Egy Kona Coiler-el mennyire lenne dobálos vagy élvezhetö?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Semmering Bikepark
Indította
Vole
, 2006. augusztus 20. 23:48
Írta 2006. augusztus 26. - 21:18
Írta 2006. augusztus 26. - 14:53
a fr pálya elején a gyökeres rész HALÁL lehet merevvel
:-)
de ezt most komolyan, elöl hátul 18 centit végigjárt a teló/váz, a második nap végére így is fájt az összes izületem a rázkódástól
de lassan sztem járható, az utána következõ részek meg simán, néhol puklis mert szét van fékezve, szal ráz rendesen
a dh pálya az durvább, de az fõleg azért mert csúsznak a vizes gyökerek és sziklák kegyetlenül
de a nagygép mindenhol elõny, merevvel szvsz nem élvezhetõ annyira, pont amiatt hogy nagyon vissza kell venni a tempóból
ha belefér akkor érdemes bérelni, napi 45EUR, nagy gépek is vannak, bighitek 888cal meg egy rm switch 66-tal
:-)
de ezt most komolyan, elöl hátul 18 centit végigjárt a teló/váz, a második nap végére így is fájt az összes izületem a rázkódástól
de lassan sztem járható, az utána következõ részek meg simán, néhol puklis mert szét van fékezve, szal ráz rendesen
a dh pálya az durvább, de az fõleg azért mert csúsznak a vizes gyökerek és sziklák kegyetlenül
de a nagygép mindenhol elõny, merevvel szvsz nem élvezhetõ annyira, pont amiatt hogy nagyon vissza kell venni a tempóból
ha belefér akkor érdemes bérelni, napi 45EUR, nagy gépek is vannak, bighitek 888cal meg egy rm switch 66-tal
Autist Team:)
Írta 2006. augusztus 26. - 14:45
Írta 2006. augusztus 23. - 22:02
na akkor ide is:
na írok egy élménybeszámolót a semmeringi kirándulásunkról, ha már a többi autist nem tette meg:-)
szóval a semmeringi bikeparkot látogattuk meg:
http://www.bikepark-..../pages/new/de/
elég jó kis pályák voltak, bár még most nyílt meg az egész egy hónapja, szal még épülgetnek a dolgok
a dh pálya igen durva volt, legalábbis nekem:-)
a fr pályák élvezhetõek, gyorsak, teljesen más minden mint itthon
tekerni nem kellett semmit sem szinte, annyira megvolt a lejtõ mindenhol, ahol meg nem ott meg tekerni sem lehetett mert örült ha bringán maradt az ember:D
az elsõ nap mérlege egy elhajlott boxxer málna elõadásában, egy meghúzott boka tamsnál, mindez 4 óra alatt...
másnap egésznap bicóztunk, durva volt, iszonyat fárasztó, negyed óra egy komplett kör:-)
képek, videók:
http://autist-bikerz.atw.hu/
(a golf thez kedvéért lett lefotózva:-))
jóvolt:)
ja mi is sopronba mentünk vissza este aludni
aztán másnap reggel vissza ki, este meg haza
na írok egy élménybeszámolót a semmeringi kirándulásunkról, ha már a többi autist nem tette meg:-)
szóval a semmeringi bikeparkot látogattuk meg:
http://www.bikepark-..../pages/new/de/
elég jó kis pályák voltak, bár még most nyílt meg az egész egy hónapja, szal még épülgetnek a dolgok
a dh pálya igen durva volt, legalábbis nekem:-)
a fr pályák élvezhetõek, gyorsak, teljesen más minden mint itthon
tekerni nem kellett semmit sem szinte, annyira megvolt a lejtõ mindenhol, ahol meg nem ott meg tekerni sem lehetett mert örült ha bringán maradt az ember:D
az elsõ nap mérlege egy elhajlott boxxer málna elõadásában, egy meghúzott boka tamsnál, mindez 4 óra alatt...
