Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mátra és környéke

- - - - -

• Please log in to reply
1489 replies to this topic

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Szörnyû látni a Mátrát, ahogy kopasztják.. :(
VV mikor jöttök felénk? Van már konkrét idõpont?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Lassan az lesz furcsa, ha lesznek olyan részek, amit nem kapnak szét. Pilis, Börzsöny, Bükk dettó ua.
Egy foguk legyen, és az is fájjon.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Basszus! Kár hogy kimaradtam... No mind1. :(
Nates kik szállítottak fel bagolyon és hogy? Gondolom máskor is mennek. Lehet hozzájuk csatlakozni?

Ma végülis pár hawerral mentünk fel a Mátárába. Õk nem szokatak a hegyen bicózni, ezért vmi könnyebbre vittem õket, és elindultunk Kékesrõl a piroskereszten házáig. Ne menjetek azon a szakaszon mert a favágók szétkapták az erdõt!

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Tegnap volt felszállítás is Bagolyon

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Tegnap voltam Bagolyírtáson. Eszméletlen jó a pálya!!!!! Kicsit poros és csúszik, de a sok ugrató és letörés ellensúlyozza ezt. Örök hála és köszönet annak, aki rendbehozta a pályát!! :clap:
Akit érdekel lemértem ugy naggyából az utátugrást. Kb 2.5-3méter magas és 4méter hosszú.
Ma is megyek egy kék+ és egy Bagolyírtást. Akinek van kedve az jöjjön!

Executioner

Executioner

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
szombaton felhívtam a próbájkot, és örömmel hallottam, hogy kész a telóm. azt kevésbé, hogy a velotrade-ben felejtették a gallyvédõket, ezért +egy hetet késik. Szóval hétvégén Back in Business ;)
Szerencsére van egy buszos ismerõsöm, akivel letudom zsírozni a dolgokat, hogy felvigyen, és ráadásul kékesre is szokott járni. aki gondolja, hogy jön, az írjon, hátha csoportosan is fel tudunk menni.

-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
No nekem is megvolt a mai ride. Két kör kék+et sikerült megtennem ma. Sajnos holnap nem tudok menni bicózni. :(
Na majd Hétfõn és Kedden Bagoly lesz az uticél. :matrix:

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Fent voltunk ma Bagolyon, nagyon jó a pálya, ki van takarítva. Hétvégén mejetek ha tudtok.
Üdv mindenkinek aki ott volt.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
aha és ma délután vannak is kint ha minden igaz kisteherautóval

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Nem tudom h miért zavarja a turistákat az h brinháznak is ott. Nehezükre esik 1 métert arrébb lépni?
Bagolyra én is tervezem h felnézek már. Ugy hallottam h elkezdték tisztítani azt a pályát.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
az ilyenek kretének. nem tudják h mi a jó :D

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Azok nem kidõlt fák, hanem a turisták direkt húzogatják be a pályára. Legalábbis az esetek 90%-ban így szokott lenni. Volt már olyan körünk hogy 50 méterenként fát kellett dobálni. Majd' 40 perc alatt értünk le. Nem értem az embereket. (Volt olyan kör, hogy az elsõben tiszta, a második körben 10 fa kirángatva :( )De vadászok rá, hogy egyszer meglássam aki behúzgálja a keresztbe fákat. Én is jól keresztbe rakok neki.. Holnap Bagoly délután.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Banyek voltam ma a kék+en, de többet kellett takarítanom mint bicózni. Rengeteg bedõlt korhadt fa volt, de már tiszta szal lehet zúzni! :peace2:
7végén vki Mátra?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Én is onnan szoktam indulni. Van egy rész ami nagyon tetszik az elején. Az amikor a faházikónál egy meredek leejtõ jön. Azt sosem hagynám ki! :D
2kört mentem a hétvégén. Szombaton és vasárnap. A következõ 7végére többet szeretnék. Elõbb is fogok haza menni, hogy pénteken is tudjak gurulni.

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
helló

Szigi: köszi, majd mérek egyett onnan is. Én a Kékes alól szoktam indulni.
Tudtál gurulni a hétvégén?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Vagy 5 km vezetéket kirántani az erdõben reggel (hátha van valakinek ilyen)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Hát akkor nincs mit tenni csak annyi h km-enként áll egy ember rádióval a kezében.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
T-mobil 0
Vodafone esetleg elvétve, de ott is vagy van vagy nincs
Rádió meg a domborzat miatt csak közvetítve megy le a célig..

Az a gond ha indulásnál felborul a papírforma, akkor nehéz kommunikálni. Ez volt a versenyen is.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Ennyire nincs ott térerõ? Még sms-t se lehet elküldeni?
Ha más nem akkor a sorban az utolsó legurulna és utánna visszahoznák.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Jó lenne. Meg az is jó lenne, ha a kommunikációs problémákat valahogy sikerülne megoldani. Az a nagy helyzet sajnos, hogy a rajtnál semmi kommunikációs eszköz nem mûködik normálisan, úgyhogy nemtudom hogy lehetne ezt megoldani. Nagy elõrelépés lenne ha ez megoldódna.