Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

drrdzsi

drrdzsi

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Nem jelent semmit, csak gondolom a HOSS ilyen ugrálós bringa, nekem meg a KULA lenne a megfelelõ! Vagy nem jól látom?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Szevasztok!

Erdõben való bringázáshoz vennék valami gépet és a Kona hoss váz nagyon tetszik, de gondolom az nem igazán erdõjáró váz, ugye? Egyáltalán gyártják azt még?

nem gyártják
2009-ben volt uccsó széria

mit jelent az erdõjáró váz ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

drrdzsi

drrdzsi

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Szevasztok!

Erdõben való bringázáshoz vennék valami gépet és a Kona hoss váz nagyon tetszik, de gondolom az nem igazán erdõjáró váz, ugye? Egyáltalán gyártják azt még?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

konaworld

Én ezt néztem magamnak,van róla valakinek valamilyen negatív tapasztalata?

szokásos, masszívan túlépített váz, használható szereltség, inkább lejtõ irányban mint mászásban "sietõs tempóra" megfeleleõ geó.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

BöszTom

BöszTom

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
konaworld

Én ezt néztem magamnak,van róla valakinek valamilyen negatív tapasztalata?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Ma megláttam a 2011-es coilairt és iszonyatosan tetszik. Szerintem sokkal pofásabb lett,mint az idei. Szerintetek milyen áron lesz várható? Konáéknál is drágulás lesz? :(
konaworld

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Köszi.
Akkor jól gondoltam. Én sem találtam ezt sehol.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
szerintem is az
ráadásul durván túlárazott bármi is

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: KONA
Ez egy kona mi lehet?

kona kamu

visszanézegettem 2003 és 1999 közt a kona vázakat, színre csak cx váz volt ilyen, illetve mindegyik normál kormánycsapággyal volt, míg ez integrált. valamint a az alsó csõ is érdekesen formált a hajtókarhoz közeledve

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: KONA
Ez egy kona mi lehet?

A sebesség mindent megold.

Zsol

Zsol

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Köszönöm szépen!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Bemész egy kerékpárboltba, ahol van szerviz is, és kérsz 2 db gumi betétet hozzá, amit a vázon lévõ tartószembe kell rakni, és nem fog lötyögni.

Zsol

Zsol

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Sziasztok,
Segítsen valaki, 2006-os Cinder Cone vázon hogy rögzítik a fékcsövet a felsõcsõhöz?
A támvillához kaptam mûanyag kis izét, de a felsõcsõ szemében lötyög a fékcsõ...
Elõre is köszi :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Roviden az en gondolataim az uj modellekrol, ha valakit erdekel :D
Ar: Kona sose volt olcso itthon (valsag is volt/van :) )
Design: Vannak koztuk jok es rosszak, mint korabban is. Megszokas kerdese szerintem.
Technologia: Magic link kifejezetten nagy ujitas, en kiprobalnam szivesen. Mindazonaltal ugy latszik meg mindig nem igeny a hatso fekfuggetlenites. Nekem is fura a kisebb beesesi szogu hatso tamvilla, mar nem az a jellegzetes regi kona. Ki tudja mit kiserletezgetnek. Mas gyartoknal is latni ezt. Valamint egyre inkabb a float tagok es villak a menok nehany kategoriat kiveve mindenhol. Ez ennyire megbizhato? Nem karbantartas igenyes? Vagy ez mindegy ma mar?
Felszereltseg: En nem latok gagyibb szerelest mint regen, most is vegyes a felhozatal, biztos megvan az oka ahogy osszevalogatjak oket. (Penz? :) Beszallitok. )

magic linket én is. eddig látott tesztek mind pozítivan értéklték. még a fritzek is, pedig nem vádolhatók túl nagy kona fanatizmussal. más kérdés hogy relativ kis cég, nincs körölütte akkora média hiszti, mint egyes nagyoknál mikor kitalálják minden évben a tökéletest.
kipróbálnék egy új tanukit is, hogy mozog egy dawg-hoz képest.
semmi gond a levegõs tagokkal. mai napig a legszebben mozgó teló amivel találkoztam egy 2003-as fox float rl volt, pedig volt pár rugósom is. (nyilván a 150 mm rugóttal bezárólag, nem hiperérzékeny dh telókhoz viszónyitva)

nálam okosabbak mondták hogy ebben a rugóúttartományban nem annyira számít. coilereken meg volt, aztán elhagyták.
de öszintén én nme éreztem jobbnak a horst linkes speci vázat (ami ugye független), sõt a dawg-al sokkal könyebben és kényelmesebben tudtam ugyaazon helyekn legalább akkora tempót menni.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Roviden az en gondolataim az uj modellekrol, ha valakit erdekel :D
Ar: Kona sose volt olcso itthon (valsag is volt/van :) )
Design: Vannak koztuk jok es rosszak, mint korabban is. Megszokas kerdese szerintem.
Technologia: Magic link kifejezetten nagy ujitas, en kiprobalnam szivesen. Mindazonaltal ugy latszik meg mindig nem igeny a hatso fekfuggetlenites. Nekem is fura a kisebb beesesi szogu hatso tamvilla, mar nem az a jellegzetes regi kona. Ki tudja mit kiserletezgetnek. Mas gyartoknal is latni ezt. Valamint egyre inkabb a float tagok es villak a menok nehany kategoriat kiveve mindenhol. Ez ennyire megbizhato? Nem karbantartas igenyes? Vagy ez mindegy ma mar?
Felszereltseg: En nem latok gagyibb szerelest mint regen, most is vegyes a felhozatal, biztos megvan az oka ahogy osszevalogatjak oket. (Penz? :) Beszallitok. )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A Zöld Cadabra kifejezetten tetszik....

De sajna a kona nem nyújt annyit, mint elkérnek érte, szerintem.....
És aki nem elvakult fan, az ugyis a Canyon, a Bulls vagy egyéb jó ár/érték arányú bringák felé kacsingat....mert a Kona sajna minden csak nem az...

sokat nem újítottak....csak a MagicLink az ami újítás

ez kb az összes "nagy" gyártóról elmondható a specit meg a kancsót kivéve. és õk is erõsen túlárazottak. ahoz képest még a kona kb helyén van.

a canyon más tészta, de az alapvetõen más üzleti modell is.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Még mindig divat a fehér villa? Legalább egy alternatívát adhattak volna.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
A Zöld Cadabra kifejezetten tetszik....

De sajna a kona nem nyújt annyit, mint elkérnek érte, szerintem.....
És aki nem elvakult fan, az ugyis a Canyon, a Bulls vagy egyéb jó ár/érték arányú bringák felé kacsingat....mert a Kona sajna minden csak nem az...

sokat nem újítottak....csak a MagicLink az ami újítás

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Azért egy fehér átütõs Rebával, meg ust kerékszettel eléggé elfogadnám..
Feltöltött kép

De jöhetne egy 2-2 is.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
azért az +csappant kínálat is 66 féle modell :)

árakat majd meglátjuk. tanuki meg kifejzetten költséghatékony modell. kiváncsi leszek az árára.

szereltség meg . mivel majdnem mindegyik kapható vázként, meghagyjág a juzernek hogy "ultimate " gépet építsen magának :) (bár nem tom az államokban ez mennyire divat)

ami felõl nekem kétségeim vannak az az átdizájnolt, felfüggesztés rendszer érzékenysége.

pl

Feltöltött kép

ja a zöld abracadabra kifejezett kedvencem