másnap egésznap bicóztunk, durva volt, iszonyat fárasztó, negyed óra egy komplett kör:-)
képek, videók:
http://autist-bikerz.atw.hu/
(a golf thez kedvéért lett lefotózva:-))
jóvolt:)
ja mi is sopronba mentünk vissza este aludni
aztán másnap reggel vissza ki, este meg haza
Autist Team:)
Írta 2006. augusztus 22. - 12:41
Vole: lehet...csak mi a téli minta alapján gondolkodtunk és Bp.rõl sokan szoktak úgy jönni hogy kocsi sopronban lerak és innen járogatnak ki csúszni és nem kell a többi dologgal foglalkozniuk...
Egyébként legközelebb vajszínû mi is kintalvós bulit szervezünk..
Sõt lehet hogy érdemes lenne együtt megoldani mert akkor egy nagyobb faházat meg tudnánk szerezni...A vadkempinget meg ausztriában annyira nem komálják...szal ha elkapnak akkor néha morcosak miatta a hatóságok
ny.
Egyébként legközelebb vajszínû mi is kintalvós bulit szervezünk..
Sõt lehet hogy érdemes lenne együtt megoldani mert akkor egy nagyobb faházat meg tudnánk szerezni...A vadkempinget meg ausztriában annyira nem komálják...szal ha elkapnak akkor néha morcosak miatta a hatóságok
ny.
------ www.rideguide.hu ------ under construction
Írta 2006. augusztus 21. - 22:53
Írta 2006. augusztus 21. - 20:38
Írta 2006. augusztus 21. - 20:03
végülis ha beb*szni megy az ember akkor móka a sátrazás:)
viszont ha az ember kifizeti a benzint, a felvonót, akkor már nem a szálláson fog fentakadni, hisz az majd' a legkisebb tétel az egészben. és akkor már had legyen száraz ruha, meg meleg is, fõleg esõföldén:p
viszont ha az ember kifizeti a benzint, a felvonót, akkor már nem a szálláson fog fentakadni, hisz az majd' a legkisebb tétel az egészben. és akkor már had legyen száraz ruha, meg meleg is, fõleg esõföldén:p
Írta 2006. augusztus 21. - 19:51
Császtok a vad camping is megoldás vagy a kocsiban alvás igaz hogy nem tudtok reggel zuhanyozni és kövé fagytok az icaka,de a mokafaktor az garantált,és a lové is megmarad:)
Ha kellõ mennyiségû a pálinka akkor ezek az aproságok ripsz-ropsz eltünnek:)
Én is mennék szivessen egy két napra!!!
Ha kellõ mennyiségû a pálinka akkor ezek az aproságok ripsz-ropsz eltünnek:)
Én is mennék szivessen egy két napra!!!
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Írta 2006. augusztus 21. - 18:51
Na ez az amit en nem annyira szeretek. Ha mar kimegyek Semmeringbe, akkor nyugodtan akarok bringazni, semmi rohanas, csak kenyelmesen, szoval mindenkepp helyi szallas kell. Ne kelljen allandoan szerelni, kozel legyen a szallas, este kis vacsora, esetleg bulizas.
Raadasul Bp -i vagyok, szoval a Soproni kisbusz nekem nem megoldas
Olee, mondd hogy ujra bringazol!
pontosan. ha már egyszer kimegy az ember akkor ne azon az 1-2 ezer forinton spóroljon már, csomó utazásért cserébe és hasonlók...
Írta 2006. augusztus 21. - 18:34
VK -ra mindenkepp szeretnek menni, csak meg nem tudom kivel es hogyan, valamint azt hogy utana hol es mennyi ideig maradunk. A tobbi dolog fix
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. augusztus 21. - 17:42
Vole: jöszz ki vk-ra?
mi Kittivel maradunk még 5napig, hazafelé lehet megnézzük mi is.
mi Kittivel maradunk még 5napig, hazafelé lehet megnézzük mi is.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. augusztus 21. - 17:15
Öhm...... Izé........ Lehet.............
