából? (igen, próbáljuk ki)

ha pl engem kapott volna le a bringáról, valószínûleg már nem mentõket kellett volna hívni..

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Nem látom szörnyûnek a jelenlegi helyzetet, szerintem sokat fejlõdtek az autósok az elmúlt idõben, egész jól megvagyok velük. Nekem nagyobb ellenségeim a CM-en felvonuló és a városi bringások, mint az autósok.

nekem a legtöbb konfliktusom egyértelmûen a gyalogosokkal van a kerékpárúton, komolyan kiver a hideg víz, ha arra gondolok, hogy kerékpár úton kell mennem

mondjuk néha napján (mint tegnap), van aki direkt le akarja zárni az utat két kocsisor között, vagy magyaráznak, hogy mit keresek az üllõi úton, de ennek az a vége, hogy mosolyogva megyek el mellettük, miközben arra gondolok,hogy ezek még fél óra múlva is itt rohadnak a 2 km-es kocsisorban, vagy beszólok az ablakon, hogy tulajdonképpen most mit csinál és odéb menne-e (erre el szokták szégyelni magukat), vagy úgy centizem a tükrét, hogy garantáltan gyöngyözni kezd a homloka :D

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

mitõl lennének kvittek?átment a piroson és még neki állt feljebb.de mindegy,ne vitázzunk ezen szerintem.így járt,feljelenti,kap kártérítést és boldogan élnek amíg meg nem halnak

ma kiállok egy vascsõvel a zebrához, és aki nem áll meg, annak berepítem a szélvédõjén :D