Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Posted 2010. October 03. - 22:42
Posted 2010. October 03. - 22:35
Szevasztok!
Erdõben való bringázáshoz vennék valami gépet és a Kona hoss váz nagyon tetszik, de gondolom az nem igazán erdõjáró váz, ugye? Egyáltalán gyártják azt még?
nem gyártják
2009-ben volt uccsó széria
mit jelent az erdõjáró váz ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. October 03. - 22:23
Erdõben való bringázáshoz vennék valami gépet és a Kona hoss váz nagyon tetszik, de gondolom az nem igazán erdõjáró váz, ugye? Egyáltalán gyártják azt még?
Posted 2010. October 03. - 20:57
konaworld
Én ezt néztem magamnak,van róla valakinek valamilyen negatív tapasztalata?
szokásos, masszívan túlépített váz, használható szereltség, inkább lejtõ irányban mint mászásban "sietõs tempóra" megfeleleõ geó.
Posted 2010. October 03. - 19:40
Posted 2010. August 21. - 00:52
Posted 2010. August 21. - 00:29
ráadásul durván túlárazott bármi is
Posted 2010. August 21. - 00:24
kona kamuKerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: KONA
Ez egy kona mi lehet?
visszanézegettem 2003 és 1999 közt a kona vázakat, színre csak cx váz volt ilyen, illetve mindegyik normál kormánycsapággyal volt, míg ez integrált. valamint a az alsó csõ is érdekesen formált a hajtókarhoz közeledve
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. August 20. - 23:54
Ez egy kona mi lehet?
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. August 18. - 21:17
Posted 2010. August 18. - 21:12
Posted 2010. August 18. - 21:09
Segítsen valaki, 2006-os Cinder Cone vázon hogy rögzítik a fékcsövet a felsõcsõhöz?
A támvillához kaptam mûanyag kis izét, de a felsõcsõ szemében lötyög a fékcsõ...
Elõre is köszi
Posted 2010. August 12. - 21:55
Roviden az en gondolataim az uj modellekrol, ha valakit erdekel
Ar: Kona sose volt olcso itthon (valsag is volt/van )
Design: Vannak koztuk jok es rosszak, mint korabban is. Megszokas kerdese szerintem.
Technologia: Magic link kifejezetten nagy ujitas, en kiprobalnam szivesen. Mindazonaltal ugy latszik meg mindig nem igeny a hatso fekfuggetlenites. Nekem is fura a kisebb beesesi szogu hatso tamvilla, mar nem az a jellegzetes regi kona. Ki tudja mit kiserletezgetnek. Mas gyartoknal is latni ezt. Valamint egyre inkabb a float tagok es villak a menok nehany kategoriat kiveve mindenhol. Ez ennyire megbizhato? Nem karbantartas igenyes? Vagy ez mindegy ma mar?
Felszereltseg: En nem latok gagyibb szerelest mint regen, most is vegyes a felhozatal, biztos megvan az oka ahogy osszevalogatjak oket. (Penz? Beszallitok. )
magic linket én is. eddig látott tesztek mind pozítivan értéklték. még a fritzek is, pedig nem vádolhatók túl nagy kona fanatizmussal. más kérdés hogy relativ kis cég, nincs körölütte akkora média hiszti, mint egyes nagyoknál mikor kitalálják minden évben a tökéletest.
kipróbálnék egy új tanukit is, hogy mozog egy dawg-hoz képest.
semmi gond a levegõs tagokkal. mai napig a legszebben mozgó teló amivel találkoztam egy 2003-as fox float rl volt, pedig volt pár rugósom is. (nyilván a 150 mm rugóttal bezárólag, nem hiperérzékeny dh telókhoz viszónyitva)
nálam okosabbak mondták hogy ebben a rugóúttartományban nem annyira számít. coilereken meg volt, aztán elhagyták.
de öszintén én nme éreztem jobbnak a horst linkes speci vázat (ami ugye független), sõt a dawg-al sokkal könyebben és kényelmesebben tudtam ugyaazon helyekn legalább akkora tempót menni.
Posted 2010. August 12. - 21:35
Ar: Kona sose volt olcso itthon (valsag is volt/van )
Design: Vannak koztuk jok es rosszak, mint korabban is. Megszokas kerdese szerintem.
Technologia: Magic link kifejezetten nagy ujitas, en kiprobalnam szivesen. Mindazonaltal ugy latszik meg mindig nem igeny a hatso fekfuggetlenites. Nekem is fura a kisebb beesesi szogu hatso tamvilla, mar nem az a jellegzetes regi kona. Ki tudja mit kiserletezgetnek. Mas gyartoknal is latni ezt. Valamint egyre inkabb a float tagok es villak a menok nehany kategoriat kiveve mindenhol. Ez ennyire megbizhato? Nem karbantartas igenyes? Vagy ez mindegy ma mar?
Felszereltseg: En nem latok gagyibb szerelest mint regen, most is vegyes a felhozatal, biztos megvan az oka ahogy osszevalogatjak oket. (Penz? Beszallitok. )
Posted 2010. August 11. - 12:56
A Zöld Cadabra kifejezetten tetszik....
De sajna a kona nem nyújt annyit, mint elkérnek érte, szerintem.....
És aki nem elvakult fan, az ugyis a Canyon, a Bulls vagy egyéb jó ár/érték arányú bringák felé kacsingat....mert a Kona sajna minden csak nem az...
sokat nem újítottak....csak a MagicLink az ami újítás
ez kb az összes "nagy" gyártóról elmondható a specit meg a kancsót kivéve. és õk is erõsen túlárazottak. ahoz képest még a kona kb helyén van.
a canyon más tészta, de az alapvetõen más üzleti modell is.
Posted 2010. August 11. - 12:31
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. August 11. - 12:22
De sajna a kona nem nyújt annyit, mint elkérnek érte, szerintem.....
És aki nem elvakult fan, az ugyis a Canyon, a Bulls vagy egyéb jó ár/érték arányú bringák felé kacsingat....mert a Kona sajna minden csak nem az...
sokat nem újítottak....csak a MagicLink az ami újítás
Posted 2010. August 11. - 11:32
De jöhetne egy 2-2 is.
Posted 2010. August 11. - 11:27
árakat majd meglátjuk. tanuki meg kifejzetten költséghatékony modell. kiváncsi leszek az árára.
szereltség meg . mivel majdnem mindegyik kapható vázként, meghagyjág a juzernek hogy "ultimate " gépet építsen magának (bár nem tom az államokban ez mennyire divat)
ami felõl nekem kétségeim vannak az az átdizájnolt, felfüggesztés rendszer érzékenysége.
pl
ja a zöld abracadabra kifejezett kedvencem