majd a többiek.. akik emlékeznek is valamire..
najó..
péntek:
~4óra, elindultunk kedves útitársammal, tomidnyvel, sima ügy!
meglepõ mód, mi értünk le elöször, ami azért teremtett egy-két vicces esetet.
úgy 8óra felé már kezdtünk megijedni, hogy jó helyre jöttünk-e mert még továbbra is csak ketten voltunk. (ketten 21db kész pizzával)
na, azért hálisten 9felé elkezdett szállingózni a társaság.
aztán pizzaevés, a kerékpáros társulatnak éccakai tekerés, csúszós tókör, a punnyadtaknak meg szolid buli, meg alkoholtúra.
a szolid buli 5óráig tartott, majd vonulás aludni, de nekem akkor már nem volt hozzá kedvem, így életem egyik nagyon ritka dolgát láttam! napfelkeltét :-)
szombat:
9kor volt az elsõ életjel a társaságtól, Tyito személyében, akivel gyorsan magunkévá is tettünk két pizzát. stb.stb....
na, menjünk túrázni. baromi késõn sikerült elindulni ~12kor.
túra? hüm.. jó volt. Csak _nagyon_ lemerültek a telepeim, valamint ~5óra felé kezdtem álmos lenni, ami ciki.
hazaérés, rohanás a szaniba berámolni a brassóit. (dejó hogy nem repetáztam..

) Ja mire visszaértünk, megérkezett egy ásik társaság is a kempingbe, anyukák apukák ezernyi ~10évesforma kölykökkel. Na az kicsit elvette a kedvemet. De van neke egy Rave barátom, nekije meg pezsgõbombája! két üvegnyit elfeleztünk szépen, hamarost. Aztán kezdöttek a gondok. Mikor láttam, hogy már kevés a pezsgõ, engedtem a kínálásnak, és jött a jéger. a 2. (vagy a 3.?) után már nem kinálni kellett, hanem kértem a fejadagom. Utána pedig nemhogy kértem, hanem fel voltam háborodva, amikor nem akartak adni :-) ------------------------filmszakadás------------------------
vasrnap: valamikor hajnalban felébredtem a tornácon és betámadtam a heverõt.
~10kor felkeltem, és furcsa volt a szájízem. ja igen.. hányni csúnya dolog.
Mint kiderült, nemis a saját házunknál voltam, hanem réviéknél vendégeskedtem. hogy örülhettek nekem..

józanodás, meg az esti történtek kiderítése volt a további programom. Még a víz se maradt meg bennem..

Most már köszönöm, tiszta vagyok, már egy törésnyi kalácsot meg is tudtam úgy enni, hogy még bennem van, szal túlélem.
ja hazafelé tomival még balesetet is láttunk. 5ös bömbi megkarcolodott. marha.
esti történtek: hálás lennék, ha valaki vázolná, fõleg hogy mégis mit csináltam, meg ilyesmi. Khalesz: utálom a bort! nem kellett volna belémtukmálni!
N, mint negatívumok:
-felsõ házsor volt a miénk.. hol marad a 13as vityilló :-( (idén 5ös volt a nyerõszám
-sajnálom, hogy sok alappillér nemjött.
-a túra végi hazarohanást kifejezetten rühelltem. jövõre korábban menjünk.. okés? ;-)
nya most így hirtelen ennyi. majszolom tovább a kalácsot.
aki kompromitálló képeket tesz fel rólam, azt meg kimoderálom!
Tominak ezerköszönet (asszem van miért..), Ravenek a pezygõbombákat köszi, akiknek kárt okoztam, vagy zavarogtam szombat este, azoktól pedig elnézést.
köszönöm, hogy jöttetek, jók voltunk :-)