Sajnos még nem, de ha tudok vmi konkrét dolgot akkor ugyis leírom itt.
Ezt is csak ugy hallottam hogy hawer a Zyon tagja és felkérték õket h játsznak majd a verseny után és õ mondta. Majd Matyit kéne megkérdezni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Indította
Szigi_
, 2006. június 15. 15:21
Írta 2007. április 01. - 17:38
Írta 2007. április 01. - 17:33
Írta 2007. április 01. - 17:27
Remélem h idén lesz külön merev, mert a k+en picit nagyobb elõnnyel mennek a fullysok.
Abba is van viszont vmi, versenyre azé csak jobban rákészülök jobban odateszem magam.
Abba is van viszont vmi, versenyre azé csak jobban rákészülök jobban odateszem magam.
Írta 2007. április 01. - 17:23
Nem volt külön merev. Más az idõd vesenyen, meg más amikor csak úgy gurulgatsz. Ma is voltunk fent, és olyan szarul mentem, hogy 2 kör után el is jöttünk, Tiszta rémálom volt, fáradt voltam, nem volt kedvem kiállni a nyeregbõl, odavertem a felnit.. szar volt na. Van amikor meg jól kijön minden, élvezed, nna azokat a köröket jobban szeretem. A vesenyen is szerintem eddigi legjobbat mentem, tekerõs részeken kiállva nyomtam, ott ahol egyébként ülve csak lazát megyek.. Tehát más azért.. Pálya is jobb volt a jelenleginél, avaros részek jobban ki lettek járva stb... Bár most a K+ eleje nagyon tutira ki van gyalulva
Írta 2007. április 01. - 17:16
Akkor most jó szar idõt mentem.. :/ No mind1.. Merevvázas kategória külön nem volt?
Írta 2007. április 01. - 17:11
Javítottam lent. Én 8. valamennyit mentem az idõmérõben (ha jól emléxem), de sajna volt némi gond a méréssel, mert az elõttem induló 16. versenyzõ nem jelent meg, mi fent kivártuk az idejét (az a 2 percet, mintha õ már a pályán menne), a lenti versenybírók pedig (a kommunikáció hiánya miatt - se térerõ, se rádiós kapcsolat) úgy gondolták, hogy a 16. versenyzõ helyett elindult a 17.-ik. Ezáltal a 17. versenyzõt követõen (aki én voltam )mindenki megkapta azt a +2 percet amit a 16 versenyzõ nem indulása jelentett. Szóval amikor beértem idõmérõn még a 3. helyen sorolt a gép, mire elindultunk a döntõn, már a tizenx-edik lettem, és mindenki aki utánam indult hátrébb sorolódott +2 perccel. Rádásul a hobbi eremények az idõmérõ idejei alapján lettek kihirdetve
Nembaj, idén jobb lesz minden, végülis jó buli volt, nem az eredmény számított..
Nembaj, idén jobb lesz minden, végülis jó buli volt, nem az eredmény számított..
Írta 2007. április 01. - 17:03
Remélem hogy a profi. :/ Te mennyit mentél?
Írta 2007. április 01. - 17:00
Írta 2007. április 01. - 13:07
Kiváncsiságból én is lemértem most az idõmet. 13:20 lett, de sztem ez még faragható, fõleg ha végre lesz már egy fullym.
Nates a tavalyi versenyen milyen idõket mentek?
Nates a tavalyi versenyen milyen idõket mentek?
Írta 2007. április 01. - 10:19
Én 11.35kor zuzok felfelé.
Rolcsii a verseny onnantól kezdõdik, ahol a kékkereszt és a kék3szög elágazik, és füreden a hídig tart.
Rolcsii a verseny onnantól kezdõdik, ahol a kékkereszt és a kék3szög elágazik, és füreden a hídig tart.
Írta 2007. április 01. - 09:33
Délután húzunk fölfelé. Mi onnan szoktunk indulni, ahonnan a veseny ment. Remélem faxa idõ lesz.
Írta 2007. március 31. - 18:00
helló mindenki!
Will:Honnantól, és meddig mérted az idõt? Csak kíváncsi vagyok én mit bénázok:)! Én lehet hogy hétközben is ráérek, és amint látom nem is lakunk messze egymástól.
üdv!
Will:Honnantól, és meddig mérted az idõt? Csak kíváncsi vagyok én mit bénázok:)! Én lehet hogy hétközben is ráérek, és amint látom nem is lakunk messze egymástól.
üdv!
Írta 2007. március 30. - 14:29
Csõ Will!
Nyugi lesz még nálunk konferencia szünet úgyhallottam.
Matyitól megkérdezted h a tavalyi versenyen mennyi lett a rekord?
Nyugi lesz még nálunk konferencia szünet úgyhallottam.
Matyitól megkérdezted h a tavalyi versenyen mennyi lett a rekord?
Írta 2007. március 29. - 23:37
CSá All!
Szigi: Mentem még 1et a kék+-en és az 8:50lett...
MAjd llegközelebb remélem jön velem valaki...
Csak persze mindenkinek 7végén jó, én meg 7köznap vagyok ott:(
De remélem lessz majd kivel bicóznom.
