Milyen maraton lesz? Monti vagy esetleg oúti? (a honlapot nem tudom megnyitni)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bükk maraton aug.6
Indította
lensver
, 2006. július 11. 11:09
Írta 2006. július 11. - 14:01

Írta 2006. július 11. - 13:40

Gyertek minél többen!
Én nem lenni szervezõ meg ilyesmi, de ha kell segítek bárkinek szállást találni vagy bármi problemára megoldást keresni. Amiben tudok segítek, szóljatok bártan!
üdv
Én nem lenni szervezõ meg ilyesmi, de ha kell segítek bárkinek szállást találni vagy bármi problemára megoldást keresni. Amiben tudok segítek, szóljatok bártan!
üdv
Írta 2006. július 11. - 12:53

Helló!Szállásunkra keresek még néhány embert
Én mennék hozzátok megszállni!

Írta 2006. július 11. - 11:09

Sziasztok!
Akit érdekel: www.bukkmaraton.hu
Szállásunkra keresek még néhány embert, mert eddig még csak ketten vagyunk barátnõmmel és ez egy tíz fõs ház. A szállás Felsõtárkányban van (20 perc a rajttól), ez az Imókõ üdülõ, ahol az utóbbi két évben mindig megszálltunk. Ezúttal azonban nincs már hely a faházban, ezért a kõházban kaptunk szobát. Sajna ez tíz fõs, úgyhogy emberek kerestetnek, de olyanok, akikre bizton számíthatok. A szállás tök olcsó, de ezért el kell szenvednetek, hogy a wc és fürdõ a folyosón van. Mondjuk engem ez nem nagyon izgat.
Ár: 1200 Ft/fõ
Lehet jelentkezni.
Akit érdekel: www.bukkmaraton.hu
Szállásunkra keresek még néhány embert, mert eddig még csak ketten vagyunk barátnõmmel és ez egy tíz fõs ház. A szállás Felsõtárkányban van (20 perc a rajttól), ez az Imókõ üdülõ, ahol az utóbbi két évben mindig megszálltunk. Ezúttal azonban nincs már hely a faházban, ezért a kõházban kaptunk szobát. Sajna ez tíz fõs, úgyhogy emberek kerestetnek, de olyanok, akikre bizton számíthatok. A szállás tök olcsó, de ezért el kell szenvednetek, hogy a wc és fürdõ a folyosón van. Mondjuk engem ez nem nagyon izgat.
Ár: 1200 Ft/fõ
Lehet jelentkezni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.