Eléggé motivál a dolog.
Milyen jó is, hogy kb 2 hónapja adtam el a dh gépemet.
Eléggé motivál a dolog.
Milyen jó is, hogy kb 2 hónapja adtam el a dh gépemet.
Írta 2006. augusztus 21. - 15:14
Na ez az amit en nem annyira szeretek. Ha mar kimegyek Semmeringbe, akkor nyugodtan akarok bringazni, semmi rohanas, csak kenyelmesen, szoval mindenkepp helyi szallas kell. Ne kelljen allandoan szerelni, kozel legyen a szallas, este kis vacsora, esetleg bulizas.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. augusztus 21. - 11:16
Hát itthonról a gép elõl.. na jó ez elég gyenge volt...
Szal Sopron a bázis, különbözõ szálláslehetõség(diákszálló, panzió, hotel), és ha elegen vagyunk akkor kisbuszos kirohangálás, este meg motívációs programok(sörzés, bulizás...)
Szal Sopron a bázis, különbözõ szálláslehetõség(diákszálló, panzió, hotel), és ha elegen vagyunk akkor kisbuszos kirohangálás, este meg motívációs programok(sörzés, bulizás...)
Írta 2006. augusztus 21. - 11:06
Honnan szervezitek es milyen kocsival es hol van a szallas?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. augusztus 21. - 11:03
Na heló!
Mi már voltunk és nagyon zsír a hely...Szerintem még a délutáni jegy is bõven elég...Az uccsó körökben már így is pihizni kellett...Délután 1tõl este 6ig tudsz a délutáni jeggyel menni és ha pörgeted elég sok kör belefér...És ha többnapos téma jön szóba akkor tényleg a legjobb mo.-on aludni és onnan kijárni...Egyébként szervezünk 7végéket szállással-transzferrel mindennel, szal zargasson nyugodtan akit érdekel...
ny.
Mi már voltunk és nagyon zsír a hely...Szerintem még a délutáni jegy is bõven elég...Az uccsó körökben már így is pihizni kellett...Délután 1tõl este 6ig tudsz a délutáni jeggyel menni és ha pörgeted elég sok kör belefér...És ha többnapos téma jön szóba akkor tényleg a legjobb mo.-on aludni és onnan kijárni...Egyébként szervezünk 7végéket szállással-transzferrel mindennel, szal zargasson nyugodtan akit érdekel...
ny.
Írta 2006. augusztus 21. - 07:31
Ez csak 16 egy napra ! (max 19.5, felnõttként)
Nekünk ez tûnik a legolcsóbbnak, haver hozná a kocsiját, éjjelente nálunk aludnánk Mo-n (saccra 1 óra út tõlünk) és ingázás lenne, mondjuk 3 napos jegyet felhasználva.(45 euro) Ilyen olcsóra ezek szerint nem lehetne kihozni a többit, mert itt a többlet benzint kompenzálja az ingyen szállás.
Nekünk ez tûnik a legolcsóbbnak, haver hozná a kocsiját, éjjelente nálunk aludnánk Mo-n (saccra 1 óra út tõlünk) és ingázás lenne, mondjuk 3 napos jegyet felhasználva.(45 euro) Ilyen olcsóra ezek szerint nem lehetne kihozni a többit, mert itt a többlet benzint kompenzálja az ingyen szállás.
Írta 2006. augusztus 21. - 07:00
okka. lehet lesz még egy autó, így még lehetséges hogy:)
Kala: lególand pl 28 eur. mint ez.
de van ami olcsóbb kicsit.
Kala: lególand pl 28 eur. mint ez.
de van ami olcsóbb kicsit.
Írta 2006. augusztus 21. - 00:37
Thez, ha van hely nalatok szolj
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!