ezeket a stack/reach értékeket át kéne konvertálnom, hogy én is értsem, de a képen rugós villával van valami (láttam régebben a FB-on), ez a két Inbred 2 váz pedig kifejezetten merevhez való, tök alacsony beép. magasságúakra vannak kitalálva (ami nem tudom, miért jó, mondjuk könnyű lesz hozzá karbont találni)
Szóval én csak azt látom, hogy az előzetes képeken furák, és remélem, ennél jobban fognak kinézni
De valamit el tudnék képzelni, hogy megmozgatna, ami ducigumi-kompatibilis, jó áron van, és khmm... lélektelen alu mondjuk..
Mindenesetre ha nem is nyitott pénztárcákkal, de érdeklődve figyelem, mi történik
ja, lehet igazad van és ez az alu 29er geo-ja, én meg default-ba úgy vettem, hogy az acél is ilyen lesz. persze biztosan belerokkannának, ha kitennék már végre a táblát... (már persze ha tényleg van mit és nem csak az ígérgetés lesz, mint eddig...) a dedikáltan merevvillás elgondolás egyébként tök jó*, csak hát megint a megvalósítás... 44mm fejcső????
tényleg furák, főleg a 650b változat azzal a Kaffenback villával, miközben (elvileg, mert ez is csak "pletyka" szinten szerepelt valahol) segmented villa lesz hozzá. reméljük olyasmi nehezék, mint a régi inbred villája, akkor erre sem "kell" költenem... ...és hát azért vicces, hogy messziről süt, hogy el akarnak adni egy-két konténer gravel és boost kereket is...
*kár, hogy a Genesis már elsütötte ezt vagy 6-8 éve, emlékszünk még a Fortitude-re, ugye? az ráadásul jól is sikerült...
edit: nah, közben leesett, hogy lesz scandal alu és "scandfe" vasból, meg ugye ebből a bútizéből kétféle a kétféle kerékmérethez (és tengelyszabványhoz... )
https://www.on-one.c...urrent-projects
...és hát megint találtam valamit, ami érdekesen hangzik:
"15/ ON HOLD ::: Classic 26 Inch Inbred - The original with only minor tweaks for modern components "
Kisherceg módosította - 2019. június 24. - 23:20