Szörnyû látni a Mátrát, ahogy kopasztják..
VV mikor jöttök felénk? Van már konkrét idõpont?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Started by
Szigi_
, 2006. June 15. 15:21
Posted 2007. April 10. - 22:26
Posted 2007. April 10. - 22:10
Lassan az lesz furcsa, ha lesznek olyan részek, amit nem kapnak szét. Pilis, Börzsöny, Bükk dettó ua.
Egy foguk legyen, és az is fájjon.
Egy foguk legyen, és az is fájjon.
Posted 2007. April 10. - 21:56
Basszus! Kár hogy kimaradtam... No mind1.
Nates kik szállítottak fel bagolyon és hogy? Gondolom máskor is mennek. Lehet hozzájuk csatlakozni?
Ma végülis pár hawerral mentünk fel a Mátárába. Õk nem szokatak a hegyen bicózni, ezért vmi könnyebbre vittem õket, és elindultunk Kékesrõl a piroskereszten házáig. Ne menjetek azon a szakaszon mert a favágók szétkapták az erdõt!
Nates kik szállítottak fel bagolyon és hogy? Gondolom máskor is mennek. Lehet hozzájuk csatlakozni?
Ma végülis pár hawerral mentünk fel a Mátárába. Õk nem szokatak a hegyen bicózni, ezért vmi könnyebbre vittem õket, és elindultunk Kékesrõl a piroskereszten házáig. Ne menjetek azon a szakaszon mert a favágók szétkapták az erdõt!
Posted 2007. April 10. - 21:04
Posted 2007. April 10. - 10:43
Tegnap voltam Bagolyírtáson. Eszméletlen jó a pálya!!!!! Kicsit poros és csúszik, de a sok ugrató és letörés ellensúlyozza ezt. Örök hála és köszönet annak, aki rendbehozta a pályát!! :clap:
Akit érdekel lemértem ugy naggyából az utátugrást. Kb 2.5-3méter magas és 4méter hosszú.
Ma is megyek egy kék+ és egy Bagolyírtást. Akinek van kedve az jöjjön!
Akit érdekel lemértem ugy naggyából az utátugrást. Kb 2.5-3méter magas és 4méter hosszú.
Ma is megyek egy kék+ és egy Bagolyírtást. Akinek van kedve az jöjjön!
Posted 2007. April 09. - 11:37
szombaton felhívtam a próbájkot, és örömmel hallottam, hogy kész a telóm. azt kevésbé, hogy a velotrade-ben felejtették a gallyvédõket, ezért +egy hetet késik. Szóval hétvégén Back in Business
Szerencsére van egy buszos ismerõsöm, akivel letudom zsírozni a dolgokat, hogy felvigyen, és ráadásul kékesre is szokott járni. aki gondolja, hogy jön, az írjon, hátha csoportosan is fel tudunk menni.
Szerencsére van egy buszos ismerõsöm, akivel letudom zsírozni a dolgokat, hogy felvigyen, és ráadásul kékesre is szokott járni. aki gondolja, hogy jön, az írjon, hátha csoportosan is fel tudunk menni.
-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live
Posted 2007. April 07. - 18:48
No nekem is megvolt a mai ride. Két kör kék+et sikerült megtennem ma. Sajnos holnap nem tudok menni bicózni.
Na majd Hétfõn és Kedden Bagoly lesz az uticél. :matrix:
Na majd Hétfõn és Kedden Bagoly lesz az uticél. :matrix:
Posted 2007. April 07. - 18:08
Fent voltunk ma Bagolyon, nagyon jó a pálya, ki van takarítva. Hétvégén mejetek ha tudtok.
Üdv mindenkinek aki ott volt.
Üdv mindenkinek aki ott volt.
Posted 2007. April 07. - 17:14
aha és ma délután vannak is kint ha minden igaz kisteherautóval
Posted 2007. April 07. - 11:20
Nem tudom h miért zavarja a turistákat az h brinháznak is ott. Nehezükre esik 1 métert arrébb lépni?
Bagolyra én is tervezem h felnézek már. Ugy hallottam h elkezdték tisztítani azt a pályát.
Bagolyra én is tervezem h felnézek már. Ugy hallottam h elkezdték tisztítani azt a pályát.
Posted 2007. April 06. - 19:20
az ilyenek kretének. nem tudják h mi a jó
Posted 2007. April 06. - 19:11
Azok nem kidõlt fák, hanem a turisták direkt húzogatják be a pályára. Legalábbis az esetek 90%-ban így szokott lenni. Volt már olyan körünk hogy 50 méterenként fát kellett dobálni. Majd' 40 perc alatt értünk le. Nem értem az embereket. (Volt olyan kör, hogy az elsõben tiszta, a második körben 10 fa kirángatva )De vadászok rá, hogy egyszer meglássam aki behúzgálja a keresztbe fákat. Én is jól keresztbe rakok neki.. Holnap Bagoly délután.
Posted 2007. April 06. - 17:17
Banyek voltam ma a kék+en, de többet kellett takarítanom mint bicózni. Rengeteg bedõlt korhadt fa volt, de már tiszta szal lehet zúzni! :peace2:
7végén vki Mátra?
7végén vki Mátra?
Posted 2007. April 01. - 20:02
Én is onnan szoktam indulni. Van egy rész ami nagyon tetszik az elején. Az amikor a faházikónál egy meredek leejtõ jön. Azt sosem hagynám ki!
2kört mentem a hétvégén. Szombaton és vasárnap. A következõ 7végére többet szeretnék. Elõbb is fogok haza menni, hogy pénteken is tudjak gurulni.
2kört mentem a hétvégén. Szombaton és vasárnap. A következõ 7végére többet szeretnék. Elõbb is fogok haza menni, hogy pénteken is tudjak gurulni.
Posted 2007. April 01. - 19:58
helló
Szigi: köszi, majd mérek egyett onnan is. Én a Kékes alól szoktam indulni.
Tudtál gurulni a hétvégén?
Szigi: köszi, majd mérek egyett onnan is. Én a Kékes alól szoktam indulni.
Tudtál gurulni a hétvégén?
Posted 2007. April 01. - 17:58
Posted 2007. April 01. - 17:56
Hát akkor nincs mit tenni csak annyi h km-enként áll egy ember rádióval a kezében.
Posted 2007. April 01. - 17:51
T-mobil 0
Vodafone esetleg elvétve, de ott is vagy van vagy nincs
Rádió meg a domborzat miatt csak közvetítve megy le a célig..
Az a gond ha indulásnál felborul a papírforma, akkor nehéz kommunikálni. Ez volt a versenyen is.
Vodafone esetleg elvétve, de ott is vagy van vagy nincs
Rádió meg a domborzat miatt csak közvetítve megy le a célig..
Az a gond ha indulásnál felborul a papírforma, akkor nehéz kommunikálni. Ez volt a versenyen is.
Posted 2007. April 01. - 17:46
Ennyire nincs ott térerõ? Még sms-t se lehet elküldeni?
Ha más nem akkor a sorban az utolsó legurulna és utánna visszahoznák.
Ha más nem akkor a sorban az utolsó legurulna és utánna visszahoznák.
Posted 2007. April 01. - 17:43
Jó lenne. Meg az is jó lenne, ha a kommunikációs problémákat valahogy sikerülne megoldani. Az a nagy helyzet sajnos, hogy a rajtnál semmi kommunikációs eszköz nem mûködik normálisan, úgyhogy nemtudom hogy lehetne ezt megoldani. Nagy elõrelépés lenne ha ez megoldódna.