Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mátra és környéke

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1489 hozzászólás a témában

Executioner

Executioner

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
meghoztam a telóm, ma összepakolom, és a 16.40-essel megyek felavatni. aki gondolja, jöjjön. Egyébként erre a közös bringázásra énis jelentkezem :bananadan
ja, azt elfelejtettem mondani, hogy nekem mindegy milyen nap, max kiveszek szabit

-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Nekem elõzõ este szóltak, hogy lesz felszállítás. Aztán kiderült hogy mi már a tizenx-edikek voltunk, és ráadásul délután értünk oda, így tehát hagytuk hogy azok menjenek a felszállító autóval, akik délelõttõl ott voltak. (Magyarul nem akartunk bepofátlankodni más kárára.)

Bringásokat akkor szállít amikor lefoglalják a kocsit. Meg volt hirdetve a bringázás itt a fórumon is.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Nates akkor ti is csak véletlenül találkoztatok velük, vagy tudod mikor szállít bringásokat a csávó?

VV én is tutira megyek. Ha suli van akkor max lógok, de ott leszek.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Úgy hogy a környékrõl csak hárman voltunk :)
Meg úgy hogy nem én szerveztem :D

(Ja és az autóra csak 1-2 körben pofátlankodtunk fel, a többi körben felvittük sajáttal, mert így illett)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Sztem a 14-15fõ lazán meglesz. Nem akarok a nevükben beszélni, de szerintem palkj és willmaker is jönne. Majd rájuk kérdezek.

Nates hogy jött össze ennyi ember a környékrõl a felszállításhoz?

Legeon Pizsi most szombaton jön. Ha van kedved akkor gyere. Bár akkor kicsit szûkös lenne a combo, de megoldanánk.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Szombaton Bagolyon még többen is voltunk ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Van akinek meg az április végi idõpont nem jó. Majd kitaláljuk a pontos dátumot.
Júniusra is terveznék egyet, így akinek a májusi nem jó, jöhet akkor.:D
Örülnék neki, ha az 14-15 fõ összejönne. Ennyit még soha nem sikerült összehozni.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
VV akkor csinálunk ide egy listát, hogy ki az aki?
Én+2fõt írhatsz. 14-15 ember legyen max..
Mi lenne ha április 28-at céloznánk meg? Úgyis 4 napos hétvége...

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Üdv.
Én is csatlakoznék, de nekem 5-6 nemjo. máskor hétvégéken vagy elõtte ápr 21- máj 1 ig viszont esélyesebb.
Addig leszervizelem telót. Megnézzük mien lesz és ha nem elég lágy akkor a csere rugó is érdekel majd :)
(ide írom mert lehet elfelejteném mire felkelsz: pizsiékkel is egyeztessünk és akkor leszünk rengetegen)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nékem nem jó 5-e, 5-20 között másik kontinensen tartózkodok. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Sztem nekem is jó + lehet hozok még két embert. Ha közeledik az idõpont pontosítom.
Õ óránkénti összeget fog mondani, neked ezzel kell kalkulálnod. Te csak azt vedd figyelembe hogy 14 embernél ne nagyon legyen több.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Oksa. Csak nagyjából fixálni kell, mennyien lennénk, hogy vmi számot tudjak mondani neki, meg õ nekem.
Részünkrõl: Endroo?, Sala, Iljics?, Léc, Atis, VV,...
Mátra vidéke: Szigi?, ...

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Felszállítás ár ügyben hívjátok fel, én nem akarok semmit nyilatkozni az árban. Lehet tegezni nyugodtan, jó gyerek.
Célszerû legalább egy fél napra számolni, 2-3 órára nemigen éri meg neki.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Az meg nekem nem jó, mint fõ fõ szervezõnek, mert szerveztem egy jó kis börzsönyi túrát.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
13 v 20 nekem jobb lenne, de ha minden kötél szakad akkor 5 is jó (max leáll a hungexpo). csak mennyünkmáááááá :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Április 30-at 21-én kell ledolgozni. Már akinek.:D:D:D
Úgyhogy jó lehet a május 5. Megkérdezem a népet, meg feldobom az érintett topicba.
A teherautós srác mennyiért vállalja a fuvarozást egy napra?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Tátrai Tomi féle ponyvás teherautó volt bérelve. KB.12-14 ember fér el rajta kényelmesen. Ha szervezni akarsz felszállítást akkor 30/2331-085. De szvsz 10 ember alatt nem nagyon éri meg. Hétvégenként általában ráér, csak egyeztetni kell elõtte. (Most mind a három nap szállított fel Bagolyon, két hete pedig Kékesen).

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Holnap megnézem, mert a melóhelyen meg van a hivatalos.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
5 lehet h sok embernek nem lenne jó, köztük valószinüleg nekem se mert asszem az ápr30-ot (hétfõt) le kell dolgozni. Majd utánna nézek még, hogy hogyis van ez.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Május 5, 13 vagy 20. Én május 5-öt preferálnám, de még egyeztetek a többiekkel.