Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mátra és környéke

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1489 hozzászólás a témában

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Sajnos még nem, de ha tudok vmi konkrét dolgot akkor ugyis leírom itt.
Ezt is csak ugy hallottam hogy hawer a Zyon tagja és felkérték õket h játsznak majd a verseny után és õ mondta. Majd Matyit kéne megkérdezni.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Hallottál azóta valamit, hogy valóban lesz verseny májusban?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Remélem h idén lesz külön merev, mert a k+en picit nagyobb elõnnyel mennek a fullysok.
Abba is van viszont vmi, versenyre azé csak jobban rákészülök jobban odateszem magam.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Nem volt külön merev. Más az idõd vesenyen, meg más amikor csak úgy gurulgatsz. Ma is voltunk fent, és olyan szarul mentem, hogy 2 kör után el is jöttünk, Tiszta rémálom volt, fáradt voltam, nem volt kedvem kiállni a nyeregbõl, odavertem a felnit.. szar volt na. Van amikor meg jól kijön minden, élvezed, nna azokat a köröket jobban szeretem. A vesenyen is szerintem eddigi legjobbat mentem, tekerõs részeken kiállva nyomtam, ott ahol egyébként ülve csak lazát megyek.. Tehát más azért.. Pálya is jobb volt a jelenleginél, avaros részek jobban ki lettek járva stb... Bár most a K+ eleje nagyon tutira ki van gyalulva :)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Akkor most jó szar idõt mentem.. :/ No mind1.. Merevvázas kategória külön nem volt?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Javítottam lent. Én 8. valamennyit mentem az idõmérõben (ha jól emléxem), de sajna volt némi gond a méréssel, mert az elõttem induló 16. versenyzõ nem jelent meg, mi fent kivártuk az idejét (az a 2 percet, mintha õ már a pályán menne), a lenti versenybírók pedig (a kommunikáció hiánya miatt - se térerõ, se rádiós kapcsolat) úgy gondolták, hogy a 16. versenyzõ helyett elindult a 17.-ik. Ezáltal a 17. versenyzõt követõen (aki én voltam :) )mindenki megkapta azt a +2 percet amit a 16 versenyzõ nem indulása jelentett. Szóval amikor beértem idõmérõn még a 3. helyen sorolt a gép, mire elindultunk a döntõn, már a tizenx-edik lettem, és mindenki aki utánam indult hátrébb sorolódott +2 perccel. Rádásul a hobbi eremények az idõmérõ idejei alapján lettek kihirdetve :(
Nembaj, idén jobb lesz minden, végülis jó buli volt, nem az eredmény számított..

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Remélem hogy a profi. :/ Te mennyit mentél?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Úgy emlékszem 8.valamennyi volt a hobbi 1. helyezett.
Profit nem tom

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Kiváncsiságból én is lemértem most az idõmet. 13:20 lett, de sztem ez még faragható, fõleg ha végre lesz már egy fullym. :)
Nates a tavalyi versenyen milyen idõket mentek?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Én 11.35kor zuzok felfelé.
Rolcsii a verseny onnantól kezdõdik, ahol a kékkereszt és a kék3szög elágazik, és füreden a hídig tart.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Délután húzunk fölfelé. Mi onnan szoktunk indulni, ahonnan a veseny ment. Remélem faxa idõ lesz.

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
helló mindenki!

Will:Honnantól, és meddig mérted az idõt? Csak kíváncsi vagyok én mit bénázok:)! Én lehet hogy hétközben is ráérek, és amint látom nem is lakunk messze egymástól.

üdv!

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Csõ Will!
Nyugi lesz még nálunk konferencia szünet úgyhallottam. ;)
Matyitól megkérdezted h a tavalyi versenyen mennyi lett a rekord?

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
CSá All!

Szigi: Mentem még 1et a kék+-en és az 8:50lett...
MAjd llegközelebb remélem jön velem valaki... :(
Csak persze mindenkinek 7végén jó, én meg 7köznap vagyok ott:(
De remélem lessz majd kivel bicóznom. :)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Ez alap hogy megosztod az élményeiteket! Képek is jöhetnek bátran! Hadd szóljon!
Meglettek a pályák azért?
Én holnap megyek fel sztem ha nem fog esni.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

Picit elkéstem ugy érzem a válaszadással, de reggel ugyis esett az esõ. :P

Igen, de ilyen aproság minket nem szokott zavarni. (most értünk haza egy orája)

Fent a mátrában amugy szakadt a hó, 2. menetre összefüggö 5-6cm hóréteg lett fent, ami kb 1/3 utig ki is tartott..utána meg vizvizviz mindenütt.
Mivel ugy is szarrá áztunk 5perc alatt (én ugye optimista/hülye modon nem vittem esökabátot) tehát anniyra nem zavart a dolog.

Ha gondoljátok rakaok fel pár képet hogy hogy nézett ki fent a terep + kis élmény beszámolo, akik meg sielni szeretnének menni hát csak tessék, picit néztek csak hülyének minket bringával.

Executioner

Executioner

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

:rocketman Naja ez nekem is eszembe jutott..csak honnan idul pontosan azt akartam volna megtudni...illetve még pár aproságot..

Ha busszal mész fel kékesre, egy kicsit lejjebb tesz le, mint a csúcs. Sz'al kimész a 24-es felé, ott jobbra fel, és ott van rögtön 2 parkoló. Egy nagy, meg egy kisebb, lejjebb. Rögtön ott a kisebb sarkánál le lehet menni a korlát mellett az erdõbe, onnan már ki lesz írva, hogy merre hány méter.
A pályáról: technikás, vannak benne gyors, ha nem figyelsz oda elesel részek. Van pár helyen gyökeres részek is. Merevvel is simán le lehet jönni, ha jól bírja a térded :D. Egyébként nem vészes. Én tavaly voltam, akkor nagyjából ez jellemezte a pályát. Amúgy igen, füreden lyukadsz ki. Érdemes több útvonalon is menni, ha már egyszer feljöttök pestrõl. Vagy többször kékkereszt. Ami a 3. menet után kissé fárasztó :).

-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Picit elkéstem ugy érzem a válaszadással, de reggel ugyis esett az esõ. :P
Szal kékesrõl indul füredig tart. Kékesen az út 2oldalán van 2parkoló. Ha mész fel Kékere akkor a bal oldali parkolónál van egy jeszszedõ bódé, kedves, sörre szomjazó nyugdíjas jegyszedõbácsikkal, továbbá 2 nagy szemetes kuka, na onnan indul a pálya. Merevvel bevállalható hisz én is olyannal nyomulok. Elsõfék ajánlott. A terep köves/sziklás/gyökeres/tehnikás. Sztem ugyis a kék3szögön fogtok lejönni mert könnyû eltéveszteni. :D De az is jó pálya! ;) Hogy ne tévesszétek el: amikor másodjára kereszteztétek a mûutat utánna beértek az erdõbe és utánna nem sokkal letér a kékkeresz jobbra. Azért könnyû eltéveszteni mert megy az egyenesen a pálya és ott elég gyorsan lehet menni és közbe derékszögbe leágazik a k+.

Új hír: Sástó után levõ kõbányában, ahol van a nyári bob pálya is, oda dirt pályát, letöréseket és freeride pályát építenek.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
:rocketman Naja ez nekem is eszembe jutott..csak honnan idul pontosan azt akartam volna megtudni...illetve még pár aproságot..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
kék keresztet nehéz megtalálni. + ilyenek vannak a fákra festve az út mentén :D