Szigi: Mentem még 1et a kék+-en és az 8:50lett...
MAjd llegközelebb remélem jön velem valaki...
Csak persze mindenkinek 7végén jó, én meg 7köznap vagyok ott:(
De remélem lessz majd kivel bicóznom.
Írta 2007. március 24. - 17:43
Ez alap hogy megosztod az élményeiteket! Képek is jöhetnek bátran! Hadd szóljon!
Meglettek a pályák azért?
Én holnap megyek fel sztem ha nem fog esni.
Meglettek a pályák azért?
Én holnap megyek fel sztem ha nem fog esni.
Írta 2007. március 24. - 17:38
Picit elkéstem ugy érzem a válaszadással, de reggel ugyis esett az esõ.
Igen, de ilyen aproság minket nem szokott zavarni. (most értünk haza egy orája)
Fent a mátrában amugy szakadt a hó, 2. menetre összefüggö 5-6cm hóréteg lett fent, ami kb 1/3 utig ki is tartott..utána meg vizvizviz mindenütt.
Mivel ugy is szarrá áztunk 5perc alatt (én ugye optimista/hülye modon nem vittem esökabátot) tehát anniyra nem zavart a dolog.
Ha gondoljátok rakaok fel pár képet hogy hogy nézett ki fent a terep + kis élmény beszámolo, akik meg sielni szeretnének menni hát csak tessék, picit néztek csak hülyének minket bringával.
Írta 2007. március 24. - 16:58
:rocketman Naja ez nekem is eszembe jutott..csak honnan idul pontosan azt akartam volna megtudni...illetve még pár aproságot..
Ha busszal mész fel kékesre, egy kicsit lejjebb tesz le, mint a csúcs. Sz'al kimész a 24-es felé, ott jobbra fel, és ott van rögtön 2 parkoló. Egy nagy, meg egy kisebb, lejjebb. Rögtön ott a kisebb sarkánál le lehet menni a korlát mellett az erdõbe, onnan már ki lesz írva, hogy merre hány méter.
A pályáról: technikás, vannak benne gyors, ha nem figyelsz oda elesel részek. Van pár helyen gyökeres részek is. Merevvel is simán le lehet jönni, ha jól bírja a térded . Egyébként nem vészes. Én tavaly voltam, akkor nagyjából ez jellemezte a pályát. Amúgy igen, füreden lyukadsz ki. Érdemes több útvonalon is menni, ha már egyszer feljöttök pestrõl. Vagy többször kékkereszt. Ami a 3. menet után kissé fárasztó .
-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live
Írta 2007. március 24. - 16:49
Picit elkéstem ugy érzem a válaszadással, de reggel ugyis esett az esõ.
Szal kékesrõl indul füredig tart. Kékesen az út 2oldalán van 2parkoló. Ha mész fel Kékere akkor a bal oldali parkolónál van egy jeszszedõ bódé, kedves, sörre szomjazó nyugdíjas jegyszedõbácsikkal, továbbá 2 nagy szemetes kuka, na onnan indul a pálya. Merevvel bevállalható hisz én is olyannal nyomulok. Elsõfék ajánlott. A terep köves/sziklás/gyökeres/tehnikás. Sztem ugyis a kék3szögön fogtok lejönni mert könnyû eltéveszteni. De az is jó pálya! Hogy ne tévesszétek el: amikor másodjára kereszteztétek a mûutat utánna beértek az erdõbe és utánna nem sokkal letér a kékkeresz jobbra. Azért könnyû eltéveszteni mert megy az egyenesen a pálya és ott elég gyorsan lehet menni és közbe derékszögbe leágazik a k+.
Új hír: Sástó után levõ kõbányában, ahol van a nyári bob pálya is, oda dirt pályát, letöréseket és freeride pályát építenek.
Szal kékesrõl indul füredig tart. Kékesen az út 2oldalán van 2parkoló. Ha mész fel Kékere akkor a bal oldali parkolónál van egy jeszszedõ bódé, kedves, sörre szomjazó nyugdíjas jegyszedõbácsikkal, továbbá 2 nagy szemetes kuka, na onnan indul a pálya. Merevvel bevállalható hisz én is olyannal nyomulok. Elsõfék ajánlott. A terep köves/sziklás/gyökeres/tehnikás. Sztem ugyis a kék3szögön fogtok lejönni mert könnyû eltéveszteni. De az is jó pálya! Hogy ne tévesszétek el: amikor másodjára kereszteztétek a mûutat utánna beértek az erdõbe és utánna nem sokkal letér a kékkeresz jobbra. Azért könnyû eltéveszteni mert megy az egyenesen a pálya és ott elég gyorsan lehet menni és közbe derékszögbe leágazik a k+.
Új hír: Sástó után levõ kõbányában, ahol van a nyári bob pálya is, oda dirt pályát, letöréseket és freeride pályát építenek.
Írta 2007. március 23. - 20:56
:rocketman Naja ez nekem is eszembe jutott..csak honnan idul pontosan azt akartam volna megtudni...illetve még pár aproságot..
Írta 2007. március 23. - 20:47
kék keresztet nehéz megtalálni. + ilyenek vannak a fákra festve az út mentén