......a fejcsõszög meg pont a más telóbeépítési magasság miatt tér el.....ennél a kategóriánál 10 mili nem oszt nem szoroz
Zsiiir. Sejtettem 1bkent,de szerettem volna, hogy valami szakerto megszakertse nekem.
THX
......a fejcsõszög meg pont a más telóbeépítési magasság miatt tér el.....ennél a kategóriánál 10 mili nem oszt nem szoroz
röviden, nem DH gép....köszi, akkor valószínûleg ez lesz.
miért nem jo a ánoshegyre, azt hogy értetted!?
ez nekem szólt!?
ez nekem szólt!?a féket mindenképp legalább egy madzagos avidra mert ez a hayes egy közepes v-fék teljesítményét tudja kb, ezzel viszont a fékkar maradhat, persze ha belefér akkor egy hidrás deore például....
nem ártana a rugóstagot sem egy lokolhatóra, vagy hozzászoksz az állandó pogozáshoz
és tényleg nem ártana a telót egy merevebbre legalább egy levegõs torára, ne a teló hajlékonysága fogja vissza a száguldást"....
ezeket jobb boltban megoldják Neked minimális ráfizetéssel - bár a tag nehéz itthon nem túl nagy a választék ilyen méretû (200/50) lokolható tagból...
RAUH-Welt
B E G R I F F
ha coilerrõl beszélsz akkor azoknak csak a szine más a sima és a delux, primo változatok közt......a fejcsõszög meg pont a más telóbeépítési magasság miatt tér el.....ennél a kategóriánál 10 mili nem oszt nem szorozSzerinetek ha van egy kona vaz amibe gyarilag 150-es telo van , de en 160-asat szeretnek belerakni az elrontja nagyon a geojat, esetleg tonkreteheti a vazat?
A vicc hogy a vaz delux valtozataban, 160-as van.(hatul mindketto ugyanannyit mozog) de a deluxnal a fejcsoszog allasa picit mas.
azért csak változtattak a régi caldera, blast, cinder vázakon kicsit mielõtt ráírták a kula nevet....azoknak nem ilyen volt a hátsó részük. és könnyebb is
Sima Kula ? Idei vagy tavalyi ? Tehát a fehér mellett milyen színû, ez érdekel igazán
a hoss az 120 kiló fölötti embereknek való....addig felesleges túlsúlyKérdés mire kell?Hány kiló vagy?
Caldera akár hobby versenyekre is alkalmas
a hoss egy tulméretes cc gép. 90kiló fölöttieknek tökéletes választás lehet
2-3 hét az rengeteg idõ...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->