Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bükk maraton aug.6

- - - - -

• Please log in to reply
303 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
spinner: Behajtom :D Úgysem ettem még energiaszeletet pedig ki akartam párszor próbálni... Asszem K445ös leszek... képem aki ügyes megtalálja :)

Na, maraton elött így néz ki:
Feltöltött kép

Asszem utána nem így fog :-)

Valeria: Jobbulást!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

Sajnálom, de az utolsó pillanatig várnom kellet a dologgal, mivel sérülésbõl épülgetek fel. Még nem vagyok tökéletes, és nem szeretnék visszaesni a verseny miatt, mivel a jövõ vasárnapra megszerveztem, beharangoztam egy nagyon jó kis hagyományteremtõ túrát, a "Börzsönyi szivatót" (lásd túrák Mo-n topic). Erre szép számmal jelentkeztek a barátok, ismerõsök, fórumlakók, és nem szeretnék nekik csalódást okozni azzal, hogy elhalasztom az egészet.

Mi történt veled?? :(

Gyógyulj meg minél hamarabb!!!!
Spinner :slonko:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

:(
5Kt spóroltam volna, ami az út 6K-ja, a külsõk 6K-ja, a szállás 2×1,5Kja és egyébb költségek mellett jó lett volna :(

Sajnálom, de az utolsó pillanatig várnom kellet a dologgal, mivel sérülésbõl épülgetek fel. Még nem vagyok tökéletes, és nem szeretnék visszaesni a verseny miatt, mivel a jövõ vasárnapra megszerveztem, beharangoztam egy nagyon jó kis hagyományteremtõ túrát, a "Börzsönyi szivatót" (lásd túrák Mo-n topic). Erre szép számmal jelentkeztek a barátok, ismerõsök, fórumlakók, és nem szeretnék nekik csalódást okozni azzal, hogy elhalasztom az egészet.

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

5Kt spóroltam volna, ami az út 6K-ja, a külsõk 6K-ja, a szállás 2×1,5Kja és egyébb költségek mellett jó lett volna :(

Ne szomorkodj, viszek neked helyette energy szeletet..
Rajt elött tali...;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Van egy feleslegessé vált középtávos nevezésem. Amennyiben vkit érdekel, mindennemû ellenszolgáltatás nélkül rendelkezésére bocsátom.
Privátban lehet érdeklõdni.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

Van egy feleslegessé vált középtávos nevezésem. Amennyiben vkit érdekel, mindennemû ellenszolgáltatás nélkül rendelkezésére bocsátom.

A nevezést elkelt! ;)

Köszi!! :onajego:

Találkozunk Mátra Maratonon!! ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Gyorsan elkelt.:)

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Szia!!

Engem érdekel a nevezés!!!
;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Süt a nap!!Ja,már nem....
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
jobb híján ez van, majd meglátjuk mire elég. lehet inkább valami tankkal kéne rajthoz állni.
ha a szilvásváradot egy gyári 1.95-ös kellys snake-kel lenyomtam, itt se kéne hogy probléma legyen. de ez nem így van, mert sok dolog beüthet:P

már csak egy nap!

(Saját vélemény következik)
Hé! Ne szivasd magad!!!! Mindegy mivel mész, csak avval ne, annál még a felnio is jobb (sárban). Nekem még hátul az van, de még ma szerzek rá vmi mást. Én 2 maratont is feladtam részben miattuk (Buda, Pannon I). Nézd meg a testbike.hu-n mit irnak róla...

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Gatyába ráztam a bringát,még pici meló aztán reggel indulás Egerbe!Sok sikert és jó idöt mindenkinek!!!A rajtnál találkozunk!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
MSonaj, ez nem elég???:

..most beszéltem a NagyÁdámmal épp az erdõben volt és nem esett...természetesen porzani nem fog a pálya a bögjök pedig belefulladtak a vízba...

Ádám! Állatok is lesznek a bulin? Nem gondolod, hogy túlzsúfolt lesz a terem, ha azt a rengeteg birkát beengeded a mezõrõl? (és ekkor még a pásztorokról nem is beszéltünk!) ;)

...csak bariknak és jófejeknek ezzel kiszürnénk a nem oda valókat

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
valószínûleg nem száraz ;)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
ismét kérdezem....
Tud valaki valamit mondani a pálya állapotáról?
Team Heavy Pedál Szeged

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég

Milyen a pálya állapota?

Ja, végül is ezen az oldalon (10.) még nem tette fel senki ezt a kérdést...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Milyen a pálya állapota?
Team Heavy Pedál Szeged

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
a wadmammut nekem engedelmeskedik....mé???.még nme derült ki a szavunk járásából???..ejnye no.....viszont elvieg mi is valamien koleszban leszünk...aszonnyák....hacsak Tarnai Csabi (szilvásvárad)...nem adja oda a vadászház kulcsát.... :)))

..most beszéltem a NagyÁdámmal épp az erdõben volt és nem esett...természetesen porzani nem fog a pálya a bögjök pedig belefulladtak a vízba...

...hogy buli mikor lesz???..hmmm monnyuk 24 óráson...

....de ez itt a reklám helye...a hármason a rekettyés mellett felújítottunk egy repcsis hangárt ahol majd októbertõl NAAAGY bulikat szeretnék rendezni...ez egy amolyan VIP klub (kártyás belépõvel)...csak bariknak és jófejeknek ezzel kiszürnénk a nem oda valókat..khmmm...node az elsõ megmérettetés a Montenbájk bál lesz amit az MMTBSZ rámbízott...nna ott lesz buli rendesen...nomeg október elején egy retro party, versennyel, koncertekkel...de bocs az OFF-ért...további infók ezekrõl késõbb...hja minnyá pakolom be az ottót és reggel (5.20) irány EGER...juhúúúúúú
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
http://archive.boon....ra/indexcam.php
Most nem esik.
Ez a Mindszenthy Gedeon utcán van, Az állomástól kell tekerni a Tesco felé és a felüljáró elõtt a Petõfi vagy a Bem utcába bekanyarodni és az elsõ keresztutca. Nem épp a szomszédban van, de olcsó és azt a pár km-t reggel simán ki lehet bírni.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Hahó!

Ha van vkinek egy rövidtávra szóló, meggondolatlan, feleslegessé vált nevezése, átvesszük..:)