Jelentkezz be Regisztrálj

Sikonda 06 BMFT tali
Írta 2006. október 09. - 23:36

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. október 09. - 22:11

Rajta vagyunk a probléma megoldásán, de _nagyon_ nem egyszerû a dolog (több szempontból sem). A hónap folyamán mindenképpen meg szeretnénk oldani. (Épp a képtárat állítottam a legalacsonyabb prioritásra, mivel a legkevésbé látogatott.)
A héten remélhetõleg tudósíthatok már valamiféle ütemtervrõl a nyitóoldalon.
Köszi a türelmet.
Ide válaszolok, aztán majd átteszi valaki ha nem jó helyen van.
Szerintem az összes létezõ hibaüzit megkaptam mire felmentek a képek!

Jó lenne, ha nem lenne méretkorlát a zip feltöltésnél. Akkor sokkal egyszerûbb lenne felrakni a képeket!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. október 09. - 21:04

Szerintem ez a király ezek közül:Dnaigen...
vanezígy
de azért te se panaszkodhatsz
http://d-eyes.pganet...FT/dscf9760.jpg

reggel már észre se lehetet venni rajtad, hogy éjjel ilyen is volt:D
Írta 2006. október 09. - 20:59

Rajta vagyunk a probléma megoldásán, de _nagyon_ nem egyszerû a dolog (több szempontból sem). A hónap folyamán mindenképpen meg szeretnénk oldani. (Épp a képtárat állítottam a legalacsonyabb prioritásra, mivel a legkevésbé látogatott.)Nagynehezen felkúsztak a képek. Az oldal/szerver mûködése kriminális!
A héten remélhetõleg tudósíthatok már valamiféle ütemtervrõl a nyitóoldalon.
Köszi a türelmet.
Írta 2006. október 09. - 20:55

http://pix.bikemag.h...195882&cat=2784
azt ez lett a vége
naigen...
vanezígy

de azért te se panaszkodhatsz
http://d-eyes.pganet...FT/dscf9760.jpg
Írta 2006. október 09. - 20:48

hm..
öszintén szólva rosszabbra számítottam, bár ezse túl pozítiv
ilyen fáradt voltam a túra végefelé (sitty-sutty), csoda hogy megborultam? (nem)
ez pedig az utolsó momentum amire emlékszem: (erre is csak azért, mert rémlik, hogy a silt miatt "félkörben láttam")
(hátha így könnyebben megjelenik, beillesztve)
http://pix.bikemag.h...195882&cat=2784
azt ez lett a vége
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. október 09. - 20:45

öszintén szólva rosszabbra számítottam, bár ezse túl pozítiv

ilyen fáradt voltam a túra végefelé (sitty-sutty), csoda hogy megborultam? (nem)
ez pedig az utolsó momentum amire emlékszem: (erre is csak azért, mert rémlik, hogy a silt miatt "félkörben láttam")
(hátha így könnyebben megjelenik, beillesztve)
Írta 2006. október 09. - 20:02

buszke vagyok ratok!
/letras teljesen buko de van masik hely
baratsagkert neven/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. október 09. - 19:01

az ejszakai nagyturat megint hianyoltam,de majd máskor,az csak spontan megy...
(jo lenne letrast megoldani)
Írta 2006. október 09. - 19:00

Jó nézegetést!

http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2784
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. október 09. - 16:37

...a váraljai erszkedés nagyon komoly volt:-)!!!
Írta 2006. október 09. - 16:19

Egyébként most pótolnám az elköszönést, mert elég hirtelen jött egy indulás inger. Szóval helló-halló mindenki.
Aktuális civil
Írta 2006. október 09. - 15:54

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. október 09. - 12:53

Magyarszék - Sásd - Dombóvár - Iregszemcse - Siófok
Igen, mi erre mentünk, jöttünk

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2006. október 09. - 12:46

Írta 2006. október 09. - 12:43

Írta 2006. október 09. - 12:02

Mi is hazaértünk Káhlesszel és bedobtunk még egy pizzát, mert a 7végén nem ettünk eleget.

-Tyitó: ezer köszi apu, te vagy a legjobb lelkesítõ-túravezetõ, nélküled nem tudom, hogy keltem volna át a folyón, örülök, hogy megismertelek, rem, túrázunk még sokat együtt!
-Révi: személyedben igazi egyéniséget véltem felfedezni, hihetetlen mozgáskultúrád némi lustaságisantibringa fílinggel párosult!
- Szekszárdi különítmény, Trebó: nem semmi ahogy tekertetek, alig bírtam utánatok menni!
- Leslie: nem láttam még srácot ilyen gyorsan szétcsúszni, de sebaj, jövõre
korrigálhatsz. És ne feledd a mondást: aki sokat iszik,az berúg, ezen nem segít se kaja, se más!
-Clio: minden elsimerésem a DH szörnnyel való akciódért!
- és nem utolsósorban: thanks for all for Káhlesz!! Te vagy a legjobb haver!
Egy élmény volt Trebóval és Veled egy szobában aludni:D S ha már így bíztattatok, jövõre már én is versenyezni fogok!
Nekem ízlett a brassói(talán menzán nevelkedett énemnek, éhségemnek és majdnem vegás énemnek köszönhetõen, a csapatszellem, a csipetcsapat(ugye jövõre többen leszünk!!!), a gépi capuccínó, Melon hangja, tetszett a kitartásotok a húzós emelkedõkön, a klassz fürdõ(ki vagyok cserélve!!! hm, mi lehetett abban a vízben?, a fûtött szobánk!(köszi Káhlesz), a csodás idõ(úgy látszik felért az az ima pénteken, ekkora mázlit!, a kémcsöves Jéger:D(pedig nem is bírom a töményet!!!), a jó hangulat! Örülök, hogy akik ott voltak, azokat megismerhettem, klassz volt!! Remélem jövõre, veletek, ugyanott!
Kíváncsian várom a képeket!
SIKONDA BMFT TALI 2006: 5***************************
Írta 2006. október 09. - 10:50

bár nem voltam, de hallottam a hírét hogy mik történtek és...
mivel nem mûködik a privát csodarendszerem ezért itt:
alberfish, el tudnád küldeni valahogy a felvett beszélgetést, mert így második elõadásként s elég meggyõzõ volt
hát valakinek biztos megvan,nekem asszem nincs.
de képket meg videót szivesen néznék én is.kíváncsi vagyok mit fejtettem ki csillagközi,interdimenzionális gondolataimbol

Írta 2006. október 09. - 10:11

Magyarszék - Sásd - Dombóvár - Iregszemcse - SiófokMost hallgattam a híreket. 6-os úton ketten haltak meg, és Szekszárdon is felmászott a szalagkorlátra egy nõ. Szerencsésnek érzem magam. Remélem mindenki éppségben hazaért.
Nem akarom, hogy vágjon a szalagkorlát(elsõre elírtam)
Írta 2006. október 09. - 01:03

mivel nem mûködik a privát csodarendszerem ezért itt:
alberfish, el tudnád küldeni valahogy a felvett beszélgetést, mert így második elõadásként s elég meggyõzõ volt